2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar merhaba ben 6+2 gözüküyorum. Şuan 6. Haftanın içinde miyim yoksa 7 mi 🙈 kafamda deli sorular😁
Yarın kontrolum var hayırlısıyla kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyulur😇
Ne yaptın canım ya merak ettim 🤩 Hadi güzel haberlerle gel 🥰🙏🏻

Günaydın..
Bugün kalp atışı için doktora gidecektik ama eşimin acil işi çıkmış. Gelemicem dedi dün😒 Dedim ilk çocuk olsa böyle mi yapacaktın vs. Neyse yani o da ne yapsın da.. Tek de gitmek istemedim öyle olunca.. Allah korusun ya duymazsak orda kalakalıcam yalnız.. ya da duyarsak da beraber olmak istiyorum. Oğlumun ilk kalp atışını duyduğumuzda kameraya çekmiştik. Bu yavrumun nesi eksik 🙈 Yani sonuçta randevuyu haftaya salıya erteledim :işsiz: Sabır sabır.. :)
Bugün kalp atışı randevuları vardı tarihlerimiz yakın olan arkadaşların :rolleyes: Hadi hayırlı haberler verin de sevinelim inşallah :KK68::nazar:
Olsun canım sonuç güzel olsun da. Ben de pazartesiyi bekliyorum bakalım çok heyecanlıyım 🥰 bugün aynı günlerde olduğumuz arkadaşlar gidecekti onlardan güzel haberler alırsak iyi gelecek bize de 😌😍😍😍

Cesitli enfeksiyonlara bakilan bir grup test. Cocukta olasi patolojiye neden olabilecek durumlari ongormek icin ...

Kizimda yapildi mi hatirlayamadim da. Demek ki malum goc pandemi derken rutine konulmus bir test sanki ... yaptiracagim.

Bu arada ben cevremden de duyuyorum gec dollenme cok fazla. Kalp atisi alamayan gebeler bence hemen panik olmasin. Benimki de 7+3 olmali ama ultrasyonda 6+3 ile uyumlu cikti. Doktor gayet sakindi. 2 hafta sonra gel, olcumler buyumeye bakalim. Gelisime gore dogum tarihi belirliyelim dedi. 2 haftaya kadar olabilir boyle dedi. Rahat olmak lazim. Onun icin dogmak kader ise dogacak.

Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Kızlar ben kalp atisi duyduğumda 7+1 idim. Doktor bana böyle ultrason görüntüsü tarzı bir şey vermedi elime cok üzülmüştüm. Az önce bir baktım mailime doktorumun sekreteri detaylı görüntü içeren değerlendirme formu tarzında bir şey göndermiş 🥰ben daha yeni görüyorum 🤭🤭 bir sürü farklı şey yazıyor. Size bu tarz kağıt tarzı verildi mi? Kesenin ve embriyo boyuna göre doğabilecek birkaç farklı tarih te var 🙄

benim ki de geleyim mi dedi gerek yok gelmene ben giderim dedim😎, duyamazsam falan diye ben de tam tersi tek olmak istiyorum öyle bir psikolojiye girdim...biraz büyüsün öyle seçilince görsün kafasındayım...hele oğluma çok korkuyorum söylemeye, ona taramaları da bekleyip söylemek istiyorum çok hevesli sonra birşey olursa üzülür diye korkuyorum.
Evet ben en çok oğluma soylemye cekiniyrdum geçen hafta hep beraber gittik ama anlamadı. Karnıma baktı doktor sadece dedim öyle gecistirdim 🤭 ki sadece kese göründü kalp atışı yoktu henüz bakalım haftaya ne olur

kızlar çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız çıktı :)) kafalar karışık kızımda çin de kız çıkmıştı kız oldu bakalım bunda hangisi tutturacak ben kızım olduğu için gönlümden geçen erkek ama kızımda hep kız kardeşi olsun istiyor Rabbim sağlıkla nasip etsin de hayırlı evlat olsun en önemlisi o tabi insan merak etmeden de duramıyor ki :))

Her seyden yararlaniliyor mu iyiymis fiyati
Evet ayakta 10 muane hakkı var. Doğum içinde. Gebelikte yapılan testler 4lü tarama harici içinde. Ameliyatlar içinde sonra dişle ilgili bişeyler de var tam bilmiyorum onu. Ama hamile kaldıktan sonra yaptırılmıyor bu sigorta. Hamile olmadan önce yaptırma şartı var

Kızlar ben kalp atisi duyduğumda 7+1 idim. Doktor bana böyle ultrason görüntüsü tarzı bir şey vermedi elime cok üzülmüştüm. Az önce bir baktım mailime doktorumun sekreteri detaylı görüntü içeren değerlendirme formu tarzında bir şey göndermiş 🥰ben daha yeni görüyorum 🤭🤭 bir sürü farklı şey yazıyor. Size bu tarz kağıt tarzı verildi mi? Kesenin ve embriyo boyuna göre doğabilecek birkaç farklı tarih te var 🙄
Ben her gidişimde ultrason kağıdını aldım. Kenarında hafta tahmini doğum bebek boyu falan yaziyo

Yakın olması güzel tabi 🥰 ama yine de mesela sezeryan oldun 1 haftaya yakın zorluğu olabiliyor gerçi bizim bir tanıdık normal doğumda yirtilmisti baya 20 dikiş atmışlar o da oturamıyordu ama bu çok ender oluyor genelde normal doğumlular daha çabuk ayaklanıyor 👍 doğum yaptığın dönemi okulda ve normal düzende atlatmak zor olabilir sınav için mazeret izni alırsın çünkü doğum raporun olacak sorun olmaz ama mazeret sınavları da çok uzak tarihte olmuyor 😔 bir de cocuk insallah olmaz ama kolik olabilir bir de lohusa depresyonu var ki inşallah sana uğramaz bunlar hep ilk 40 gün içinde olabilecek şeyler 😑 çocuk kolik olursa 3 ay hatta düzene girmeniz çocuk gece uyumayacak hiç gündüz de sen derse gideceksin ki bunlar çok zor durumlar 😔 keşke anlayışlı insanlar olsalar ama anlayışlı bile olsalar temel bazı nedenlerden seni bırakmak zorunda kalabilirler mesela raporlu raporsuz toplam belli bir süre var gidemeyeceğin okula onu aşarsan çok da iyi bir insan olmasına rağmen seni bırakmak zorunda kalabilir 😑

Bunlar bir de benim hatırladığım durumlar bazen başka durumlar da oluyor hatta bak şimdi sana bence altın değerinde bir tavsiye veriyorum temmuz grubu var ya onlara git son günleri oku hemen hemen hepsi yeni dogum yapmis anne suanda ve yeni dogum yapan anneleri neler bekliyor, neler yaşıyorlar orada görebilirsin 👍 benim aklıma bir tek lohusa depresyonum ve kızımın kolik olması geldi ilk dönem icin 🤣🤣🤣

Yani özel demesen ben sana zaten başla hemen derdim özel dediğin için biraz da diyemiyorum çünkü onlar da ınsanların parasını almayı sevdiklerinden senin her durumunu kullanıyorlar 😑🤦‍♀️ yine sen bilirsin canım hakkında hayırlısı olsun 🌸😊🥰
Teşekkür ederim canım yorumların için 🥰🥰🥰 Ben de hiç doğum yapmadığım ve bu süreçleri yaşamadığım için şuanda herşeyi yaparım gibi geliyor ama hayaller ve hayatlar var yaşanmadan bilinmez. sizden tecrübeli annelerden hesaba uymayan şeyler olduğu ve ne kadar yorucu olduğunu öğrenmek iyi oldu benim için. Sanırım işe başladığımda gitmek en mantıklısı. Öğrenim izni de oluyor işte olacağım sürede okulda olmuş olacağım. Dersleri de işteyken çalışacağım artık

Ben her gidişimde ultrason kağıdını aldım. Kenarında hafta tahmini doğum bebek boyu falan yaziyo
Canım ilk gebeliğimde benimde öyleydi ultrason kağıdında yazıyordu, bu biraz daha farklı. Böyle bir şey...

Eklentiler

• Screenshot_20220727-132301_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20220727-132301_Samsung Notes.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 62
Diyorum ya canım iki seçenekte çok güzel 🥰🥰🥰 Hayırlısı olsun hakkımızda. Civcivler iyi insanlar olsunlar mutlu rahat bir hayat sürsünler. Gerçekten cinsiyetin önemi yok. Ama ben tahmin etmeyi de çok eğlenceli buluyorum 😀
ya ben de çok merak ediyorum :) insan ister istemez merak ediyor ama tahmin edebilmek çok zor geliyor bana....içimden bir his hep erkek annesi olacakmışım gibi diyor haahahahahah diğer taraftan belki de kız olur diyorum bakalım 😊

Sizin de çok güzel denk gelmiş 😍 Benim annecim de 1 nisan doğumlu. En yakın arkadaşlarımdan biri 30 Mart. Burçları anlamıyorum ama sevdiğim insanların burçları iyidir benim için başka şey bilmeme gerek yok😀 Bebeğiniz gününde de doğsa Koç olacak. Hatta 21 marttan sonra her gün Koç oluyor. Sen her türlü Koç doğuracaksın zaten 🥰🥰🥰
koç burcu en bilmediğim burç nasıl oluyor karakterleri ilgi alanları ? sizde koçsanız bizi biraz bilgilendirin benim bebişte koç olacak ailede hiç koç yok

Evet veriliyor canım 😊sat a göre ultrasona göre tahmini doğum tarihleri ☺️Fatal DNA konusunda karar verdin mi ? Doktorum eğer onu yaptıracaksan ikili ve üçlü yaptırmaya gerek yok dedi 🧐ama bilmiyorum

koç burcu en bilmediğim burç nasıl oluyor karakterleri ilgi alanları ? sizde koçsanız bizi biraz bilgilendirin benim bebişte koç olacak ailede hiç koç yok
Canım ben kova burcuyum ama annem ve çok yakın arkadaşım var Koç Burcu. Ne kadar özelliğini taşıyorlar bilmiyiyorum ama ortak özelliklerini yazayım. Bilen arkadaşlar doğru ya da değil yazsın. İnternete falan bakmadan yazıyorum şu an😀
- Yenilikçi
- Toplum kurallarına ters 😀 her koşulda kendi doğrularının peşindedir
- Dürüst, güvenilir
- Adil
- Analitik zeka ve çözüm odaklı
- Doğaya, bilime, felsefeye meraklı
- Temizlik düzen takıntısı yok
- Çok arkadaşları var ilişkileri fazla vıcık vıcık olmaz. Biraz mesafe hep hissedilir 😀 Düşmanı da olmaz sevilir
- Aşırı yardım sever. Başkalarını kendi önüne geçirir
Aklıma gelenleri yazdım ne kadarı burç özelliği ne kadarı benim annemde ve arkadaşımda gördüklerim bilmiyorum. Tutan olabilir içinde bilen yazsın dediğim gibi 🙃

Evet veriliyor canım 😊sat a göre ultrasona göre tahmini doğum tarihleri ☺️Fatal DNA konusunda karar verdin mi ? Doktorum eğer onu yaptıracaksan ikili ve üçlü yaptırmaya gerek yok dedi 🧐ama bilmiyorum
Merhaba girip bakamadım sonradan. 4900e yaptırdım 11+3 de yaptırdım sanırım. 13e girerken geldi. Cinsiyeti raporlamak yasak ama telefonda söylediler. Benimki biraz geniş bir testmiş doktor öyle söyledi. Trizomi yani down yanında cinsiyet anomalileri ve kalbi ilgilendiren bazı küçük anomalilere de baktırmışız. Aslında iyi yapmışsınız dedi doktor. İkili, üçlü ve dörtlü yapmayız dedi. Ancak detaylı ultrason her türlü olacak 20 de sanırım.

Bu arada benim yaşım 38. İkili test her türlü yüksek çıkacaktı. Kafaya takan biriyseniz yaptırın rahat edin demişti doktor. Ben hiç girişmedim bile kan da vermedim. Fetal DNA dan sonra illa ense kalınlığı burun vs bakıyor zaten. Neden hala baktınız diye sorunca sadece down değil bazı kalp hastalıkları için de bu değerler önemli dedi. Bilginize.
Mayıs 2022 de yazmış bi arkadas konu açıp. Yorumlarda gordüğüm kadarıyla abd ye giden testler 350 usd ama fiyat değişti mi bilmiyorum. 11.ve 28.haftalar arası yapılıyormuş.ben de memorial ya da acibadem hastanelerine soracağım bir dahaki gittiğimde.

X