• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Danıştım başka doktora tanıdğına bazılarının böyle ağır geçiyor doktorun en güçlü bulantı ilacını yazmış zaten dedi. Sadece bekleyeceğiz merak etme ama bir sıkıntı olmaz ilk 3 ay karşımıza çok çıkıyor böyle bulantısı olanlar 3aydab sonra düzene gidiyorlar geneli dedi. Doktorunda aynısını söyledi inşallah düzelirim kızlar dua edin bana lütfen 🥺
Benim de ilaca rağmen geçmiyor maalesef:(bi iyiyim bi kötüyüm karnım devasa boyutta

Ay ne güzel:) biz 6+5 de duyduk cok şükür, 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Insan çok garip hissediyor. Içinizde atan bir kalp var 😍🙆‍♀️ Bu arada Nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik? 🤗
Canım ben hiç hamile gibi değilim. Yani çoğu zaman unutuyorum zaten. Belirtim yok zaten. Küçük kızın peşinden bir orda bir burdayım. Doktor kucağına alma tasima diyor ama ne mümkün ... yolda giderken bir anda anniii deyip kucağıma hatta sırtıma atlıyor. Yani taşımama durumum hiç yok. Kızım alerjik çocuklu gıdayla birlikte toz akar vs birçok şeye alerjisi var. Beisnleri yedikleri herseyi evde kendim yapmak zorundayim. Emziriyorum diye bende diyetteyim dogal olarak.Her gün evin temizliği olmak zorunda yoksa çocuk tıkanıyor mesela. O rutinin dışına çıkmam pek mümkün olmadı. Arada yazlığa annemin yanına kaçıyorum burda en azından temizlik işine karışmıyorum. Sadece cocukla vakit geçiriyorum. Yani kısaca kalp atışını duymasam hamile olduğuma kendimi bile ikna olmazdım.🤣🙈

2022 Mart annesi olarak grubu görünce yazmadan edemedim. Allah hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻 bizim bebişler artık büyüdü sayılır, hamileliğin keyfini çıkarın annelik çok zor🙈🙈
Bebişler demişsiniz ikiz mi acaba 💜 mart 2022 anneleri olarak dediniz sanırım ama :) inşallah bizim için de bu süreç kolaylıkla geçer teşekkür ederiz😊

Merhaba. Şimdi dr dan geldim. 7+0 da hala bebeği göremedik. Kese yolc var ama bebek yok. 35 günde bir adet oluyorum ben. Hatta 40 lara çıkıyor bazen. Muhtemelen o sebeple geç oluşuyor dedi dr. 28 günde bir adet görsen ve bugün bebeği görmesek kürtaj derdim ama 1 hafta daha brkleyeceğiz dedi. Moralim çok bozuldu 🥺🥺🥺 var mı bu şekilde periotları uzun süren?

Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim test verip gebelik kaydımı oluşturmak için doktor testleri istedi fakat ebe kayıt açmayalım şuan 7+6 sın 10 haftalıkken açıyorum çünkü düşük olma ihtimali olabiliyor bu aralıkta kaydı yaz ve sil yapmamak için bekliyoruz dedi ve gönderdi🤔 on haftalık olunca yapılmış olan tüm testlerini al gel kaydını oluşturalım dedi. Bu arada şunuda söyledi normalde kan tahlilleri doktorun istemesi ve hastanede yaptırman lazım burası sadece şeker tsh hemogram ve idrar bakıyor bunlar yeterli olmaz dedi benim doktorumsa git sağlık ocağında testlerini yaptır getir dedi Arafta kaldım üç hafta sonra ya çağırdı doktor ne olcak bilmiyorum

Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim test verip gebelik kaydımı oluşturmak için doktor testleri istedi fakat ebe kayıt açmayalım şuan 7+6 sın 10 haftalıkken açıyorum çünkü düşük olma ihtimali olabiliyor bu aralıkta kaydı yaz ve sil yapmamak için bekliyoruz dedi ve gönderdi🤔 on haftalık olunca yapılmış olan tüm testlerini al gel kaydını oluşturalım dedi. Bu arada şunuda söyledi normalde kan tahlilleri doktorun istemesi ve hastanede yaptırman lazım burası sadece şeker tsh hemogram ve idrar bakıyor bunlar yeterli olmaz dedi benim doktorumsa git sağlık ocağında testlerini yaptır getir dedi Arafta kaldım üç hafta sonra ya çağırdı doktor ne olcak bilmiyorum
Kuzum bence senin sağlık ocağındakiler iş yükünden kaçıyor sinir oldum okurken. Benim değerim daha 524ken ebe açabiliriz kaydı, artışların güzel dedi. Doktor hemen tahlilleri yapalım dedi. Kendi doktorum da sağlık ocağı sonuçlarına bakarak bunlar bizim için yeterli dedi. Tamam gebelik kaydı açmasalardı ama sen testleri isteseydin doktordan. Şaşkınım...

Merhaba. Şimdi dr dan geldim. 7+0 da hala bebeği göremedik. Kese yolc var ama bebek yok. 35 günde bir adet oluyorum ben. Hatta 40 lara çıkıyor bazen. Muhtemelen o sebeple geç oluşuyor dedi dr. 28 günde bir adet görsen ve bugün bebeği görmesek kürtaj derdim ama 1 hafta daha brkleyeceğiz dedi. Moralim çok bozuldu 🥺🥺🥺 var mı bu şekilde periotları uzun süren?
Benim 5+4 de yolk göründü bebek görünmedi 6+2 de bebek alttan görüldü regl periyodum 24-26 arasıydı. Geç döllenme artı regl peryodunuzla alakalı olabilir bence olumsuz düşünmeyin yolk oluşmuş. 9 a kadar görmeyenler var

Görmemişim kuzum peynirli veya yoğurtlu makarna, elma özellikle ekşi olan, kavun karpuz iyi geliyor i, kendi yaptığım vişne suyu , bol da su içiyorum
ben cok az su iciyorum ya kendimi zorluyorum icmek icin ama midemi cok bulandırıyor, günde birkaç bardak zar zor icebiliyorum. inşallah şu bulantılar gecse de daha cok icebilsem :(

Canım insallah geçecek ben de iyi değilim pek çorba içebiliyorum sadece su bile midemi bulandırıyor sürecin geçici olduğunu düşünüp kendimi telkin etmeye çalışıyorum
Bende öyle yapıyorum ama uzadıkça uzuyor sanki süreç 3.hafta oldu böyle yoğun bulantılar yaşıyorum hala bir gram azalma yok sanki hiç bitmeyecek gibi 😢😢

İCC

Hiç üzülmeyin muhtemelen geç döllenme olmuştur bekleyin görürsünüz inşallah benimde erken döllenme olduğuna eminim ama 7+4 te gittim kalp atışları yoktu yarın gidip kalp atışlarını duyacam inşallah Dr dan Dr ultrasonda ultrasona bile değişiyor ama drunuz bekleyin dediğine göre vardır bir bildiği güzel haverler alın inşallah mutlaka yazın buraya da

Hanımlar iki gündür alt karnıma bir anda sancı giriyor sonra o sancının devamı regl ağrısı gibi oluyor bir süre sonra bitiyor, dün gece uykudan uyandım o sancıyla sonra yine aynı oldu geçti. Doktor kontrolüme haftaya gidicem bu önemli bir şey midir erkene almalı mıyım?

Back