2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Biz de cok sukur ıyıyız. Demı baya baya buyuduler gecen yıldan cok daha keyıflı komıkler oyle seyler soyluyor kı sasırtıyor gulduruyor bır o kadar inatlar tabı her seyı ben yapacsgım o kısım bıraz zor😁Eşimle ya da abısıyle bazen bır sey konusurken o da dahıl oluyor sozde soruyor anne Ne!? Ben de cevap verince Hıııı demesı konuyu anlamıs gıbı yapması benı bitiriyor 😂
Kesinlikle küçük insan gibiler ve her şeyi birlikte yapıyoruz yemek yaparken malzeme koyuyor karıştırıyor yumurta soyuyor kesiyor makineyi boşaltıyor daha neler neler😂😂 ben yapcam ben yapcam devamlı 😂 iki seneye yemekleri yapmaya başlarlar 🤣

Kesinlikle küçük insan gibiler ve her şeyi birlikte yapıyoruz yemek yaparken malzeme koyuyor karıştırıyor yumurta soyuyor kesiyor makineyi boşaltıyor daha neler neler😂😂 ben yapcam ben yapcam devamlı 😂 iki seneye yemekleri yapmaya başlarlar 🤣
Ahaa Alıne bak sen tam ev kızı🤣makina boslatmaya ben de cok kullanıyorum 😂

Bizde tamamen böyleyiz ya 😂😂 hepsi aynı demek ki hele ev silinip süpürülüyorsa kendi yapmak için deliriyor

Back
X