2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canın bir itirafta bulunayım o kadar uzun zaman oldu ki kendim için bir alışveriş yapmayalı.... alışveriş yaparsam yine kesin kızım için bir şeyler alırım bunu çok iyi biliyor eşim

Çoook teşekkür ederim bilgilendirme için

Ooo bakıyorum hemen gruplasmalar felan kedi bakanlar bakmayanları dışlamış gibi oldu
Benim eski grubumla hala yazışmalarımız devam eder güzel bir enerji yakalanırsa uzun bir süre birlikte olacağız

Cnm benim kizim 22 aylik ilk ona qldim sleepyy en dogal en hafif icerigi de cok temiz.. 50 kurustu ..harikaydi ..prima molfix hepsi de hediye gelmisti denedim.sleppy den vazgecmedik ...tavsiyee ederim . Herseye zam simdi 1 tanesi 2 tl letgo yada dolaptan alin ciddi uygun oluyor

Haklisiniz deneyip bakmak gerekiyor aslinda.
Biz slepy naturalden pişik olduk. Hatta eşim dedi pişik yaptığına göre pekte natural değilmiş ay inşallah ya keşke bizde de öyle bir durum olsa inan çok zor. Gerçekten hassas çocuk yetiştirmek çok yoruyor hem bunyesel olarak hem maddi hem manevi olarak.

Kızlar folik asit midesini bulandıran var mı? Hali hazırda zaten bulanıyor da folik asit içince daha kötü oluyorum. Bide alakasız bişey daha sorucam burada hafta ileri sanki 8+1 im 9 hafta diyor
İleri değil tatlım, 8+0/8+6 yi 9.hafta olarak algılıyor. Banu Çiftçinin uygulaması da o şekilde baz alıyor mesela.

Bende katılayim.size 6 kedim var birde kizim simdi 2. Gelecek kismetse rabbim.naaip ederse

İyi geceler heyecanlı Mart anneleri :)
Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım ve şu anda 6+5 hamile görünüyorum fakat daha kalp atışını duyamadığımız için korkuyorum. En son 5+3 ken keseyi gördük fakat bu sefer de ya kalp atışını duyamazsam ya boş gebelikse diye korkuyorum. Perşembe günü doktor randevum var. Sizce bu değerlerle boş gebelik olabilir mi? Aklınıza ne gelirse gelsin herşeye karşı koku hassasiyetim var.
17-18 Haziran SAT
17-18 Temmuz BAT
14 Temmuz 14
17 Temmuz 87,26
19 Temmuz 201
21 Temmuz 630
23 Temmuz 1325

Canim bos gebelikte degerler iner cikar senin degerlerin guzel kalp atisini duyarsin bu sefer

Benimde ayvalarım geldi gelir gelmez bşr tanesini soyup yedim öyle güzel geldiği anlatamam demekki boşuna çekmemiş canım normalde herşeyi geri çıkartan ben bunu çıkartmadım :)))

Ayy çok sevindim iyi geleceğini biliyordum inşallah şifa olsun sana

Arkadaşlar bez işi birazcık şans primanin alerji yaptığı durumlar bile oluyor ilk etapta hicbir markaya yogunlasmamak mantıklı olabilir kuzenim hep e bebegin beziyle büyüttü çocuklarını hiç pişik olmadılar yani ne olacağı belirsiz eşimin bir iddiası var hakiki zeytinyağı sürersek pişik olmazmış kimden duyuyorsa ben üçüz bebeklere prima alamam sanirim ekonomim buna el vermez diğerlerinden biri pişik yapmadan uyar inşallah

Canim bos gebelikte degerler iner cikar senin degerlerin guzel kalp atisini duyarsin bu sefer
Çok teşekkür ederim moral verdi bu mesajın hamile olduğumu öğrendiğimde tatildeydik ama hiçbir şey anlamadık :) İlk günden beri ne eşim ne ben uyuyamıyoruz korkudan

Merhaba arkadaşlar 5.2de keseyi gördüm 6.5 te bebeği 7.1 de ise kalp atışı için gittim doktor bana Kese bebege göre küçük dedi acaba bı şekilde olan ve sağlıklı gebeliği devam eden varmı aranızdaaaa bende Mart annesi adayıyım inşallah

Leedong Ayvayı hangi siteden sipariş etmiştin canım benim de canım ayva istiyor kaç gündür kızlarıma hamileyken de ayva aşermiştimhamileyken ayva yeyince bebek gamzeli olurmuş benim iki kızım da gamzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…