Canım bizde dün buna baktık tekerleği olduğu için pek sevemedim sabit kalmazsa falan diye mırıldandım içimdenKızlar ben kızıma hiç besik almadım. Direk karyola aldım. 80×140 . Anne yani olarak kullanıyorum.sallanma özelliği de var. Uzun bir süre daha kullanırım gibi duruyoryan kanadını kullanıyordum son birkaç aydır komple çıkarttık. Ayak başlık tekerleklerin de çıkarttık aynı zamanda. Sarkmaya, kendi tırmanmaya başlayınca en sadece hale getirdik. Orta kademede tutuyorum, alt ayaklar da cikinca yüksekliği yatak hizasında aşağıya geldi. orda uyuyor done done yanima gelme ihtimali kalmadı bu sayede. Sabahları da ayaklarıyla yataktan uzaklaştırıp yere kendi iniyor tekerlekleri çıkartmamin bir diğer sebebi de kolay kaymasını engellemek tekerlek sabitleyici olsa da şimdiye göre daha kolay kayıyordu. Oda ayırmaya karar verdiğimde yan kanadını takip yataktan biraz uzaklastiracagim önce sonra oda değişikliği yaparım diye düşünüyorum. Bu 70×130 bendeki 80x150 mi 80× 140 olan mı neydi.
Çok teşekkür ederim geç gördümAkıntı normal ben 10. Haftadayım azaldı ama hala geliyor ara ara. Suyu çok içmeye calisin ama büyük bardak yanınıza alın her fırsatta için. Bebek için çok iyi. Allah nasip etsin inşallah emzirirken de su çok önemli aklınızda olsun şimdiden alışın bol suya
tekrar geçmiş olsun, Allahım sifanızı versin.
Gerçekten aşırı ağrıyor dayanılcak gibi değilİnşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın bende 3 hafta önce oldum bacaklarımın ağrısından duramadım mide bulantısı baş dönmesi ateş kusma hepsini yaşadım allahtan bacak ağrım 2/3 gün sürdü anneme ve kızıma sürekli masaj yaptırdım kramp şeklinde girdi hep ağrı. Çok geçmiş olsun canım dikkatli ol ben 2 gün hastanede kaldım tali bugüne kadarda hep serum taktırdım
Canım çok geçmiş olsunKızlar GünaydınDünde yazmıştım enfeksiyonum iyice arttı ateş yaptı ateşimi düşüremedik tekrar acile gittik Kasık ağrımda oldu acil doktoruda ultrasonla bebişe baktı önce bir sorun gözükmüyor anladığım kadarıyla dedi sürekli parol taktılar ağrılarım için ve antibiyotik verdi cefaks adı hamileliğini etkilemez dedi daha kullanmadım ama kullanmalı mıyım sizce kullanan var mı aranızda ? Dün bide çözelti vermişti onu içince de ilk kez çıkardım Tekrar aldık kullandım. Enfeksiyon için evde yapabilceğim birşey var mı kullandığınız ve ya bildiğiniz Şuan bile ateşim var boğazımda çok kötü yutkunamıyorum bile (Uzun oldu kusura bakmayın )
Canım tercih sebeplerim anne yanı olabilmesi, sallanabilmesi bi de kumaş özelliği çok önemliydi benim için 600d bir kumaş kullanılmış diğer park yataklar gibi haşır huşur değil bir de etrafı kalın sünger ile geçilmişBen de oda yapmayacağım aynı fikirdeyim. Park yatak 2 yaşa kadar rahat rahat yeter. Beşikte de yatmıyor zaten bebekler park yatakta rahat ediyorlar. Yoyko tercih etme sebebin ne
Şehirden şehire değişiyor eğitimin kalitesi. Arkadaşım Ankara’da bir hafta gitti çok ayrıntılı bi eğitim verdiler ama ben bir saatlik bi eğitime gittim. Çoğu bildiğim şeylerdi ama yine de gidilmesinde fayda var. Hele ki ilk çocukta :) dediğim gibi ikinci olmasına rağmen ben yine de gitmeyi düşünüyorum mutlaka unuttuğum şeyler vardır hatırlamak içinFaydası oldu mu peki
Kadın doğum doktoru baktı hepsi normal düzeyde canıımmm, ama Endokrin gideceğim en yakın zamanda :)Kuzucum dahiliye uzmanına gittin mi hiç hamilelik boyunca. Tsh t3 t4 değerlerin kaç çıkıyor
Canım turna yemişi deniliyor cranberry var ya kırmızı o enfeksiyona çok iyi geliyor. Kızlar hepinizin aklında bulunsun hamilelikte enfeksiyonun doğal çözümü resmen. Bana doktorum önermişti ilk gebeliğimde. Hapları falan da var ama sen kendisini ye demişti. Aç karna bi avuç içi kadar. Peymanın falan var marketten alabilirsin hemen.Kızlar GünaydınDünde yazmıştım enfeksiyonum iyice arttı ateş yaptı ateşimi düşüremedik tekrar acile gittik Kasık ağrımda oldu acil doktoruda ultrasonla bebişe baktı önce bir sorun gözükmüyor anladığım kadarıyla dedi sürekli parol taktılar ağrılarım için ve antibiyotik verdi cefaks adı hamileliğini etkilemez dedi daha kullanmadım ama kullanmalı mıyım sizce kullanan var mı aranızda ? Dün bide çözelti vermişti onu içince de ilk kez çıkardım Tekrar aldık kullandım. Enfeksiyon için evde yapabilceğim birşey var mı kullandığınız ve ya bildiğiniz Şuan bile ateşim var boğazımda çok kötü yutkunamıyorum bile (Uzun oldu kusura bakmayın )
Ben bugün kontrole gidicem canım. En son 2,5 civarına düşmüştü tsh ama bakalım dahiliye doktorum ne diyecek. 25mg lık ilaç kullanıyorum.Kuzucum dahiliye uzmanına gittin mi hiç hamilelik boyunca. Tsh t3 t4 değerlerin kaç çıkıyor
Maşallah kuzumKızlar günaydın, kendi listemi paylaşıyorum R Random3Sonbahardagel Aycoregi1
Eki Görüntüle 3109321
Eki Görüntüle 3109323 Eki Görüntüle 3109324 Eki Görüntüle 3109325 Eki Görüntüle 3109326
Normal sanıyorum bu duygularımız bilmiyorum ki. Hamilelik çocuklaştırdı mı bizi? Hiç geçmiyor içimden bu his. Yazarken de diyorum kızlar eşimle sorunum olduğunu düşünecek. Hiç öyle bişey değil. Pat diye içime yerleşen bi duygu sadece çok enteresan niye oldu bilmiyorum. Çok üzüldüm senin de yaşamana canım inşallah hemen iyi oluruz çünkü güçlü olmamız da gerekiyorKuzumm aynı benim hiselerimi yazmışsın.. İnanki senin gibi hissediyorum tüm gün aklımda ailem. Benimkiler de uzakta. Sanki benden daha da uzaklaşmışlar gibi. Duygusallıktan mı korkudan mı bilmiyorum. Aile evime gidip aylarca kalasım var
Bişey eklemek istiyorum. Gerek duyar mısınız bilmem ama bebek telsizi ya da kamerası??Kızlar günaydın, kendi listemi paylaşıyorum R Random3Sonbahardagel Aycoregi1
Eki Görüntüle 3109321
Eki Görüntüle 3109323 Eki Görüntüle 3109324 Eki Görüntüle 3109325 Eki Görüntüle 3109326
Kız da erkek de olsa Mickey ve winnie the pooh giydireceğim bayılıyorummKızlar cinsiyet öğrenmiş olsaydık şimdi yaz sezonu indirimi başlamış heryerde yazlık alabilirsiniz bide tavsiyem çok küçük 0 3 ay fazla bişey almayın iki üç kere ya giyiyor ya giymiyor elinizde kalır sonra bebeğin kilosuda önemli tabiki bide bez stoklamayin pişik ve hızlı kilo alımı oluyor bazı bebeklerde bezlerde elde kalıyor sonra
ayrı oda kuracaklar için mantıklı canım ben kurmayacağım için yazmamıştım onu, sonrasında gerek olursa alırım dedim :)Bişey eklemek istiyorum. Gerek duyar mısınız bilmem ama bebek telsizi ya da kamerası??
Peki mesela gün içinde uyurken oturma odasına mı getireceksin? Misafir olduğunu falan düşün ya da ne biliyim belki TV izleyeceksin, belki mutfakta zaman geçireceksin? Ben çok kararsızım o konuda şu andaayrı oda kuracaklar için mantıklı canım ben kurmayacağım için yazmamıştım onu, sonrasında gerek olursa alırım dedim :)
Kuzucum annem bana hamileyken üzerine görmüş hamile olduğunu 8 haftalıkken falan öğrenmiş. Öğrenmeden önce de ağır bir antibiyotik kullanmış. Hamileler için olan da değil. Hamileliğin ortalarında da toxoplazma yüzünden antibiyotik kullanmış. Eskiden ultrason falan da yok. Ya da çok basit cihazlar var. Ben doğana kadar nasıl strese girmiş sağlıklı doğacak mıyım diye. 3750 nur topu gibi doğdumKızlar GünaydınDünde yazmıştım enfeksiyonum iyice arttı ateş yaptı ateşimi düşüremedik tekrar acile gittik Kasık ağrımda oldu acil doktoruda ultrasonla bebişe baktı önce bir sorun gözükmüyor anladığım kadarıyla dedi sürekli parol taktılar ağrılarım için ve antibiyotik verdi cefaks adı hamileliğini etkilemez dedi daha kullanmadım ama kullanmalı mıyım sizce kullanan var mı aranızda ? Dün bide çözelti vermişti onu içince de ilk kez çıkardım Tekrar aldık kullandım. Enfeksiyon için evde yapabilceğim birşey var mı kullandığınız ve ya bildiğiniz Şuan bile ateşim var boğazımda çok kötü yutkunamıyorum bile (Uzun oldu kusura bakmayın )
Ben de aynı odada yatıracağım ama dediğin sebeplerle telsiz alacağım canımPeki mesela gün içinde uyurken oturma odasına mı getireceksin? Misafir olduğunu falan düşün ya da ne biliyim belki TV izleyeceksin, belki mutfakta zaman geçireceksin? Ben çok kararsızım o konuda şu anda
Bilemedim onları hiç düşünmemiştimPeki mesela gün içinde uyurken oturma odasına mı getireceksin? Misafir olduğunu falan düşün ya da ne biliyim belki TV izleyeceksin, belki mutfakta zaman geçireceksin? Ben çok kararsızım o konuda şu anda