2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Enflasyon altın ve dövizden daha çok artıyor kızlar. Hiper enflasyonda en doğrusu malda kalmaktır. Elindeki malı tutacaksın. Almak zorunda olduğun şeyi de ertelemeden hemen alacaksın
Çok çok katlyrm. Evi 2 temmuz 2021de aldigmda 14 bin TL'ye balkonların kapatyrdum. Şimdi sadece büyük balkonu 20 bin TL'ye kapatiyrm. 1 senede fark eden rakam bu. Keşke alsydm dedim ama enflasyon olcgni kimse bilemzdi. Dedgn.gibi artık aklımda bir şey varsa büyük hemen alyrm
Bebek arabası
Oto koltuğu
Yan beşik
Mama sandalyesi
Bunları önce alirdim ben olsam

Benim normalde mesanem geniştir uzunca cikmayablrm.ama hamile oldgm günden sonra su icmesem de çok sürekli evye gdyrm

Sağol canım tekrar yazdırdım sana e bebekte iyice bakacağım hepsine alınca ben de yazarım

Kuzumm aynı benim hiselerimi yazmışsın.. İnanki senin gibi hissediyorum tüm gün aklımda ailem. Benimkiler de uzakta. Sanki benden daha da uzaklaşmışlar gibi. Duygusallıktan mı korkudan mı bilmiyorum. Aile evime gidip aylarca kalasım var

Kızlar beşik olarak bende bunu düşünüyorum. Çok artmış ama fiyatı. Daha uygundu bu ya. Baya fonksiyonu var. Fikir olsun size de

Kızlar bende sorayim 7+3 tuk bugun kal atışını gördük ama duymadik adet sancisi hibi agrilarim vardı gecti kasik batmalarim vardi onlarda gecti suan uyku halim var gündüzleri hafif mide bulantisi aksamlarida mide eksimesi normal mi bu durumlar beklemek çok zor persembe gidicem dra ama endişeleniyorum ister istemez

Normal canım 8+5 oldum ben bugün, sanki yavaş yavaş azalıyor kasık batmaları dün yoktu ama bugün var gene.
Mide yanması, ekşimesi cook ben de gaviscon şurup derdimin dermanı

Olabilir tabikide. Hepimizin kararı ve yorumlarıyla ortak bir liste oluşturup ilk sayfaya ekleme yapabiliriz

Kızlar ben kızıma hiç besik almadım. Direk karyola aldım. 80×140 . Anne yani olarak kullanıyorum.sallanma özelliği de var. Uzun bir süre daha kullanırım gibi duruyor yan kanadını kullanıyordum son birkaç aydır komple çıkarttık. Ayak başlık tekerleklerin de çıkarttık aynı zamanda. Sarkmaya, kendi tırmanmaya başlayınca en sadece hale getirdik. Orta kademede tutuyorum, alt ayaklar da cikinca yüksekliği yatak hizasında aşağıya geldi. orda uyuyor done done yanima gelme ihtimali kalmadı bu sayede. Sabahları da ayaklarıyla yataktan uzaklaştırıp yere kendi iniyor tekerlekleri çıkartmamin bir diğer sebebi de kolay kaymasını engellemek tekerlek sabitleyici olsa da şimdiye göre daha kolay kayıyordu. Oda ayırmaya karar verdiğimde yan kanadını takip yataktan biraz uzaklastiracagim önce sonra oda değişikliği yaparım diye düşünüyorum. Bu 70×130 bendeki 80x150 mi 80× 140 olan mı neydi.

Eklentiler

• Screenshot_20220808-021621_ebebek.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 41
bende bunun aynısının beyazını kızımda almıştım kurup kullanmak nasip olmadı kolisinde duruyor buna nasip olur inşallah bende bı tanıdığın tavsiyesiyle almıştım çok memnun kalmış bendeki 70x130 idi

Canm inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bende doğuma kadar hiç bişey almayı düşünmüyorum beşik ve hastane çıkışı kıyafetleri var hatta iki paket bezi bile var bir koli ıslak mendil havlusu banyo seti önceki gebeligimden kaldı buna nasip olur inşallah kız olursa tabiki biz eşimle bu sefer bişey almiyalim dedik doğum yapınca alırız diye düşündük kayıplardan dolayı heveslenmek istemiyoruz hâlâ ablamdan başka kimse bilmiyor bu sefer sessiz fazla kimseye duyurmadan geçirmek istiyorum

Kızlar cinsiyet öğrenmiş olsaydık şimdi yaz sezonu indirimi başlamış heryerde yazlık alabilirsiniz bide tavsiyem çok küçük 0 3 ay fazla bişey almayın iki üç kere ya giyiyor ya giymiyor elinizde kalır sonra bebeğin kilosuda önemli tabiki bide bez stoklamayin pişik ve hızlı kilo alımı oluyor bazı bebeklerde bezlerde elde kalıyor sonra

Wcye gitmekten gece uykularım bölündü desem ben sık çıkıyorum valla su bile içsem gidiyorum hemen

Doğru diyorsun canım. Araba bakarken görevli kişi şimdi bakmanız doğru aslında seneye kalmadan 2 katı olucak bu fiyatlar dedi haklıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…