Ay ne güzel:) biz 6+5 de duyduk cok şükür, 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Insan çok garip hissediyor. Içinizde atan bir kalp varMerhababenim ki 7+1 1 güncük varmış aramızda yarın doktor kontrolüm var kalp atışını dinlemek için gitcez inşallah
Ben de çok hazırlıksız yakalandim, saçlarım yarı yarıya 2 renk su AnDoktora gidiyorsun önce canım, kayıt açıyor
7+4 üm canım ben. İlk hamileliğimde 3 aydan sonra doğal boya ile boyatmistim
Ben de aynı durumdayım canım, bir de Bizim ırsi saç beyazlama cok oluyo. Hiç memnun değilim şuan kendimdenBen de çok hazırlıksız yakalandim, saçlarım yarı yarıya 2 renk su Anbir taraftan çalışıyorum bir taraftan düğünler
Ben de öyleyim sanırsın 6 aylık gebe iki ayda iki kilo almışımKarnı devasa şişen var mı gazdan hazımsızlıktan, 4 aylık hamile gibiyim
Ben kilo verdim, ama karnım tam tersini söylüyorBen de öyleyim sanırsın 6 aylık gebe iki ayda iki kilo almışım
ben varım maalesef yalnız kilo da aldım hayatımda gelmediğim kilolardayım şuan. 9 ayın sonunda ne olacak bilmiyorum.Karnı devasa şişen var mı gazdan hazımsızlıktan, 4 aylık hamile gibiyim
Yaa maşallah çok şükürrAy ne güzel:) biz 6+5 de duyduk cok şükür, 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Insan çok garip hissediyor. Içinizde atan bir kalp varBu arada Nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik?
Ben şu anda yediğim içtiğim her şeyin tadını çıkarıyorum vallaBelirtisi olmayanlar oturup kalkıp dua etsin 5 haftadan beri hatırlatıyor kendini minik bize:)
Makarna dene canım bugün çok iyi geldi bana belki tesadüf dene ve bana da yaz iyi geldi mi diyeSelam hanımlar, herkese hayırlı olsun. Malum bulantıları had safhada yaşadığımız dönemdeyiz. Sizlerden öneri bekliyorum, mide asidi kustuktan sonra boğazda dehşet bir yanma oluyor ve saatlerce geçmiyor, sizde de oluyordur. Bunun geçmesi için ne yapabilirim?
Bayram girmeden bizde kan sonucunda öğrenmiştikYaa maşallah çok şükürrRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben ilk kanı bayramda vermiştim 1 kere sonrada 5+3 te doktora gttim keseyi gördük 2 hafta sonra da gel kalp atışına bakalım dedi çok zorlamıyor aslında kasık ağrısı falanda yok bende sadece akıntı ve iştahım hiç yok bazende kokular rahatsız ediyor sizin nasıl geçiyor ?
Kuzucum sanıyorum hormonal değişiklikler de etkiliyor, kendimi öğrendiğimden beri hasta gibi hissediyorum. Acilen kendime bakmam lazım yoksa depresif bir hal alacağımBen de aynı durumdayım canım, bir de Bizim ırsi saç beyazlama cok oluyo. Hiç memnun değilim şuan kendimden
Of hasta, yorgun , depresif.Kuzucum sanıyorum hormonal değişiklikler de etkiliyor, kendimi öğrendiğimden beri hasta gibi hissediyorum. Acilen kendime bakmam lazım yoksa depresif bir hal alacağım
5 aylık karın ben de varKarnı devasa şişen var mı gazdan hazımsızlıktan, 4 aylık hamile gibiyim
Ben son bir haftadır makarna yiyorumBulantisi olan anneler
Bugun tesadüf mü bilmiyorum makarna yedim ve mideme çok iyi geldi
İnşallah makarnadandr haber vereyim dedim
Benim de bugüne kadar iyiydi bugün hafif mide bulantısı hassasiyet oluştu. İnşallah daha da kötü olmam. Bizim tarihler çok yakın bir gün var ben iki gün önce duydum kalp atışını inşallah en kısa zamanda sen de duyarsın çok heyecanlıYaa maşallah çok şükürrRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben ilk kanı bayramda vermiştim 1 kere sonrada 5+3 te doktora gttim keseyi gördük 2 hafta sonra da gel kalp atışına bakalım dedi çok zorlamıyor aslında kasık ağrısı falanda yok bende sadece akıntı ve iştahım hiç yok bazende kokular rahatsız ediyor sizin nasıl geçiyor ?
Aynen ben ya bi iş yapmaya kalkmayayim hemen yorluyorum , uzun sure bisey yemezsem agzimin tadi gidiyo uyku uyuyp kalktigimda mal gibi oluyorum yarim saate anca kendime geliyorum. Ev aldi basini gidiyo zaten. Neyse gececek bugunumuze şükürler olsun. Esim ben boyleyim diye mutluKuzucum sanıyorum hormonal değişiklikler de etkiliyor, kendimi öğrendiğimden beri hasta gibi hissediyorum. Acilen kendime bakmam lazım yoksa depresif bir hal alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?