2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim sezaryen sonrasi normal doğum düşünmüyorsun sanirim, ben de cesaret edemiyorum açıkçası. Oglum 1 mart doğumlu, normal baslamisti doğum ama sonra zorunlu sezaryene döndü. Bu bebeğimin de doğum tarihi normalde 8 mart görünüyor ama sezaryen olunca 38de alıyorlar sanirim dimi? ozaman şubat a denk gelicek, ben abisinden sonra olsun istiyordum doğumunu ama kismet tabi :)
Sezaryen sırasında da kanamam olmustu biraz canim. Dikiş kısmı normalden uzun sürmüştü. Doktor iyi ki normal olmamış demisti. Epidurql olmustum. Icerde kanama bölgeleri falan varmış. Zaten oglum koca kafaliydi 🙈🥰Normale cesaret edemem yaa.. He öyle olmasa bence yine cesaret edemezdim 😅 ama tabi her şey kısmet yine de.. Bu arada nişanim geldigi için plan yapmıştık hemen ertesi güne. Doğum yapacağım gün de suyum gelmeye başlamıştı az az. O gün ya da ertesi gün kendisi doğacakti muhtemelen sansimiza :) ona çok sevinmiştim.
Genelde 10 gün falan önce planlanıyor galiba ama bekleten doktorlar da var sonuna kadar..

Kızlar kasık ağrısı ve batmalarınız ne durumda?
Benim artık nadir olmaya başladı sanki, salı kontrol var 8+6 olacak

Benim hamilelik uygulamasından okuduğum kadarıyla kollar bacaklar 9.hafta çıkıyor hatta eller 10.haftada oluşuyor. Ben geçen hafta 8 haftalikken gittim kollar bacaklar yoktu sanki hatta tedirgin oldum ama sonra okuyunca rahatladım
Evet bnde dun 8+3 dum dr kafasini, kollarinin cikacagi yeri bacaklarinin cikacagi yeri gosterdi. Gecen bi arkadaş yazmisti Leedong Leedong du galiba 10. Haftada kollar bacaklar oluşmuştu. Ahh ne korkular yaşıyoruz onlara saglikla ulasmak için

Kızlar kasık ağrısı ve batmalarınız ne durumda?
Benim artık nadir olmaya başladı sanki, salı kontrol var 8+6 olacak
Ay yok artık tam bununla ilgili bişey yazacaktım şimdi telefonu elime aldım sen de yazmışsın 🙂🙂🙂 ben farklı bişey soracağım gerçi. Kasık batmam hep sağ tarafta olurdu bugün de solda hissediyorum. Saçma bir soru olabilir ama bi anlamı yoktur bunun değil mi 🙂

Evet bnde dun 8+3 dum dr kafasini, kollarinin cikacagi yeri bacaklarinin cikacagi yeri gosterdi. Gecen bi arkadaş yazmisti Leedong Leedong du galiba 10. Haftada kollar bacaklar oluşmuştu. Ahh ne korkular yaşıyoruz onlara saglikla ulasmak için
Pazartesi kol göremezsem korkmayayım o zaman normali böyleyse 😌

Ay yok artık tam bununla ilgili bişey yazacaktım şimdi telefonu elime aldım sen de yazmışsın 🙂🙂🙂 ben farklı bişey soracağım gerçi. Kasık batmam hep sağ tarafta olurdu bugün de solda hissediyorum. Saçma bir soru olabilir ama bi anlamı yoktur bunun değil mi 🙂
Benimde hep oyle sag sol farketmiyo bnce. Rahim sagli sollu vurduruyo😀

Sevgili annecikler
Dün eğitim ve araştırma hastanesinden 11 ağustosa randevu aldım kadın doğumdan.
Ordaki aletler daha gelişmiş diye düşündüm.
Dün gece sanırım biraz üzüldüm ki gece 2de yattım.
Geç döllenme videoları izledim youtubeda çoğu olumsuz sonuçlanıyormuş diye okudum, izledim. Rabbime hayırlısı neyse o olsun inşallah dedim hepimiz için hayirlisi olsun inşallah ❤️

Evet asm lerde test yapılıyor bilgisi geldi mart ayinda esim gitti yaptirdi iste mayista anca sonuclandi. biz zaten 3 yıldır bebek için uğraştık cok şükür negatif cıktı. B3bgim sma t3stini beklemiş sanki👼
Evet gebelik olmadığında 2 3 aya çıkıyor demişlerdi. Hamile olunca erken çıkartıyorlarmış. gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖

Ah ne güzel benim hep sağ, sol fark etmiyor

Bu gidisle dr olucaz 😀 korkmayalim hersey nede olsa olacagina variyor bizde gereksiz korkularla günü mahvediyoruz bebisimizi üzüyoruz. Haftaya bnde kontrole gidecegim bakalim nereleri olusmus olucak 😇
Oh haftaya bayağı güzel haberler alacağız o zaman ne zaman gidiyosun sen canım kac haftalık olacak, ben de salı gideceğim

Sevgili annecikler
Dün eğitim ve araştırma hastanesinden 11 ağustosa randevu aldım kadın doğumdan.
Ordaki aletler daha gelişmiş diye düşündüm.
Dün gece sanırım biraz üzüldüm ki gece 2de yattım.
Geç döllenme videoları izledim youtubeda çoğu olumsuz sonuçlanıyormuş diye okudum, izledim. Rabbime hayırlısı neyse o olsun inşallah dedim hepimiz için hayirlisi olsun inşallah ❤️
Benim son adet tarihim 23 mayıstı ama doktor 1 haziran diceksin geç döllenme dedi. Son kontrolümde de 6 gün önde cıktı bebeğim. elleri ayakları var. Doktor kendini kurtarmış artık dedi allaha şükürler olsun. Herkesin süreci farklı. Lütfen kötü kötü videolar izlemeyin o yüzden. 😋

Benim hep sağda olurdu bugün böyle oturup kalkarken falan soldan bi geliyor 😂 Nolur bebek büyüyor olsun 🙏🏻😂
Büyüyor tabi rahim genisliyor genisledikce batmalar oluyo. Bide karni buyuyen var mi ya benim alt gobek vardi zaten ondan bisey anlamiyorum ne zaman cikar bu göbüş😅😅 dun eşim bebeğe degil de bana hamilelikte ilk elbisemi almak icin öylehevesliydi ki izin versem cesit cesit alacakti 🥰

8+3 lük bebiş fotosu👼😇

Eklentiler

• 20220805_174712.jpg
    20220805_174712.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 58
Kızlarrr bebisimin kalp atışını duyduk şükürler olsun 🥲🥲🥲 Allah her isteyene nasip etsin bunu çok duygusalım. Doktorum progestanı kesti kalp atışını duyduktan sonra lekelenme de yoksa gerek yok dedi. Her şey güzeldi duygularım tarifsiz. Ve resmen ultrasonda küçük bir insan gördük kafası kolları mucizeydi resmen🙏🏻
Ayy çok sevindim gözün aydın kuzum😍

X