2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bizde dün buna baktık tekerleği olduğu için pek sevemedim sabit kalmazsa falan diye mırıldandım içimden kullanışlımı canım

Kızlar Günaydın Dünde yazmıştım enfeksiyonum iyice arttı ateş yaptı ateşimi düşüremedik tekrar acile gittik Kasık ağrımda oldu acil doktoruda ultrasonla bebişe baktı önce bir sorun gözükmüyor anladığım kadarıyla dedi sürekli parol taktılar ağrılarım için ve antibiyotik verdi cefaks adı hamileliğini etkilemez dedi daha kullanmadım ama kullanmalı mıyım sizce kullanan var mı aranızda ? Dün bide çözelti vermişti onu içince de ilk kez çıkardım Tekrar aldık kullandım. Enfeksiyon için evde yapabilceğim birşey var mı kullandığınız ve ya bildiğiniz Şuan bile ateşim var boğazımda çok kötü yutkunamıyorum bile (Uzun oldu kusura bakmayın )

Çok teşekkür ederim geç gördüm İçmeye çalışcam yoksa bu enfeksiyonum geçmeyecek Ya öyle mi kesin alışmalıyım o zaman Eşim çok su tüketir o içerken bende içsem daha kolay olur gibi

Gerçekten aşırı ağrıyor dayanılcak gibi değil 1. Gün halsizdim dün çok ağrım vardı bugünde biraz var ama ateşim düşmüyor sürekli çıkıyor ılık duş alıyorum 10 dakika etki ediyor. Acile gidincede damar bulamıyolar çok zor oluyor. Sizede çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah çok zor İlaçlardan sonra karın ağrım oldu normalde belirtim çok azdı korktuk hemen bebeği mi etkiledi acaba diye. Benimde 2. Oldu inşallah 3. Olmaz

Canım çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallah. Ben oğluma hiç antibiyotik kullanmam, yaptığım karışım sayesinde hemen toparlar sen de bi dene direncini artırır. Bir çay kaşığı zencefil, bir çay kaşığı zerdeçal, çeyrek limon ve ağız tadına göre bal (acılığını alacak şekilde) her gün sabah öğle akşam 1 tatlı kaşığı bu karışımdan ye. Enfeksiyona iyi geliyor, özellikle boğaza. Bi de doktoruna danış, zencefilli bi pastil vardı kullandığım, o da iyi gelir

Ben de oda yapmayacağım aynı fikirdeyim. Park yatak 2 yaşa kadar rahat rahat yeter. Beşikte de yatmıyor zaten bebekler park yatakta rahat ediyorlar. Yoyko tercih etme sebebin ne
Canım tercih sebeplerim anne yanı olabilmesi, sallanabilmesi bi de kumaş özelliği çok önemliydi benim için 600d bir kumaş kullanılmış diğer park yataklar gibi haşır huşur değil bir de etrafı kalın sünger ile geçilmiş

Faydası oldu mu peki
Şehirden şehire değişiyor eğitimin kalitesi. Arkadaşım Ankara’da bir hafta gitti çok ayrıntılı bi eğitim verdiler ama ben bir saatlik bi eğitime gittim. Çoğu bildiğim şeylerdi ama yine de gidilmesinde fayda var. Hele ki ilk çocukta :) dediğim gibi ikinci olmasına rağmen ben yine de gitmeyi düşünüyorum mutlaka unuttuğum şeyler vardır hatırlamak için

Canım turna yemişi deniliyor cranberry var ya kırmızı o enfeksiyona çok iyi geliyor. Kızlar hepinizin aklında bulunsun hamilelikte enfeksiyonun doğal çözümü resmen. Bana doktorum önermişti ilk gebeliğimde. Hapları falan da var ama sen kendisini ye demişti. Aç karna bi avuç içi kadar. Peymanın falan var marketten alabilirsin hemen.

Normal sanıyorum bu duygularımız bilmiyorum ki. Hamilelik çocuklaştırdı mı bizi? Hiç geçmiyor içimden bu his. Yazarken de diyorum kızlar eşimle sorunum olduğunu düşünecek. Hiç öyle bişey değil. Pat diye içime yerleşen bi duygu sadece çok enteresan niye oldu bilmiyorum. Çok üzüldüm senin de yaşamana canım inşallah hemen iyi oluruz çünkü güçlü olmamız da gerekiyor

Kız da erkek de olsa Mickey ve winnie the pooh giydireceğim bayılıyorumm en azından bunlardan bikaç alırım belki bakalım

ayrı oda kuracaklar için mantıklı canım ben kurmayacağım için yazmamıştım onu, sonrasında gerek olursa alırım dedim :)
Peki mesela gün içinde uyurken oturma odasına mı getireceksin? Misafir olduğunu falan düşün ya da ne biliyim belki TV izleyeceksin, belki mutfakta zaman geçireceksin? Ben çok kararsızım o konuda şu anda

Kuzucum annem bana hamileyken üzerine görmüş hamile olduğunu 8 haftalıkken falan öğrenmiş. Öğrenmeden önce de ağır bir antibiyotik kullanmış. Hamileler için olan da değil. Hamileliğin ortalarında da toxoplazma yüzünden antibiyotik kullanmış. Eskiden ultrason falan da yok. Ya da çok basit cihazlar var. Ben doğana kadar nasıl strese girmiş sağlıklı doğacak mıyım diye. 3750 nur topu gibi doğdum Şimdi 31 yaşındayım çok şükür sağlığım da iyi. Kaldı ki doktorun sana bebeğe zararı olmayacak ilaç vermiş. Tıp çok gelişti eskiye göre. Hiç endişen olmadan kullan bence. Hemen iyileşirsin inşallah canım

Peki mesela gün içinde uyurken oturma odasına mı getireceksin? Misafir olduğunu falan düşün ya da ne biliyim belki TV izleyeceksin, belki mutfakta zaman geçireceksin? Ben çok kararsızım o konuda şu anda
Bilemedim onları hiç düşünmemiştim kamera değil de telsiz mantıklı olabilir o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…