2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
merhaba canım benim de çok erken daha ama kardeşlerim birşeyler alalım diye tutturunca ben de baktım. baby&plus canyon travel sistem çok hoşuma gitti kullananlar da epey memnun gibi görünüyor
Kuzucum tipine baktım güzel gözüküyor ağır mıdır ki? Kime sorduysam travel sistem çok kullanıssız dedi bilemedim ben de direkt baston aliyim diye düşünüyorum su an. Çok sehirdısı yapıyoruz biz

Evet şu 1 2 ayı atlatalım inşallah çok güzel konular konuşmaya başlayacağız ben bildiğim konularda yazarım ama her gün her şey değişiyor daha yeni tecrübesi olanlar da bize bilgi verirse çok harika olur

biz de öyle ama bilmiyorum arkadaşım da kullanmış memnun kalmış. ama gidip bakmadım ne yalan söyliyim. bakmadan birşey diyemiyorum ağırlığı kullanışlılığı konuşunda

Çok iyi ya çok güldüm hiç aklım almadı yeni doğan bebeğin WC’ye yapabileceğine ama Ruslardan beklenir kesin yapmışlardır
Tuvalet iletişimi diye bir kitap var aylardır favorilerimde bir türlü almak kısmet olmadı alıp hemen okuyayım da 2.de 1.cinin hatasını yapmayayım

Benim koca yemiyor canın bir sey çekerse al şu kredi kartım istediğini al beni karıştırma diyor temizlik yaparmisini geç ben yaparken yardım eder misin diyorum bul birini gelsin diyor ben o kadar para vermeye kıyamıyorum işte

Eşim de primayı yapıştıralım gitsin diyor şimdi anlattım ona burada yazılanları. Sigara içsek sigaraya verirdik o parayı çocuğa çok mu falan diyor ama ben yine de daha uygun ürünleri deneriz dedim. Bakalım nasıl bir bebiş olacak umarım çok masraflı olmaz. Düşüneceğim yine bu konuyu booool bol zaman var zaten

Kızlar selam herkese konuşmaları ara ara girip okuyabiliyorum ben de bulantı ve halsizlikten ,alışveriş konusunda kararsız kalanlardan biri de benim bu kış sebzeden tutunda temel gıda ihtiyaçlarına kadar herşeyin fiyatı çok çok fazla olucak deniliyor benim de bu ikinci çocuk olucak kısmetse fakat ben herşeyini dağıttım oğlumun İkinci çocuk fikri hiç yoktu aklımda bir kaç parça özel ,kıyamadığım eşyası dışında beşiğinden mama sandalyesine aklınıza gelebilecek her şeyi ihtiyaç sahiplerine verdim hep tabiki de helali hoş olsun bile isteye yaptım fakat şimdi benim sanki ilk bebeğimmiş gibi eşyalarını almam gerekiyor bu dönemde alsam daha çok erken 10. Haftanın içerisindeyim kışı beklesek çok büyük zam diyorlar nasıl yapıcam ben de çok kararsız kalmış durumdayım

Evet canım yukarıda bunları konuştuk baya bi. Allah korusun bi terslik olursa eşyalar travmayı çok daha büyütür. Ama bir de ekonomik gerçekler var. Ben bikaç ay içinde ufak ufak eşyaları almaya başlayacağım açıkçası. Kesinlikle kışı beklemeyi düşünmüyorum

Hayırlısı olsun benimde şu an bir aksilik olmazsa 3 kalp atışı duyduk ama perinatolog a gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım

Evet valla 2 haftaya kadar yavrular da vardı onları sahiplendirdik şükür
Ya seninle bebeklerimiz doğduktan sonra da mutlaka iletişim kuralım canım. Bebekle kedileri alıştırma sürecinde falan fikir alışverişi yapalım. Benim kızlarım çok yaramaz değil ama kedi sonuçta bu dengesiz oluyor bir tarafları Umarım sağ salim ulaşırız Mart ayına da bunları konuşuruz seninle

Kredi kartını veriyormuş daha ne olsunnnn keşşşkeeee bana da verse nasıl hüpletirim biliyor o yüzden beni tek başıma kredi kartıyla markete gidicem desem ona bile göndermiyor. Biliyor çünkü verse direk avm ye Koşacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…