• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
merhaba canım benim de çok erken daha ama kardeşlerim birşeyler alalım diye tutturunca ben de baktım. baby&plus canyon travel sistem çok hoşuma gitti kullananlar da epey memnun gibi görünüyor
Kuzucum tipine baktım güzel gözüküyor 😬 ağır mıdır ki? Kime sorduysam travel sistem çok kullanıssız dedi bilemedim ben de direkt baston aliyim diye düşünüyorum su an. Çok sehirdısı yapıyoruz biz

Tecrübe süper bişey aradığım cevap çok teşekkür ederim bakalım diğer annelerimiz de bişeyler desinler burada size çok şey danışacağız 🥰 Yaa burada neler neler konuşacağız daha. 4-5 ay sonraki mevzular daha keyifli olacak sanırım. Şu an genel konular bulantı kese gözüktü mü kalp atışı duyuldu mu falan🙂 O kadar dua ediyorum ki hepimiz sağlıkla şu aşamaları geçirip burada alışveriş falan konuşsak. Hiç üzüntü yaşamayalım 🙏🏻

Evet şu 1 2 ayı atlatalım inşallah çok güzel konular konuşmaya başlayacağız 🌸🥰 ben bildiğim konularda yazarım ama her gün her şey değişiyor daha yeni tecrübesi olanlar da bize bilgi verirse çok harika olur👍👍🌸🌸

Kuzucum tipine baktım güzel gözüküyor 😬 ağır mıdır ki? Kime sorduysam travel sistem çok kullanıssız dedi bilemedim ben de direkt baston aliyim diye düşünüyorum su an. Çok sehirdısı yapıyoruz biz
biz de öyle ama bilmiyorum arkadaşım da kullanmış memnun kalmış. ama gidip bakmadım ne yalan söyliyim. bakmadan birşey diyemiyorum ağırlığı kullanışlılığı konuşunda 🤷‍♀️

Çok iyi ya çok güldüm 😂 hiç aklım almadı yeni doğan bebeğin WC’ye yapabileceğine ama Ruslardan beklenir kesin yapmışlardır 😀
Tuvalet iletişimi diye bir kitap var aylardır favorilerimde bir türlü almak kısmet olmadı 😄 alıp hemen okuyayım da 2.de 1.cinin hatasını yapmayayım

Ya şimdi bile şuraya tatile gidelim diyorum bu sene tatil hakkımız bitti kaçıncı tatil diyor. Ama bebiş istiyor dedim tamam dedi. Naz nasıl yapıyorum midem bulanmıyor ama bulanabilir yemeği sen yap canım bulaşığı da sen yıla hayatım bana da meyve de getir su da gerir diyorum. İyiymiş ya bu durum. 😃ama acısı sonradan çıkacak gibi 🤣
Benim koca yemiyor 🤣😂 canın bir sey çekerse al şu kredi kartım istediğini al beni karıştırma diyor 🤣 temizlik yaparmisini geç ben yaparken yardım eder misin diyorum bul birini gelsin diyor 🤣😂😂 ben o kadar para vermeye kıyamıyorum işte 😁

Yok kuzum neyle başladıysan o olayı değil, ben kızımda yenidogan prima yoktu, 1 numara aldim, sleepy nin yeni doğanını buldum ilk slepy takıldı ve çok fena pişik yaptı hemen prima bulduk mesela. Halen de prima devam eder kışın premium care, yazın aktif bebek...
Eşim de primayı yapıştıralım gitsin diyor şimdi anlattım ona burada yazılanları. Sigara içsek sigaraya verirdik o parayı çocuğa çok mu falan diyor ama ben yine de daha uygun ürünleri deneriz dedim. Bakalım nasıl bir bebiş olacak umarım çok masraflı olmaz. Düşüneceğim yine bu konuyu booool bol zaman var zaten 😀

Kızlar selam herkese konuşmaları ara ara girip okuyabiliyorum ben de bulantı ve halsizlikten ,alışveriş konusunda kararsız kalanlardan biri de benim bu kış sebzeden tutunda temel gıda ihtiyaçlarına kadar herşeyin fiyatı çok çok fazla olucak deniliyor benim de bu ikinci çocuk olucak kısmetse fakat ben herşeyini dağıttım oğlumun 🤦‍♀️İkinci çocuk fikri hiç yoktu aklımda bir kaç parça özel ,kıyamadığım eşyası dışında beşiğinden mama sandalyesine aklınıza gelebilecek her şeyi ihtiyaç sahiplerine verdim hep tabiki de helali hoş olsun bile isteye yaptım fakat şimdi benim sanki ilk bebeğimmiş gibi eşyalarını almam gerekiyor bu dönemde alsam daha çok erken 10. Haftanın içerisindeyim kışı beklesek çok büyük zam diyorlar nasıl yapıcam ben de çok kararsız kalmış durumdayım 🤷‍♀️

Kızlar selam herkese konuşmaları ara ara girip okuyabiliyorum ben de bulantı ve halsizlikten ,alışveriş konusunda kararsız kalanlardan biri de benim bu kış sebzeden tutunda temel gıda ihtiyaçlarına kadar herşeyin fiyatı çok çok fazla olucak deniliyor benim de bu ikinci çocuk olucak kısmetse fakat ben herşeyini dağıttım oğlumun 🤦‍♀️İkinci çocuk fikri hiç yoktu aklımda bir kaç parça özel ,kıyamadığım eşyası dışında beşiğinden mama sandalyesine aklınıza gelebilecek her şeyi ihtiyaç sahiplerine verdim hep tabiki de helali hoş olsun bile isteye yaptım fakat şimdi benim sanki ilk bebeğimmiş gibi eşyalarını almam gerekiyor bu dönemde alsam daha çok erken 10. Haftanın içerisindeyim kışı beklesek çok büyük zam diyorlar nasıl yapıcam ben de çok kararsız kalmış durumdayım 🤷‍♀️
Evet canım yukarıda bunları konuştuk baya bi. Allah korusun bi terslik olursa eşyalar travmayı çok daha büyütür. Ama bir de ekonomik gerçekler var. Ben bikaç ay içinde ufak ufak eşyaları almaya başlayacağım açıkçası. Kesinlikle kışı beklemeyi düşünmüyorum

Merhaba bende üçüz bekliyorum doktorum kadın doğumcu ama bana Çapa'dan da takip al istersen perinatolog da bakar orada sana dedi bende onun için Çapa'dan randevu alicam 12. Haftadan sonra çünkü sistemleri 12den önce izin vermiyor 🙈😂 bir de benim doktorum arada özelde çalıştığını unutuyor sanirim diyor ki testlere para verme devlette yaptır 😂😂😂 özelde perinatolog önerin dedik 3 tane çocuğun olacak onlara ödeyeceğin parayla bez alirsin diyor cok can bir insan 🥰

Bu arada genel olarak konulara baktım ama çok mesaj vardı kimi alıntılarsam bilemedim ben ilk kızımda kış aylarında öğrenmiştim ve ağustos sonu doğum yaptım hava da hep kötüydü o sebeple 6 aydan bile büyüktü kızım havuzluhana alışverişe gittiğimde 😂😂😂 çok şeyi de internetten aldık araba da dahil ama arabayı önce gidip bakın begendikten sonra internette daha uygunsa alın derim benim arabam baya kötüydü ağırdı falan satmıştım bu sebeple çocuk 4 aylıkken 🙈 ikiz arabası yine var ben üçüzler için ne yapacağım hiç bilmiyorum yurtdışında var ikinci eline bile 10 bin istiyorlar para biriktirmeye başlasam seneye bu zamanlara almış olurum inşallah 😂😂😂😂 şaka bir yana bebek alışverişi için uygun zamanlarda kışa gelecek bizim ondan artık internet alışverişine bakariz kasim aralik ocak tum indirimlere yukleniriz giysi alisverisi kolay kismi 🌸 benim kiz olursa en azindan bir tanesi bir sürü kıyafetim var 😂😂😂 erkeklere de getirecek tanıdıklarım var kıyafet konusunda az alışveriş yapcam sanirim park yatak 1 tane var araba koltuğu puset 1 tane var 😂😂😂 1 tane çocuk için yeterli eşyamız var diğer ikisine odaklanmak lazım 😂😂😂😂
Hayırlısı olsun benimde şu an bir aksilik olmazsa 3 kalp atışı duyduk ama perinatolog a gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım

Evet valla 2 haftaya kadar yavrular da vardı 🙄 onları sahiplendirdik şükür
Ya seninle bebeklerimiz doğduktan sonra da mutlaka iletişim kuralım canım. Bebekle kedileri alıştırma sürecinde falan fikir alışverişi yapalım. Benim kızlarım çok yaramaz değil ama kedi sonuçta bu dengesiz oluyor bir tarafları😂 Umarım sağ salim ulaşırız Mart ayına da bunları konuşuruz seninle 🙏🏻🌸

Benim koca yemiyor 🤣😂 canın bir sey çekerse al şu kredi kartım istediğini al beni karıştırma diyor 🤣 temizlik yaparmisini geç ben yaparken yardım eder misin diyorum bul birini gelsin diyor 🤣😂😂 ben o kadar para vermeye kıyamıyorum işte 😁
Kredi kartını veriyormuş daha ne olsunnnn😈 keşşşkeeee bana da verse nasıl hüpletirim biliyor o yüzden beni tek başıma kredi kartıyla markete gidicem desem ona bile göndermiyor. Biliyor çünkü verse direk avm ye Koşacağımı 😃

Back