Katiliyorum özel de olsa bebeğin ilk zamanları ders çalışmak çok zor, ancak anneler yanında olacak biri ev işlerini yapacak bebegi uyutmaya destek olacak filan ancak öyle belki. Ki lohusa depresyonu yaşarsan cidden gözün hicbiseyi görmez verdiğin paraya yazık olur @beyazkelebeksiyahlale
Benim akademik kariyer hedefim yoktu sadece işime katkısı olsun diye mba yapmıştım ve son döneminde hamileydim 7 aylikken dersleri gecip proje sunmustum ve inanılmaz stresliydim. Doguma denk gelse mümkün değil baş edemezdim
Bir arkadaşım var o da 2 küçük cocukla hem y.lisans hem doktora bitirdi ama annesi çok destek oldu ona rağmen çok yıprandı. Yani imkansız değil tabi ama cok zor. Allah yardımcınız olsun
Bence çok zor bir şey ben ilkinde y.lisans yapıyordum ama derslerim bitmişti teze başlamam zaten kızımın 1 yaşından sonra ancak olabildi çünkü benim kızım hiç uyumadı 3 sene benim buna alışmam 1 sene sürdü sonra iki sene 2 saat uykuyla yaşamaya alıştım
Evet çok erken doğmadığı sürece koç olacak ama tabii bizim doğumgünümüzde gelse ayrı bi muhteşem olur koç iyidir ya, azcık zordur ama iyidir
Bende eşimle başak burcuyum kızım da başak burcu oldu ve keşke aslan olsaydı diye düşünüyoruz tüm kötü huylarımız çarpı 6 bizim kızda ki bence başak burcu çok iyi bir burç normalde
Diyorum ya canım iki seçenekte çok güzel Hayırlısı olsun hakkımızda. Civcivler iyi insanlar olsunlar mutlu rahat bir hayat sürsünler. Gerçekten cinsiyetin önemi yok. Ama ben tahmin etmeyi de çok eğlenceli buluyorum
bence de tahmin etmek eğlenceli
Kızlar ben kalp atisi duyduğumda 7+1 idim. Doktor bana böyle ultrason görüntüsü tarzı bir şey vermedi elime cok üzülmüştüm. Az önce bir baktım mailime doktorumun sekreteri detaylı görüntü içeren değerlendirme formu tarzında bir şey göndermiş ben daha yeni görüyorum bir sürü farklı şey yazıyor. Size bu tarz kağıt tarzı verildi mi? Kesenin ve embriyo boyuna göre doğabilecek birkaç farklı tarih te var
valla bana sadece resim veriyor üstünde yazıyor böyle bir şey vermedi hiç
kızlar çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız çıktı :)) kafalar karışık kızımda çin de kız çıkmıştı kız oldu bakalım bunda hangisi tutturacak ben kızım olduğu için gönlümden geçen erkek ama kızımda hep kız kardeşi olsun istiyor Rabbim sağlıkla nasip etsin de hayırlı evlat olsun en önemlisi o tabi insan merak etmeden de duramıyor ki :))
merak hepimizde var bende de değişik çıkıyor ama iki tarafta haklı çıkabilir diye takmadım kafama :)
Teşekkür ederim canım yorumların için Ben de hiç doğum yapmadığım ve bu süreçleri yaşamadığım için şuanda herşeyi yaparım gibi geliyor ama hayaller ve hayatlar var yaşanmadan bilinmez. sizden tecrübeli annelerden hesaba uymayan şeyler olduğu ve ne kadar yorucu olduğunu öğrenmek iyi oldu benim için. Sanırım işe başladığımda gitmek en mantıklısı. Öğrenim izni de oluyor işte olacağım sürede okulda olmuş olacağım. Dersleri de işteyken çalışacağım artık
Yani çok umutsuz konuşmak istemezdim ama biraz zor bir şey ama dediğin zaman bence de çok uygun olur doğum yaptığın zamana göre özellikle daha uygun olur daha rahat halledersin umarım kolaylıkla tamamlarsın :)