- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.664
- 88
Ah ben kıyamam ki ona çok geçmiş olsun. Gerçekten mükemmel bişey. Hiç büyümeyen çocuk gibiler duyguları çok temiz oluyor asla bozulmuyor. O kadar müthiş bir sevgi görüyorum ki onlardan. Psikolojime de hep çok iyi geliyorlar. Çocuk için de çok faydalı olduğuna eminim. Çocuklu ev için köpek daha uygun aslında kedi biraz sakinlik seviyor ama bizimkiler de alışacak yapacak bişey yokBenim minnoş diyabet hastası ve 1,5 yaşında daha. Düşün yaşadığım zorluğu.. günde kaç kere kulağını kanatıp şekerini ölçüyorum, kaç kere iğne yapıyorum. 1 saat bile bırakıp dışarı çıkamıyorum bazen krize girebiliyor çünkü. Ama her şeye değeryaşama sevincim yaa böyle bi sevgi yok.. çok güzeller. Çocuklar kesinlikle bu sevgiyle büyümeli
İnan bebeklerle aralarında ayrı bir bağ oluyor, onlara davranışları daha farklı oluyor. Sandığından daha çabuk alışacaklarAh ben kıyamam ki ona çok geçmiş olsun. Gerçekten mükemmel bişey. Hiç büyümeyen çocuk gibiler duyguları çok temiz oluyor asla bozulmuyor. O kadar müthiş bir sevgi görüyorum ki onlardan. Psikolojime de hep çok iyi geliyorlar. Çocuk için de çok faydalı olduğuna eminim. Çocuklu ev için köpek daha uygun aslında kedi biraz sakinlik seviyor ama bizimkiler de alışacak yapacak bişey yok
ben kadın doğum doktoruna gidiyorum. benim doktorum gereken durumlarda ya da belli dönemlerde perinatologa yönlendiriyor. bulunduğum şehirde perinatolog yok zaten ama şansımıza doktorumun yakın ilde tanıdığı perinatolog var oraya yönlendiriyor.Kızlar çoğul gebelik için kadın doğumcu mu takip etmeli yoksa perinatolog mu? İkiz üçüz anne ve adaylarından fikir rica ediyorum lütfen
Yok kuzum neyle başladıysan o olayı değil, ben kızımda yenidogan prima yoktu, 1 numara aldim, sleepy nin yeni doğanını buldum ilk slepy takıldı ve çok fena pişik yaptı hemen prima bulduk mesela. Halen de prima devam eder kışın premium care, yazın aktif bebek...Evet ben de öyle düşünmüştüm. Şimdi alıp 1 sene sonra en kötü aynı fiyata saniyesinde satılır. Primadan diğer bezlere geçmek sıkıntı oluyormuş sanırım onu söylüyorlar hep. Primaya bi başladıysan hep prima istiyormuş artık. Sleepy baby turco falan iyi diyorlar. Zor bir karar. Prima korkunç fiyatlar. 96 tanesi 320ydi e bebekte. Bugün biraz baktım bez alma hevesim kalmadı. Ama eninde sonunda alınacak kaçış yok. Bakalım napacağız
Aynen ondan bahsediyoruz canım bin küsür lira veriyorsun çocuk kaka yapınca böyle için acıyor yine mi çis kaka yaptın diye300 olan bezler derken normalyaptığı bezlerden mi bahsediyorsunız değildir inşallah
Aktif bebek buvalla gözünün içine baka baka acımadan yapacak annesi. Görseli de ekliyorum 389 hatta
Alerji pişik olunca seve seve öyle bir veriyorsun kiiii canımEn çok bunları alıyormuş millet araştırdım biraz ama bezlerin isimleri çok komik değil mi yakuzum primayla başlamak istemiyorum ben. Baktım sleepy turco falan alerji pişik yaptı o zaman mecbur prima alırım. İnsan istiyor ki en kalitelisi güzeli olsun ama gerçekten mantıklı mı beze o kadar para dökmek bilemiyorum
5+6 vajinal duydum haftaya rahat duyarsınKızlar selam, ilk kalp atışını ne zaman duydunuz ? ben 5+5im doktor 6+6da çağırdı kalp atışı bu dönemde duyulur mu ?
Kız günde 1 tane olur mu hiçİçinde 154 tane varmış günde bir tane kullansaaa 5 ay idare ederartık büyükannemlerin kullandığı yıkanan naylon beze geçeceğiz gibi
İçinde 154 tane varmış günde bir tane kullansaaa 5 ay idare ederartık büyükannemlerin kullandığı yıkanan naylon beze geçeceğiz gibi
Şöyle soylim size kesinlikle doğumum ve tedavi başlama sürecim hep şehir dışında oldu burda daha çok ilaçlarımı yazdirip sağlıklı takip için ali hocayı seçtim oda beni takip eden sehir dışındaki perinatologun tanışmış olmasi yuzuden.bende hep özel muayene gidiyorum ona raelgman saatlerce bekledigim gunleri bilirim.ilgisi ve bilgisi cok güzel ali hocanınBende burda yasiyorum. Üniversite deki Ali hocaya gidiyorum 3. Cocuk icin tedavimi o yapiyor cok memnunum hatta eşimin arkadaşı. Ben genelde özel muayne olarak gidiyorum.Ama gebe takibi yapmiyor dediginiz gibi ilk 3 ay bakiyor bi gebe kalirsam insallahnasil yapariz nasil yonlendirir bilmiyorum. 2 dogumumu cagsu da yaptim 11 ve 8 yasindalar. Hatta gecen gün Esma hanima gittim yumurta takibi icin maalesef cok yanlis bilgiler verdi bana 3 olgun yumurtam varken catlayacagi gün ostrojen hormonum yuksek diye dogum kontrol hapi ve süt hormonun cok yuksek dedi asla cocugun olmuycak diyerek süt hormonu icin ilac baslamak istedi. Ben kullanmadim ve Ali beye tekrar gittigimde kesinlikle cok yanlis kullanmamam gereken ilaclari verdigini soyledi Yumurta olgunlasinca zaten ostrojen artmali ve prolaktin de yuksek olmadigini oynayabilen degerler oldugunu soyledi. Daha hamile kalmadan doktor telasesine düştüm acikcasi kime nasil guvenicez. Arastirma hastanesi cok yogun özel hastane de iyi bi doktor yok maalesef (cagsuda görümcem calisiyor) bu arada Mustafa bey varmis iyi oldugunu soylemisti ama hic muayne olmadim.. insallah saglikla ilerler saglikla kucaginiza alin bebeğinizi
Gözükmüştü doktorum beta da baktır dedi hobi olarak sanırımKese gözükünce artık beta bakmıyorlar:) senin gözükmemiş miydi
Sizde inşallah sağlıkla hamile kalir kucaginiza alırsınız bebeğiniziBende burda yasiyorum. Üniversite deki Ali hocaya gidiyorum 3. Cocuk icin tedavimi o yapiyor cok memnunum hatta eşimin arkadaşı. Ben genelde özel muayne olarak gidiyorum.Ama gebe takibi yapmiyor dediginiz gibi ilk 3 ay bakiyor bi gebe kalirsam insallahnasil yapariz nasil yonlendirir bilmiyorum. 2 dogumumu cagsu da yaptim 11 ve 8 yasindalar. Hatta gecen gün Esma hanima gittim yumurta takibi icin maalesef cok yanlis bilgiler verdi bana 3 olgun yumurtam varken catlayacagi gün ostrojen hormonum yuksek diye dogum kontrol hapi ve süt hormonun cok yuksek dedi asla cocugun olmuycak diyerek süt hormonu icin ilac baslamak istedi. Ben kullanmadim ve Ali beye tekrar gittigimde kesinlikle cok yanlis kullanmamam gereken ilaclari verdigini soyledi Yumurta olgunlasinca zaten ostrojen artmali ve prolaktin de yuksek olmadigini oynayabilen degerler oldugunu soyledi. Daha hamile kalmadan doktor telasesine düştüm acikcasi kime nasil guvenicez. Arastirma hastanesi cok yogun özel hastane de iyi bi doktor yok maalesef (cagsuda görümcem calisiyor) bu arada Mustafa bey varmis iyi oldugunu soylemisti ama hic muayne olmadim.. insallah saglikla ilerler saglikla kucaginiza alin bebeğinizi
Canım benim oğlumun odası var zaten ama ilk doğumda ikea çekmeceli dolaplarından aldım bir de park yatak. Büyüyünce takım aldımBen de bu kafadayım. Park yatak ve portatif eşyalar sadece
Ben de bakıyorum egg travel sistemler görünüş olarak çok hoşuma gitti, stokke marka tercih sebebim ama pahalı. Dolap uygulamasindan temiz bulursam alacağım sanırımKızlar ben bugün boşluktan bebek arabası araştırdım almak kullanmak nasip olur insallah bu konuda araştırma yapan benim gibi bir manyak var mi acaba iştişare yapalımchicco lite way hoşuma gitti gibi
Travel sistemler çok ağır diyorlar o yüzden ben sanırım onu düşünmeyecegim gibiBen de bakıyorum egg travel sistemler görünüş olarak çok hoşuma gitti, stokke marka tercih sebebim ama pahalı. Dolap uygulamasindan temiz bulursam alacağım sanırım
merhaba canım benim de çok erken daha ama kardeşlerim birşeyler alalım diye tutturunca ben de baktım. baby&plus canyon travel sistem çok hoşuma gitti kullananlar da epey memnun gibi görünüyorKızlar ben bugün boşluktan bebek arabası araştırdım almak kullanmak nasip olur insallah bu konuda araştırma yapan benim gibi bir manyak var mi acaba iştişare yapalımchicco lite way hoşuma gitti gibi
Ya aşırı şirin oluyor çocuklarla hayvanların ilişkisi. Yerim ben onları. Oturup izlerim valla hiç sıkılmaz insanİnan bebeklerle aralarında ayrı bir bağ oluyor, onlara davranışları daha farklı oluyor. Sandığından daha çabuk alışacaklar
Kızlar çoğul gebelik için kadın doğumcu mu takip etmeli yoksa perinatolog mu? İkiz üçüz anne ve adaylarından fikir rica ediyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?