2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ali hoca favorim zaten. Esma ve Ayten hanimi eledim. İleriki dönemde Mustafa beye sans verebilirim Bu ay letu ya basladim bakalim hayirlisi

Evet katılıyorum ben de en azından 3 ay bitiminde yavaş yavaş indirim kovalayabilirim diyorum .

Aynen ben de bunu demek istemiştim, bebekten bebege farkediyor. Bim in bezlerinden kullanıyor arkadaşım çok şükür bebeginde bi sıkıntı yaşamadı. Deneyip gözlemlemek lazim. Sleepy bizde de pişik yapmisti ama şimdi natural filan yeni modelleri cikti yine bir şans verecegim :)

Umarım cankuşum ya valla benim suşi yalaya yalaya büyütür eminim

Travel sistem kesinlikle çok ağır ve arabanın bagajini kaplıyor başka bisey koyamiyorsunuz doğru düzgün. Biz de sattik suan baston var sadece. Ama baston da yenidogan döneminde olmaz. muhtemelen elde taşınabilir, arabaya takılabilir bir puset alicaz biz de, 3-4 aylıktan sonra bastonu kullanmaya baslariz

Hayırlısı olsun benimde şu an bir aksilik olmazsa 3 kalp atışı duyduk ama perinatolog a gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım

Benim doktorum iyi olur bence git dedi ama çapaya git dedi dediğim gibi senin doktorun da tavsiye ediyorsa gidersin

Ayy ne güzel ya kader yoldaşım oldun bereketli aymış Mart ayı

maşallah allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
gerçekten bereketli bir grupmuşuz 2. üçüzler geldi Rheaa

Evet ya ikiz var üçüz var ne bereketli grupmus

Baston ne kullanıyorsunuz? Bu chicco lite way dogumdan itibaren 22 kiloya kadar kullanılabilir diyor ama bilemedim

Kızlar folik asit midesini bulandıran var mı? Hali hazırda zaten bulanıyor da folik asit içince daha kötü oluyorum. Bide alakasız bişey daha sorucam burada hafta ileri sanki 8+1 im 9 hafta diyor

Travel sistemler çok ağır diyorlar o yüzden ben sanırım onu düşünmeyecegim gibi bu dediğim modelde tam yatış varmış bebis doğduğu andan itibaren kullanılıyormus galiba
Evet canım travel sistemler hem geniş hem ağır hemde yer kaplıyor. Bende prego 2046 urban var. Evet çok memnunum, çocuk çok rahat etti . Yeni doğan puset kısmı hem oto koltuğu hem ana kucağı (sallanan) olabiliyor cok faydasini gordum, tekerlekleri buyuk tum zorlu parkurlarda yuzel performans sagladi( sahilde, ormanlik alanda, çakıllı yolda, arnavut kaldiriminda vs) ama çok yer kaplıyor gerçekten. Bagajın yarısından fazlasi ona ait. Kızım zaten artık pek bebek arabasına binmek istemiyor bunu ufaklikta kullanırım kıza da çok isterse uyguna baston tarzı alirim yani 3 saatlik yürüyüşte bile 5 dakika sabit oturamıyor..

Canım çok mantıklı düsünmüssün bebis de büyüyünce dolaptan falan satarsın bunu artık baston pusette joie markasını da çok öneriyorlar ayrıntılı araştırmalarım devam edecek bu konuda sizi de bilgilendiririm zaman zaman

Benimde ayvalarım geldi gelir gelmez bşr tanesini soyup yedim öyle güzel geldiği anlatamam demekki boşuna çekmemiş canım normalde herşeyi geri çıkartan ben bunu çıkartmadım :)))

Aslında doğru bir bakıma aynı ev içinde iki kişinin sigara parası çocuğun aylik bez parasına tekabül ediyor mantık doğru ama işte insan da çöpe gitcek beze o kadar para vermek istemiyor

Kızlar folik asit midesini bulandıran var mı? Hali hazırda zaten bulanıyor da folik asit içince daha kötü oluyorum. Bide alakasız bişey daha sorucam burada hafta ileri sanki 8+1 im 9 hafta diyor
Folik asit konusunda bişey diyemicem ama haftan doğru canım. 8.haftanı bitirdin 8+1 yani 9. haftaya giriş yaptın. Yaş mantığı hepimizin öyle yani

Premium bi tık daha uygun sanki ama ablam iki çocuğunu da aktifle büyüttü çok rahat etti. Ben de prima deyince direkt aktife yöneliyorum farkları ne ki tam olarak
Kalınlık ve doku farkı var canım. Premium un içi kremli gibi yumuşacık petekli pamuk . Aktif bebe normal, hafif sert ciltle temas eden yüzeyi. premium 1 tık değil bir kaç tık daha pahalı canım aktif e gore ben kışın premium kullandım dokusu hem kalındı yerlerde yuvarlaniyordu oturduğu yerden soğuk çekmesin diye, yazın premium çok terletiyor kalın olduğundan o yüzden aktif bebek ince. Bir diğer farkları da premiumun üzerinde doluluk çizgisi var. Neresi ne kadar dolu çok kolay anlıyorsun, aktif bebekte yok. Premiumun emiciligi aktife göre daha yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…