- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Amin canim insallahSizde inşallah sağlıkla hamile kalir kucaginiza alırsınız bebeğinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallahSizde inşallah sağlıkla hamile kalir kucaginiza alırsınız bebeğinizi
Ali hoca favorim zaten. Esma ve Ayten hanimi eledim. İleriki dönemde Mustafa beye sans verebilirim Bu ay letu ya basladim bakalim hayirlisiŞöyle soylim size kesinlikle doğumum ve tedavi başlama sürecim hep şehir dışında oldu burda daha çok ilaçlarımı yazdirip sağlıklı takip için ali hocayı seçtim oda beni takip eden sehir dışındaki perinatologun tanışmış olmasi yuzuden.bende hep özel muayene gidiyorum ona raelgman saatlerce bekledigim gunleri bilirim.ilgisi ve bilgisi cok güzel ali hocanın esma hoca dediğim gibi gebelik takibi icin ideal.mustafa hoca cagsuda mi dusunulebilir aslinda
Amin hepimize inşallahmaşallah allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
gerçekten bereketli bir grupmuşuz 2. üçüzler geldi Rheaa
Evet katılıyorum ben de en azından 3 ay bitiminde yavaş yavaş indirim kovalayabilirim diyorum .Evet canım yukarıda bunları konuştuk baya bi. Allah korusun bi terslik olursa eşyalar travmayı çok daha büyütür. Ama bir de ekonomik gerçekler var. Ben bikaç ay içinde ufak ufak eşyaları almaya başlayacağım açıkçası. Kesinlikle kışı beklemeyi düşünmüyorum
Aynen ben de bunu demek istemiştim, bebekten bebege farkediyor. Bim in bezlerinden kullanıyor arkadaşım çok şükür bebeginde bi sıkıntı yaşamadı. Deneyip gözlemlemek lazim. Sleepy bizde de pişik yapmisti ama şimdi natural filan yeni modelleri cikti yine bir şans verecegim :)Yok kuzum neyle başladıysan o olayı değil, ben kızımda yenidogan prima yoktu, 1 numara aldim, sleepy nin yeni doğanını buldum ilk slepy takıldı ve çok fena pişik yaptı hemen prima bulduk mesela. Halen de prima devam eder kışın premium care, yazın aktif bebek...
Umarım cankuşum ya valla benim suşi yalaya yalaya büyütür eminimYa seninle bebeklerimiz doğduktan sonra da mutlaka iletişim kuralım canım. Bebekle kedileri alıştırma sürecinde falan fikir alışverişi yapalım. Benim kızlarım çok yaramaz değil ama kedi sonuçta bu dengesiz oluyor bir tarafları Umarım sağ salim ulaşırız Mart ayına da bunları konuşuruz seninle
Travel sistem kesinlikle çok ağır ve arabanın bagajini kaplıyor başka bisey koyamiyorsunuz doğru düzgün. Biz de sattik suan baston var sadece. Ama baston da yenidogan döneminde olmaz. muhtemelen elde taşınabilir, arabaya takılabilir bir puset alicaz biz de, 3-4 aylıktan sonra bastonu kullanmaya baslarizKuzucum tipine baktım güzel gözüküyor ağır mıdır ki? Kime sorduysam travel sistem çok kullanıssız dedi bilemedim ben de direkt baston aliyim diye düşünüyorum su an. Çok sehirdısı yapıyoruz biz
Hayırlısı olsun benimde şu an bir aksilik olmazsa 3 kalp atışı duyduk ama perinatolog a gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım
maşallah allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Baston ne kullanıyorsunuz? Bu chicco lite way dogumdan itibaren 22 kiloya kadar kullanılabilir diyor ama bilemedimTravel sistem kesinlikle çok ağır ve arabanın bagajini kaplıyor başka bisey koyamiyorsunuz doğru düzgün. Biz de sattik suan baston var sadece. Ama baston da yenidogan döneminde olmaz. muhtemelen elde taşınabilir, arabaya takılabilir bir puset alicaz biz de, 3-4 aylıktan sonra bastonu kullanmaya baslariz
Bunu duyunca başka bez deneyim heyacanını aramayacağım sanırımAlerji pişik olunca seve seve öyle bir veriyorsun kiiii canım
Evet canım travel sistemler hem geniş hem ağır hemde yer kaplıyor. Bende prego 2046 urban var. Evet çok memnunum, çocuk çok rahat etti . Yeni doğan puset kısmı hem oto koltuğu hem ana kucağı (sallanan) olabiliyor cok faydasini gordum, tekerlekleri buyuk tum zorlu parkurlarda yuzel performans sagladi( sahilde, ormanlik alanda, çakıllı yolda, arnavut kaldiriminda vs) ama çok yer kaplıyor gerçekten. Bagajın yarısından fazlasi ona ait. Kızım zaten artık pek bebek arabasına binmek istemiyor bunu ufaklikta kullanırım kıza da çok isterse uyguna baston tarzı alirim yani 3 saatlik yürüyüşte bile 5 dakika sabit oturamıyor..Travel sistemler çok ağır diyorlar o yüzden ben sanırım onu düşünmeyecegim gibi bu dediğim modelde tam yatış varmış bebis doğduğu andan itibaren kullanılıyormus galiba
Canım çok mantıklı düsünmüssün bebis de büyüyünce dolaptan falan satarsın bunu artık baston pusette joie markasını da çok öneriyorlar ayrıntılı araştırmalarım devam edecek bu konuda sizi de bilgilendiririm zaman zamanEvet canım travel sistemler hem geniş hem ağır hemde yer kaplıyor. Bende prego 2046 urban var. Evet çok memnunum, çocuk çok rahat etti . Yeni doğan puset kısmı hem oto koltuğu hem ana kucağı (sallanan) olabiliyor cok faydasini gordum, tekerlekleri buyuk tum zorlu parkurlarda yuzel performans sagladi( sahilde, ormanlik alanda, çakıllı yolda, arnavut kaldiriminda vs) ama çok yer kaplıyor gerçekten. Bagajın yarısından fazlasi ona ait. Kızım zaten artık pek bebek arabasına binmek istemiyor bunu ufaklikta kullanırım kıza da çok isterse uyguna baston tarzı alirim yani 3 saatlik yürüyüşte bile 5 dakika sabit oturamıyor..
Benimde ayvalarım geldi gelir gelmez bşr tanesini soyup yedim öyle güzel geldiği anlatamam demekki boşuna çekmemiş canım normalde herşeyi geri çıkartan ben bunu çıkartmadım :)))Ben açıkçası ikiz bebek olayına sıcak bakıyordum ama üçüz bebek olayı beni şoka soktu ama benim annemin anneannesi hep çoğul bebek doğurmuş ama köyde ebeyle olunca genelde 2. Ve 3. Doğanlar vefat etmiş kuvez ve sezeryan olmadığı için iki erkek bir kiz bana uyar hem 4 cocuk olunca 2 kiz 2 erkek olur esit sayiya ulasiriz evde
Yaa benimki de aynı işte bir gün bana eşimin memlekette herkes hayırlı olsun diyor ama ne oldu anlamadım ben parkta herkese annemin karnında bebek var demiş hamile değilim ben o çok istiyor dedim bana diyorlar ki doktor bebek koydu dedi tutmadı mı tüp bebek dediler üzüldüler bir de halbuki ben hiç tüp bebek yaptırmadım resmen ortalığı karıştırma gücü yüksek yavrumun hayır böyle bir durum yaşadım yine de inanıyorlar benim kızıma bence bana inanmadılar tüp bebek yaptirdim onlara söylemedik sanmış olabilirler
Yok tamamen haklisin bence de geç söylenebilir. Çünkü benim kızım 5 yaşında ve her sabah ağaçlarda yaprak görünce ağlıyor her gün doğsunlar artık kardeşlerime sarılmak istiyorum diyor yapraklar dokulunce de kar ne zaman yagacak diye bekleyecek ne kadar geç söylesen o kadar iyi
2 kız 1 erkek de uyar bana 3 kızım olur farklı olsunlar da bana her türlü uyacak evet ya çok değişik bir his bir sürü tahmin yapmak gerekiyor
Hadi inşallah
Bence sen benim ilk hamileligimsin şuan ben kışın hamile kaldığım için ayva vardıve ayva mide bulantima çok iyi geliyordu ama ben de kiraz istedim aşırı ve şubat ayında hamileler için meyve yetiştiren yerde bile yoktu mayıs ayında haftada 6 7 kilo kiraz yiyip tadını çıkardım
Aslında doğru bir bakıma aynı ev içinde iki kişinin sigara parası çocuğun aylik bez parasına tekabül ediyor mantık doğru ama işte insan da çöpe gitcek beze o kadar para vermek istemiyorEşim de primayı yapıştıralım gitsin diyor şimdi anlattım ona burada yazılanları. Sigara içsek sigaraya verirdik o parayı çocuğa çok mu falan diyor ama ben yine de daha uygun ürünleri deneriz dedim. Bakalım nasıl bir bebiş olacak umarım çok masraflı olmaz. Düşüneceğim yine bu konuyu booool bol zaman var zaten
Folik asit konusunda bişey diyemicem ama haftan doğru canım. 8.haftanı bitirdin 8+1 yani 9. haftaya giriş yaptın. Yaş mantığı hepimizin öyle yaniKızlar folik asit midesini bulandıran var mı? Hali hazırda zaten bulanıyor da folik asit içince daha kötü oluyorum. Bide alakasız bişey daha sorucam burada hafta ileri sanki 8+1 im 9 hafta diyor
Kalınlık ve doku farkı var canım. Premium un içi kremli gibi yumuşacık petekli pamuk . Aktif bebe normal, hafif sert ciltle temas eden yüzeyi. premium 1 tık değil bir kaç tık daha pahalı canım aktif e gore ben kışın premium kullandım dokusu hem kalındı yerlerde yuvarlaniyordu oturduğu yerden soğuk çekmesin diye, yazın premium çok terletiyor kalın olduğundan o yüzden aktif bebek ince. Bir diğer farkları da premiumun üzerinde doluluk çizgisi var. Neresi ne kadar dolu çok kolay anlıyorsun, aktif bebekte yok. Premiumun emiciligi aktife göre daha yüksek.Premium bi tık daha uygun sanki ama ablam iki çocuğunu da aktifle büyüttü çok rahat etti. Ben de prima deyince direkt aktife yöneliyorum farkları ne ki tam olarak
Sizde mart annesi mi olacaksınızHayırlısı olsun benimde şu an bir aksilik olmazsa 3 kalp atışı duyduk ama perinatolog a gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım
Evet yaaaa ay hep böyle bereketli devam edelim yakında bir 4uz çıkar mı acaba diye düşünüyorum benmaşallah allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim desteğin için ben her masaya uzandigimda oyle oluyorum yarın gidicem doktora bakalım8.9. haftada kalp sesi duyanlar var endiselenme içini ferah tut bugun masaya yatarken dizlerimim bagi çözüldü rabbim sinamasin evlatlarla