2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence paylaşın benim de aklımda hiç bişey yok
Çok mantıklı kızlar dedikleriniz hepsi ben de çok alma taraftarı değilim o yüzden liste ile ilerlemek bana çok mantıklı geldi liste yaptım ne aldım ne almam lazım kaç tane aldım bileyim diye.

Bebeğin irilik durumu da etkili bence evet ilk etapta yenidoğana çok yüklenmeyip bebeğin gelişimi ve kilosuna göre hareket etmek daha mantıklı gibi geldi bana da. Dar giydirilmez ama biraz bol olmasından sorun çıkmaz.

Ben bebek arabasını aldım erken oldu biraz ama indirimdeydi yılbaşından önce alalım dedik fiyatlar çok artacak dediler

Listemi yarın paylaşacağım pc de kayıtlı sizi etiketlerim kızlar Sonbahardagel R Random3

Bebek arabası ne aldın peki kuzum?

Canım biz de araba park yatak falan bakıyoruz açıkçası erken biliyorum ama zamlar yüzünden ne kadar erken alsak o kadar iyi diye düşünüyoruz. Kıyafet çok almayacağım ama büyük parçaları almak mantıklı geliyor. Seneye fiyatlar ne kadar olur kim bilir. Araba ne aldın acaba araştırıyorum ben de şu an

Ben ya 7.ayda ya da 8.aya girerken alacağım çok erkenden bir iğne bile almak istemiyorum korkuyorum her an bişi olacak diye annem almış hastane çıkışı şimdiden erkek için. Kadın adı gibi emin erkek olacağından valla kızlar gönlüm kızdan yana benimde ama erkekte olabilir o kdar çok erkek erkek olacak diye baskı altında kaldım ki erkek olacak gibi geliyor bana da. İnsanlar cinsiyet öğrenince cinsiyet partisi yapıyor balonların içine mavi ya da pembe kağıtlar koyuyorlar çok heveslendim bende böyle yapsam diye. Ama eşimde konuştuk ya düşük olursa o zaman da herkese duyurmuş olmuş olacağız çoktan. Yine hüsran oluruz diye korkuyoruz gerçi bu haftalara kadar hiç gelmemiştik ama bir çok kişi yazmış 16. Haftada düşük oldu 3.ayda düşük oldu 39.haftada ölü doğum yapan arkadaşlar olmuş. İnanın o kadar üzülüyorum ki ya benimde başıma gelirse 6 tane düşükten sonra sağlıklı olacağına çok güç inanıyoruz. Siz yapacak mısınız cinsiyet partisi kızlar. Ne güzel oluyor çok istiyorum aslında. Doya doya sevinemiyorum bile napıyım sağlıklı olsun da doğduktan sonra sevinirim bende

Aynen canım biz de önce büyük parçaları alalım dedik kıyafet kolay iş 1 haftada tamamlanır ama beşik, araba falan para tutacak şeyleri yılbaşından önce alalım dedik biz de. R Random3 ben travel hiç bakmadım çünkü bana çok ağır ve zor geliyor. O yüzden kabin tip baktım çokta para vermek istemedim arabaya açıkçası. Özellik ve kalite olarak Joie E litetrax en çok kafama yatan oldu benim. Pusette takılıyor yenidoğan için, bir de kapatınca küçücük oluyor taşıması çok rahat
Kabin boy
Puset takılıyor
9 kilo ağırlık
50 faktör koruma tente
Tam yatma özelliği
3 kademeli yatış
Tek tuşla kapanması

Eklentiler

• Screenshot_20220807_195515.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20220807_195504.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20220807_195448.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20220807_195438.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 45
Endişenizi anlıyorum ama aklınızdan böyle kötü düşünceleri atın herkesin gebelik hikayesi farklı olacağı gibi her doğumun bile kendine has bir ilerleyişi var. Benimde çoğul olmasından dolayı endişelerim var erken doğum düşük vs gibi ama nasip kısmet diyorum artık düşününce de birşey değişmiyor çünkü
Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün inşallah

aslında ben cinsiyeti öğrenme konusunda istemiyordum. ama kıza yükseldim nedense
olursa tam bi kokoş olacak galiba

Aaa aynen benim aklıma da yatan buydu, e bebekte gördüm araştırmıştım biraz. Evet haklısın hafif ve pratik olmalı. Oğlum için travel sistem almıştım ve pişmanlıktı. 1 yaşından sonra da hiç kullanmadı zaten, ağırlığından dolayı ben de tek başımayken kaullanamadım. Bence de bu çok mantıklı hayırlı olsun minnoş güzel keyifli günlerde kullansın

Cimenlere_uzansam bu arada park yatakta yoyko alıcam canım benim ilk etapta oda yapmayacağım çalışan bi kadınım yanımda uyuması açıkçası hem bebek hem benim için daha rahat olacak 1 2 yıl o yüzden oda için acele etmeyeceğim. Beşikler de bence kullanışsız park yatağı ister salona taşı ister tatile giderken yanına al anne yanı olarak kullan işin bitince de katla koy bazanın altına o özellikleri hoşuma gidiyor o yüzden park yatak tercih edeceğim. Benim için fonksiyonel olması ve uzun süreli kullanım önemli sırf görüntüsü güzel diye boşa para harcamak istemiyorum 2 3 ay kullanacağım ürünlere

Son düzenleme:
C crazygirl35 e katılıyorum ben de kendini kötü olasıklara endeksleme allah bilir her şeyi başımıza ne gelecek bilemiyoruz her şeyi alırsın doğumdan sonra bişey olabilir yani bu tarz kötü olasılıkları düşünerek hareket etmek hem seni hem bebeğini kötü etkiler

Ben çok beğendim canım mağazada kalitesi sürüşü falan hoşuma gitti tekerlekleri de sağlam inşallah kullanırken de memnun kalırız

Amin inşallah canım aklımdan çıkartmaya çalışıyorum ama yine de hep endişeliyim elimde olmadan takıyorum kafama. Eşim benden de beter. Karnıma dokunsam korkuyor kabızım gazım var sancı yapıyor biraz o korkuyor düşecekmi yoksa yine diye içi içini yiyor. Bana da çok fazla yansıtıyor cinsiyet partisi istedim aileler arasında sadece olmaz dedi ya bişey olursa bilmem ne kafamı dağıtamıyorumki aileler dışında daha kimse bilmiyor 10+ 4 oldum ama herhalde millet anlayana kadarda söylemeyeceğiz rabbim hepsini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım

Kız kardeşim beşik aldı çocuk bir kere yatmadı yanında yattı hep. Oda takımı yaptı şimdi yatağına yatmıyor hala 4 yaşında oldu hala annesini arıyor onsuz yatmıyor. Gece sürekli uyandığı için onu görmese kıyameti kopartır. Beşikler gerçekten çok kullanışsız arkadaşlar çocuk beşikte durmuyor. Bebim kız da pek durmadı ama yalnız yatmaya çabuk alıştı

Ben 5 aydan sonra almaya başlarım çok almayı düşünmüyorum kararında çabuk büyüyorlar

Canım ben kızıma ne cinsiyet partisi ne baby shower yaptım. Hatta doğum günü de yapmadım. Bana hoş gelmiyor herkesin tercihi sonuçta. Onun yerine kızımla eşimle farklı yerlere gidip üçümüz güzel anılar biriktiriyoruz . O kadar harcama yapmak bana doğru gelmiyor. Uyarsa bu ay doğum günü için eşim supriz rezervasyon yapmis. Geçen sene gibi gider üçümüz sakince kutlarız. Ben her sene kızım farklı bir ülkede doğum gününe girsin istiyorum, eşi dostu çağırıp büyük doğum günü yapacağıma o parayı diğer türlü kendimize harcarım. Tbi kimsenin tercihine bir şey deme hakkımız yok bu benim tercihim

Baby shower,cinsiyet partisi, kokteylli düğün gibi hastane odası sevmiyorum. Ve ben de aynı düşüncedeyim 5. Aydan sonra yapıcam alışveriş vs

Kızlar 9 haftam bitti 10. Haftamdan gün alıyorum iki gündür adet olucakmış gibi hafif bir ağrı ve ara ara kasıklarda batma var sizdede bu durum oluyor mu
Canım inanırmısın 2 gündür eşime diyorumki sanki adet olcam öyle karnım ağrıyor diyom normaldir belkide bebek büyüyodur. Bende 10.haftaya gircem Bi kaç gün sonra canım

Amin canım
Bende 7. Aya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum (anne babam eşim hariç)
Hiçbir alışveriş yapmayı da düşünmüyorum kucağıma alana kadar

Bizde araba ve yatak beşik öyle büyük şeyleri araştırıyoruz bugün Bi kaç biyer gezdik hatta eşimle fikir edinmek için bakalım daha erken mi acaba diyede içimden düşünüyorum sonra diyorumki malum fiyatlar günden güne artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…