2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
annewith annewith kuzum iyi misin bugün kontrolün vardı herşey yolunda mı seni merak ettim bikaç gündür burada da yazmıyorsun
Canımm iyiyim teşekkür ederim su an sıra bekliyorum dua edin kalbinin atışını görelim insallah bebisin🙏🏻 Benim midem çok fena birkaç gündür ilaç içip uyuyorum iyi olacağım günleri bekliyorum kuzucum❤️

Ay dur bakalım gerçekten çok zor tahmin etmek. O haftalarımız gelsin de şu grupta ne kadar keyifli olacak birbirimizi tahmin etmeye çalışmak. Bence kimse direkt yazmasın önce tahminleri alalım sonra öğrenen yazsın 😀 ben de iyice oyuna çevirdim bebek olayını. Ama eğleniriz ya güzel olur kimse pat diye söylemesin 😀

Kesinlikle ben varım hele bu üçüzler muhtemelen benim son gebeligim olacak bence de çok eğlenceli olur bizim de eğlenmek hakkimiz 🤗🤣🤣👍

Hahahah demek ki burçları çok baz almamak lazım, hayırlısını dileyelim biz 🤣

Aynen inşallah hayırlısı olsun 🤣 anneme diyorum ben böyle miydim yok diyor bu çocuk folik asitten böyle oldu bence 🤣🤣🤣

Canım kimi doktor sezeryana tarih veriyor kimi doktor normal doğum gibi bekleyip sancılara göre normal doğum başlayınca 39-40.hafta artık ne zamansa sezeryana alıyor. Birazda doktora bağlı bu durum.

Benim doktorum da bana eger sancin cikmazsa 38+5ten sonra dogum icin gun seceriz demisti tedaviye giderken simdi ama 35. Hafta gibi dogar iyi ihtimalle dedi 🤣🤣

Benim de kuzenim ve yeğenim Koç burcu. Ablam Koç olsun isterdi çocuğu için, kuzenim tek kız çocuk ve çok ozguvenli neşeli vurdumduymaz rahat enerjik komik bir kadındır. Küçüklükten beri öyleydi. Vurdumduymaz derken kotu anlamda degil. Özverili ama her şeyi öyle takıntı yapmaz. Halledilir der. Metanetli falan.. Kafaya pek bir sey takmaz.. Hayattan zevk almayı bilen.. Ablam da ne güzel ne rahat. Koc burcu olsun cocugum boyle kimseyi takmasin derdi. Bize zor olur belki ama kendisi rahat eder derdi :) Yeğenim de Koç oldu.. Cok akıllı.. o da aynen kendine güvenli.. hedefleri olan ve şaşmayan bir kız. O biraz daha duygusal oldu :) Su anda 16larinda. Kendi bildiğinden şaşmaz. Özgür ruhlu..

Allah nasip ederse bizim doğum tarifi 27 Mart görünüyor ama bir 10 gün önce olur muhtemelen, sezaryen olmuştum. Yine öyle olurum diye düşünüyorum. O zaman balık oluyor. Sağlıklı olsun tabi ama Koç olsa sevinirim valla😁
ne güzel anlatmışsınız , bizim de 10 gün önce olursa balık olabilir aynı haftada gibiyiz. inşallah günlerinde sağlıkla doğarlar, balık çok duygusal oluyor zor :)

Aaa bana öyle bir şey demediler 🙄eşim gidip verecek sadece. Bir taraf negatif olduğunda diğer eşten almaya gerek yok diyorlardı ama herhalde gebelik olunca işi şansa bırakmak istememişler demek.
bize de öyle dediler ilk. Ben bir sorun mu cıktı eşimde ondan mi benden alıyorsunuz tedirgin oldum dedim. Hayır sizinkiyle bir göndericez esinizinkini hamilelerde kadından da alinıyormuş dedi.

Canım ilk gebeliğimde benimde öyleydi ultrason kağıdında yazıyordu, bu biraz daha farklı. Böyle bir şey...
Detayli göndermişler ne güzel. Geçmiş bilgiler de var. Istesen ultrason görüntüsünü de verirler her gidişte. Benim zor ve ilk gebeliğim olduğundan her gidişte aldim . adim adim büyüdüğünü ,ilk kap atışı vs hep ani olarak saklicam 😇🤲

Kızlar doktordan çıktım çok kötüyüm maalesef ki kalp atışı duyamadık kese 15 günde 4mm'den 8mm olmuş sadece. Doktor burdan dönüş yok sağlıksızmış gelişememiş almamız lazım kürtajla dedi. Son adetim 9 haziran şu an 8haftalığım doktora güvenmeli miyim başka doktora göstermeli miyim sizce? Bu süreçten geçen biri var mı çok çaresiz hissediyorum şu an kendimi

Ah keşke dediğin gibi normal doğum sancilar başlayınca sezaryene alsa çok isterim. Normal doğum çok istemiştim ilkinde ama nasip olmadı hayirlisi böyleymiş, ikincide de normal doğum riskli olur gibi geliyor yaşım 39 olacak. Bir de bir arkadaşımın ikincide sezaryen dikişleri açılmış içeriden, 32 haftalikken acil sezaryene alınmıştı korkuyorum boyle bir durumdan ama tabi kötüyü aklıma getirmemeye çalışıyorum. Daha çok var ozamanlara tabi, yaklaşınca doktorumla konusacagim
benim de 39 yaş ilki normal oldu, inşallah hoca izin verirse bu da normal olursa isterim ama belli bir yaştan sonra normal doğumu da riskli mi görüyorlar?

Canım ben anlayamadım ben biraz yabancı kaldım benide bilgilendirirseniz sevinirim☺️ sma testi hamile kalmadan önce yapılan bir gen testi galiba dimi
Evet ama biz bilmiyorduk. Hamile kaldıktan sonra da verilebiliyormuş. Eşim kan vermişti p.tesi günü bugün aradılar benim de vermem gerekiyormus hamilelerde sonuc erken çıksın diye eşle birlikte gonderiliyormus. normaide sma taramalari 2 3 ay sonra cikiyormus ama hamilelik varsa 2 3 hafta icinde dediler. Siz de saglik ocagina gidip eşinizle kan verebilirsiniz yani 😊

Ay dur bakalım gerçekten çok zor tahmin etmek. O haftalarımız gelsin de şu grupta ne kadar keyifli olacak birbirimizi tahmin etmeye çalışmak. Bence kimse direkt yazmasın önce tahminleri alalım sonra öğrenen yazsın 😀 ben de iyice oyuna çevirdim bebek olayını. Ama eğleniriz ya güzel olur kimse pat diye söylemesin 😀
kalp atışını hele bir duyayım oyuna da çeviririz sıkıntı yok :KK70: tahmin ederiz evet direk yazmayalım....

Ah keşke dediğin gibi normal doğum sancilar başlayınca sezaryene alsa çok isterim. Normal doğum çok istemiştim ilkinde ama nasip olmadı hayirlisi böyleymiş, ikincide de normal doğum riskli olur gibi geliyor yaşım 39 olacak. Bir de bir arkadaşımın ikincide sezaryen dikişleri açılmış içeriden, 32 haftalikken acil sezaryene alınmıştı korkuyorum boyle bir durumdan ama tabi kötüyü aklıma getirmemeye çalışıyorum. Daha çok var ozamanlara tabi, yaklaşınca doktorumla konusacagim
Bende isterdim normal ama bana da kısmet olmadı 😔 ben çok üzülmüştüm o zaman, ama sağlık deyip hiç ısrar etmemiştim. Ama zaten benim kızım o gün gelmeye kararliymis 🥰 hastaneye yatış yaptık yarim saat sonra suyum gelmeye başladı , doktorum demisti zaten bugün gelecekmiş diye 😇
Benimde en büyük korkum o biliyormusunuz, hamilelik sürecinde dikiş patlaması. Ama genelde bu durum 2 sezeryan arası az olduğunda daha sık yaşanıyor diye biliyorum. Ne kadar doğru tartisilir...

benim de 39 yaş ilki normal oldu, inşallah hoca izin verirse bu da normal olursa isterim ama belli bir yaştan sonra normal doğumu da riskli mi görüyorlar?
Insallah gönlüne göre olur canim. Yok canim yasla normal dogumun ilgisi yok tabi. Genellikle yas ilerledikçe bebekle ilgili komplikasyonlardan korkuyor doktorlar o açıdan dedim. doktorun yaklasimina bağlı hersey. Benim sezaryen sonrasi normal doğum nasil olur, olur mu o açıdan endişeliyim

Kızlarrr bebisimin kalp atışını duyduk şükürler olsun 🥲🥲🥲 Allah her isteyene nasip etsin bunu çok duygusalım. Doktorum progestanı kesti kalp atışını duyduktan sonra lekelenme de yoksa gerek yok dedi. Her şey güzeldi duygularım tarifsiz. Ve resmen ultrasonda küçük bir insan gördük kafası kolları mucizeydi resmen🙏🏻

Bende isterdim normal ama bana da kısmet olmadı 😔 ben çok üzülmüştüm o zaman, ama sağlık deyip hiç ısrar etmemiştim. Ama zaten benim kızım o gün gelmeye kararliymis 🥰 hastaneye yatış yaptık yarim saat sonra suyum gelmeye başladı , doktorum demisti zaten bugün gelecekmiş diye 😇
Benimde en büyük korkum o biliyormusunuz, hamilelik sürecinde dikiş patlaması. Ama genelde bu durum 2 sezeryan arası az olduğunda daha sık yaşanıyor diye biliyorum. Ne kadar doğru tartisilir...
Hayirlisi olsun canim saglikli olsunlar yeterki biz herseye hazirlikliyiz normal sezaryen hangisi nasipse.
Allah göstermesin inşallah canım. Arkadaşımin 2 cocuk arası 6 yas, benim de 5 yas olacak. Baktığın zaman makul bir süre ama belki kişinin yapısına bağlıdır bilmiyorum ya da doktorun ustalığına bağlı olabilir.

Kızlarrr bebisimin kalp atışını duyduk şükürler olsun 🥲🥲🥲 Allah her isteyene nasip etsin bunu çok duygusalım. Doktorum progestanı kesti kalp atışını duyduktan sonra lekelenme de yoksa gerek yok dedi. Her şey güzeldi duygularım tarifsiz. Ve resmen ultrasonda küçük bir insan gördük kafası kolları mucizeydi resmen🙏🏻
Ayy çok şükür canım, ne mutlu size ❤️ bize de nasip etsin Allah o mucizeyi görmeyi sabırsızlıkla ve endişeyle bekliyorum 🙏

Hadi ya bilmiyorum ki benimki enteresan zaten, insanin menapozdan sonra neden karakteri değişsin ki:) ama okumuştum bunu bir yerde, belli bir yaştan sonra bazı insanların sinirliligi gecebiliyormus, bilimsel açıklamasını hatırlamıyorum.
Buarada inat konusuna çok katılıyorum, cidden dediği dediktir. Balik baba koç anne de cok tatli bir birleşim olmus:) benim babam aslandi nispeten daha uyumlulardi.
Evlat olarak da güzel olur merak etme, evladın her burcu tatlıdır ❤️
Menapoz dönemi çok agresif oluyorlar ya menapoza girince de bi rahatlama gelmiştir senin annene sakinleşmiştir 🙂😍 Evlat her türlü sevilir tabi o hiç burca falan bakmaz ❤️❤️❤️

Rheaa Rheaa Sunrseee Sunrseee Daydream_ Daydream_ novasa novasa B beyzosh Kızlar geçen pazartesi çalışan annelerle ilgili yazılanlara cevap veremedim, çok yoğun tempoda çalışıyorum, bir yandan ev bir yandan hamilelik günleri derken buraya giremedim yazdıklarınızı okudum takipteyim.. Ortaya bir konu atıp kaçtım gibi oldum idare ediniz :) Tüm yazılanları okumaya çalışıyorum takipteyim yani herkesi :)

Kızlar doktordan çıktım çok kötüyüm maalesef ki kalp atışı duyamadık kese 15 günde 4mm'den 8mm olmuş sadece. Doktor burdan dönüş yok sağlıksızmış gelişememiş almamız lazım kürtajla dedi. Son adetim 9 haziran şu an 8haftalığım doktora güvenmeli miyim başka doktora göstermeli miyim sizce? Bu süreçten geçen biri var mı çok çaresiz hissediyorum şu an kendimi
Cok üzüldüm canım. Baska bir doktora da randevu al istersen

Çok geçmiş olsun canım kalp atışını duymuşmuydun önceden 8 haftalık ise karından gözükmesi lazımdı üstten bakıldığında vajinalde bakılacak kadar küçükse sıkımtı olmuş olabilir gelişiminde benim önceki düşüklerimde olduğu gibi. İstersen başka bir doktora daha gözük ben böyle durumlarda hep 2 doktor a gözüktüm genelde ilki hep haklı çıktı yinede içim rahat etti seninde daha rahat eder üzme de kendine rabbim. Sağlıkla kucağına verecektir inşallah 🙏

Ah canım çok sevindim senin adına. Aklımdaydın korktum bişey mi oldu diye rahatladım şimdi. Gözün aydın ben de pazartesi bu mutluluğu yaşarım umarım. Kafası kolları oluşmuş mu 6. haftadan çok inanılmaz bişey bu 😍😍😍

X