Çok çok katlyrm. Evi 2 temmuz 2021de aldigmda 14 bin TL'ye balkonların kapatyrdum. Şimdi sadece büyük balkonu 20 bin TL'ye kapatiyrm. 1 senede fark eden rakam bu. Keşke alsydm dedim ama enflasyon olcgni kimse bilemzdi. Dedgn.gibi artık aklımda bir şey varsa büyük hemen alyrmEnflasyon altın ve dövizden daha çok artıyor kızlar. Hiper enflasyonda en doğrusu malda kalmaktır. Elindeki malı tutacaksın. Almak zorunda olduğun şeyi de ertelemeden hemen alacaksın
Benim normalde mesanem geniştir uzunca cikmayablrm.ama hamile oldgm günden sonra su icmesem de çok sürekli evye gdyrmKızlar bir şey soracağım. Sık idrara çıkma durumu olmayan var mı? Çok su içtiğim halde sık idrara çıkmıyorum. Acaba yaz ayı ve hava çok sıcak terliyorum diye mi? Hepiniz sık idrara çıkıyo musunuz acaba
Bende kilo verdim canım ilk hamile kaldığımda sağlıklı yiyeyim diye hiç bişey yemiyordum. Şimdi de canım istemiyor..Kızlar bugün 9+4 oldum şimdiye kadar 4 kilo vermişim sizde kilolar ne durumda aldınız mı? verdimizmi?
Evet kesinlikle birbirimize indirim olunca da Bilgi verelimEvet evet en mantıklı o gibi duruyor indirimde görürsek birbirimize haber verelim
Sağol canım tekrar yazdırdım sanaCanım bende ki joie brisk lx,baston arabalarda en ağır taşıyan kasası çok sağlam. Tama yatar özelliği var tentesi 50 koruma faktörlü ve uzunca, tek elle açılıp kapanıyor. Ağır ve hantal değil. Üzerine kendi markası ile uyumlu pusette takılıyor.
Daha önce Kanz travel.kullandim o da güzeldi ama bu arabayı tek geçerim.
Kuzumm aynı benim hiselerimi yazmışsın.. İnanki senin gibi hissediyorum tüm gün aklımda ailem. Benimkiler de uzakta. Sanki benden daha da uzaklaşmışlar gibi. Duygusallıktan mı korkudan mı bilmiyorum. Aile evime gidip aylarca kalasım varCanım hiç sorma annemi istiyorum diye sürekli ağlayasım geliyor. Hatta dün ciddi ciddi ağladım. Normalde de aşırı düşkünüm aileme. Evlenirken böyle hissetmedim ama şu an bebeğim olacak diye gerçekten ailemden kopmuş ve farklı bir aile kurmuş gibi hissediyorum. Tuhaf bi hüzün var içimde sürekli. Anne olacağım ama kendimi çocuk gibi hissediyorum gidip annemin yanında yaşamak istiyorum. Bu çok tuhaf bir psikoloji. Evlenmeden önce de yalnız yaşadım yıllarca hiç böyle hissetmemiştim. Eşimle bir sorunum da yok ama niye ailemin evinde olmak istiyorum bilmiyorum. O kadar içimde sıkıntı var ki yazarak ifade etmek de zor. Dün akşam eşim dayanamadı bi git annenleri gör falan dedi. Sanki bu kez de dönerken çok zorlanacağım diye gitmeye de korkuyorum. Sen yazınca dedim ki herhalde bunlar da hamilelik yüzünden oluyor. Umarım öyledir de ilerde geçer bu duygularım. İçimi döktüm kızlar karamsar şeyler yazmak istemezdim ama
Faydası oldu mu pekiBen kızımda gitmiştim bunda da vaktim olursa gitmeyi düşünüyorum. Çocuk ikinci de olsa insan unutuyor bazı şeyleri :)
Bu da farklı bir bakış açısı tabiEnflasyon altın ve dövizden daha çok artıyor kızlar. Hiper enflasyonda en doğrusu malda kalmaktır. Elindeki malı tutacaksın. Almak zorunda olduğun şeyi de ertelemeden hemen alacaksın
Ağır koku, kaşıntı vs. Olmadığı sürece normalmiş bu durum doktorum öyle söyledi.Benimde akintim açık sarı daha yumurtlama akintisina benzer şekilde arada oluyor normal miymiş bu durum ?
Evet kokusuz olduğu sürece olabilirmis bende sormuştum çok teşekkür ederimAğır koku, kaşıntı vs. Olmadığı sürece normalmiş bu durum doktorum öyle söyledi.
Normal canım 8+5 oldum ben bugün, sanki yavaş yavaş azalıyor kasık batmaları dün yoktu ama bugün var gene.Kızlar bende sorayim 7+3 tuk bugun kal atışını gördük ama duymadik adet sancisi hibi agrilarim vardı gecti kasik batmalarim vardi onlarda gecti suan uyku halim var gündüzleri hafif mide bulantisi aksamlarida mide eksimesi normal mi bu durumlar beklemek çok zor persembe gidicem dra ama endişeleniyorum ister istemez
Olabilir tabikide. Hepimizin kararı ve yorumlarıyla ortak bir liste oluşturup ilk sayfaya ekleme yapabilirizAslinda moderatorumuz belki ilk sayfaya ekleyebilirse ilk çocuğu olacaklar için yönlendirme olabilir. Ben de doğum yaklaşınca yenidogan için 0-3 ay zibin ve birkaç parça kiyafet almayı düşünüyorum oglumdan kalanlar da var, sonrasinda zamanla ihtiyaç oldukça alirim diye düşündüm
bende bunun aynısının beyazını kızımda almıştım kurup kullanmak nasip olmadı kolisinde duruyor buna nasip olur inşallah bende bı tanıdığın tavsiyesiyle almıştım çok memnun kalmış bendeki 70x130 idiKızlar ben kızıma hiç besik almadım. Direk karyola aldım. 80×140 . Anne yani olarak kullanıyorum.sallanma özelliği de var. Uzun bir süre daha kullanırım gibi duruyoryan kanadını kullanıyordum son birkaç aydır komple çıkarttık. Ayak başlık tekerleklerin de çıkarttık aynı zamanda. Sarkmaya, kendi tırmanmaya başlayınca en sadece hale getirdik. Orta kademede tutuyorum, alt ayaklar da cikinca yüksekliği yatak hizasında aşağıya geldi. orda uyuyor done done yanima gelme ihtimali kalmadı bu sayede. Sabahları da ayaklarıyla yataktan uzaklaştırıp yere kendi iniyor tekerlekleri çıkartmamin bir diğer sebebi de kolay kaymasını engellemek tekerlek sabitleyici olsa da şimdiye göre daha kolay kayıyordu. Oda ayırmaya karar verdiğimde yan kanadını takip yataktan biraz uzaklastiracagim önce sonra oda değişikliği yaparım diye düşünüyorum. Bu 70×130 bendeki 80x150 mi 80× 140 olan mı neydi.
Canm inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsınBen ya 7.ayda ya da 8.aya girerken alacağım çok erkenden bir iğne bile almak istemiyorum korkuyorum her an bişi olacak diye annem almış hastane çıkışı şimdiden erkek için. Kadın adı gibi emin erkek olacağındanvalla kızlar gönlüm kızdan yana benimde ama erkekte olabilir o kdar çok erkek erkek olacak diye baskı altında kaldım ki erkek olacak gibi geliyor bana da. İnsanlar cinsiyet öğrenince cinsiyet partisi yapıyor balonların içine mavi ya da pembe kağıtlar koyuyorlar çok heveslendim bende böyle yapsam diye. Ama eşimde konuştuk ya düşük olursa o zaman da herkese duyurmuş olmuş olacağız çoktan. Yine hüsran oluruz diye korkuyoruz gerçi bu haftalara kadar hiç gelmemiştik ama bir çok kişi yazmış 16. Haftada düşük oldu 3.ayda düşük oldu 39.haftada ölü doğum yapan arkadaşlar olmuş. İnanın o kadar üzülüyorum ki ya benimde başıma gelirse 6 tane düşükten sonra sağlıklı olacağına çok güç inanıyoruz. Siz yapacak mısınız cinsiyet partisi kızlar. Ne güzel oluyor çok istiyorum aslında. Doya doya sevinemiyorum bile napıyım sağlıklı olsun da doğduktan sonra sevinirim bende
Wcye gitmekten gece uykularım bölündü desemKızlar bir şey soracağım. Sık idrara çıkma durumu olmayan var mı? Çok su içtiğim halde sık idrara çıkmıyorum. Acaba yaz ayı ve hava çok sıcak terliyorum diye mi? Hepiniz sık idrara çıkıyo musunuz acaba
Doğru diyorsun canım. Araba bakarken görevli kişi şimdi bakmanız doğru aslında seneye kalmadan 2 katı olucak bu fiyatlar dedi haklıdaBence almaktan bir zarar gelmez canım koyacak yerin varsa. Gerçekten marta kadar en iyi ihtimalle fiyatlar iki katına çıkacak. Belki daha bile fazla artar. Herkesin kendi düşüncesi bütçesi farklıdır tabi ama ben açıkçası yavaş yavaş almayı daha doğru buluyorum. 7. Aydan sonra alayım desem bi anda o kadar şeyi toplu almak daha zor. Hem parça parça almak daha keyifli