Merhabalar arkadaşlar size bir sorum olacak 6+5 haftalık hamileyim geçtiğimiz pazar günü deniz planımız vardı doktoruma sordum yüzebilirmiyim diye tabiki yüzebilirsin dedi ama havuz tercih etme denizde yüz dedi.pazar günü denize gittik 6-7 saat kadar kaldık ama toplasanız 3 saat falan yüzdüm. pazartesi gününden beri beni azarlamayan kalmadı
nasıl yüzmeye gidermişim cahil yapmazmış yaptığımı 1 buçuk aylık hamile yüzermiymiş. ofisteki yemek yapan abla bile baya bir kızdı bana o kadar uğraştın kaybedersen görürsün dedi köylerinde bir kadın yüzdükten sonra çocuğunu kaybetmiş falan filan . valla canım çok sıkıldı doktora sordum diyorum doktor risk olsaydı yüzme derdi zaten dedim sen doktora ne bakıyorsun diyorlar :) bir doktorun makalesinde okumuştum bebek sağlıklı ise düşme ihtimali %10 bile değil sağlıksız ise vücut onu atmaya çalıştığı için düşük oluyor. çok söylenenleri ciddiye almıyorum ama o kadar çok konuşuldu ki acaba mı dedim
düşük olsaydı hemen olurdu değil mi şimdiye kadar? yani yüzmemin üstünden 3 gün geçti düşecek olsaydı düşerdi demi? Allah korusun dua edelim birbirimize inşallah hepimiz bu süreci sağ salim atlatır bebeklerimizi kucağımıza alırız