- 16 Temmuz 2022
- 64
- 71
- 3
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sende Mart annesi mi olacaksınÇok teşekkür ederim
🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐 ben hiç belirtim yok ne kusma basdonmesi mide bulantısı kabız ishal hiçbiri 8+0 bugün kalp atisi da boyu da gelişimi de haftasiyla uyumluHic belirtisi olmayip kalp atisini duyan varmi kizlar
Ooo 8.haftada mi gittin benim erken mi acaba cok mutlu oldum senin adina saglicakla kucagina al insallah ben 6+3 um bugun🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐 ben hiç belirtim yok ne kusma basdonmesi mide bulantısı kabız ishal hiçbiri 8+0 bugün kalp atisi da boyu da gelişimi de haftasiyla uyumlu
Yok canım haklısın zaten testleri verdiğim günlerde böyle akıntım yanmam vs yoktu. Ama test sonuçlarında görüp söylemediyse diye düşünüyorum biraz yoğun bir doktor çünkü. Aslında ben test sonuçlarına da tek tek simgelerine isimlerine olması gereken değerlere vs. baktım internetten kendimce baya araştırdım bi sıkıntı yok gibiydi ama bilmiyorumCanım 4-5 günde bir anda enfeksiyon gelişebilir o yüzden doktor değişimi konusunda acele karar vermeyin derim, benim mesela öyle oluyor. Doktor baktı gayet normal dedi 4 -5 gün sonra bir anda enfeksiyon baslayabiliyor. Bu surecte bünyemizde genel değişikliklere alışmaya çalışıyor hormonlar değişiyor akintinin şekli yoğunluğu kokusu değişiyor olabilir yani bu tarz durumlar
Yok canim valla hiç belirtim yok diye üzülmüyorum keyfim çok yerinde, fazlasiylaaaa yani. Kızımla çok rahat ilgileniyorum, gezip eğleniyorum istedigim her şeyi rahat yiyorum... bi göğüs hassasiyetim fazla o da hala kızımı emziriyorum onun da etkisi var. O kadar rahatım ki 3.yi de yaparım bu gidişleKıyamam yaa ben de bi midem bulansa azıcık diye bekliyorum. Bunun bi ortası olsa keşke belirti olsa dert olmasa dert valla. İnşallah sen de toparlarsın bi an önce kuzum
Yok canim, 4+0 da kese göründü. Sonra yazlığa gittim gelemedim kalp atışına. Döndüğümde gittim o zamanda 7+1 idi. Şuanda 8+0 im .Ooo 8.haftada mi gittin benim erken mi acaba cok mutlu oldum senin adina saglicakla kucagina al insallah ben 6+3 um bugun
Sağol kuzum yarın gideyimCanım direk gittim ben sabah 8.30-10.00 arası bebek -gebe takip saat aralığı o saatlerde genelde diğer hastaları almıyorlar. Erken saatte giderseniz hem gebliz kaydınızı yaptirirsiniz hemde gerekli tahlilleri verirsiniz. Genelde aç karnına yapıyorlar tahlilleri bilginiz olsun.
İki test değerini karşılaştır canım, farklı olanlara internetten bak. Mesela şöyle benim de hafif enfeksiyon çıkmıştı idrarda. Doktor önemli değil ilaç vermeyecegim bol bol su iç o azalır dedi. Şimdi tekrar gittiğimde test isteyeceğim karsilastiracagim ikisini.Yok canım haklısın zaten testleri verdiğim günlerde böyle akıntım yanmam vs yoktu. Ama test sonuçlarında görüp söylemediyse diye düşünüyorum biraz yoğun bir doktor çünkü. Aslında ben test sonuçlarına da tek tek simgelerine isimlerine olması gereken değerlere vs. baktım internetten kendimce baya araştırdım bi sıkıntı yok gibiydi ama bilmiyorum
Halsizlik dışında hiçbir belirtim yok 7+2 de duydum kalp atışınıHic belirtisi olmayip kalp atisini duyan varmi kizlar
Evet kimisi bulantı istiyor kimisi istemiyor gerçekten ortası yok ya hiç olmuyor ya seni yatalak yapıyor. İkisi de zor ama gerçekten bulantımın olmamasını tercih ederdim bşr an önce azalıp bitmesini bekliyorum canımKıyamam yaa ben de bi midem bulansa azıcık diye bekliyorum. Bunun bi ortası olsa keşke belirti olsa dert olmasa dert valla. İnşallah sen de toparlarsın bi an önce kuzum
Ayy seninki daha pahalı öyle canm mecbur kalınca yapıyoruz perinatologmu ayrıca seni doktorunEvet canım çok pahalı gerçekten. 800tl veriyorum bende aslında önceki doktorundan ben genel olarak memnundum mesela ama kadın benim gebelik sekerini anlamadı. Değerim yüksek çıkmasına rağmen önemsiz demisti. Detaylı ultrason için şuan gittiğim perinatologa göndermişti adam bana bir bağırdı senin şekerin var nasıl farketmezsin diye ,bebekte ufaktan sorunlar oluşturmaya bile başlamıştı. Onun sayesinde kızım şuan sağlıklı. O yüzden bu sefer direk kendisinden başladım takiplere. Kıziminda çocuk doktorunun kendi kliniği var oraya devam ediyor 2-3 ayda bir kontrole çağırıyor zaten üst üste geliyor hepsi ama işte sağlık olunca bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyoruz çoğu şeyden feragat ediyoruz nabalim...
Ayy çok pahalıya patlar öylede ailenin ayarlayabilmesi güzel ama senin içine hangisi sinerse ona gitÜcretli tabiki ilk 3 ay 2 haftada 1 32 haftaya kadar aysa bir ondan sonrası doğuma kadar her hafta çağırıyorum dedi. Doğum için ekstra ücret alıyor. Bir de hastane için ekstra ücret verilecek. Anestezi doktoruna da ekstra.. yani bilmiyorum ailem de sağlıkçı bu kadarına gerek yok abartma biz tanıdık iyi bi doktor ayarlarız dediler de bilemedim. Ben kararsızım eşim net bu doktordan devam etmek konusunda
Sağol canım öyle yapim ozamn Allah razı olsunEvet canım normal bazılarında karından da görülebiliyor ama sen hiç takılma, herkesin hamileliği bir değil. Bana da 5+5te bakacak Çarşamba, belki bana da vajinal bakar.
Kuzu sen 10 a kadar gitmiş ol, bi daha iş çıkarma kendine bence. Testleri kesin isteyecekler çünkü. 10dan sonra almıyorlar kan. Allah yardımcınız olur merak etme, bebişiniz kısmetiyle şansıyla gelsin
Kadın doğum ve kadın hastalıklarında prof. ve perinatolog. Fakültede aktif çalışıyor hoca. Ama hastanede hasta almıyor, ozel kliniği var orda bakıyor sadece. Canım benim bu doktoru seçmenin birden çok sebebi var. Birincisi alanında çok iyi. Benim ilkinde gebelik sekerini anladı, takibinde olmasamda çok güzel yönlendirme yaptı. Kızımda bir sorun oluşmadı. Birde benim sezeryanim baya zorlu oldu. Doğumdan 2 yıl geçmesine rağmen ben hala dikiş ağrısı çekiyorum . İlk doktorum rahimde çok varis vardı sezeryanda varisleri kesmek zorunda kaldım demisti. O yuzden cok zor iyilesme surem oldu. Bu da bende 2.gebelik sürecinde endişe yarattı. O yüzden perinatolog tercih ettim, birde fakülte doktoru olduğu için doğumu vs fakültede yaptırıyor. Bir sorun olduğunda fakültede kendi takip ve tedaviyi yapıyor. Allah korusun ama erken doğum gibi bir durum olunca fakültenin yeni doğan yoğun bakımı gayet iyi orda da takibini güzel yapıyorlar.Ayy seninki daha pahalı öyle canm mecbur kalınca yapıyoruz perinatologmu ayrıca seni doktorun
Merhaba benim ki 7+1 1 güncük varmış aramızda yarın doktor kontrolüm var kalp atışını dinlemek için gitcez inşallahKızlar günaydın :) 7+2 olan annemiz var mi aramızda? Belki süreci birlikte ilerletiriz :)
Bir de deneyimli annelere bir sey danışmak istiyorum. Saçlarınızı en erken ne zaman boyattiniz ? Doktorum ilk trimesterda önermiyorum dedi ama kardeşimin düğünü var ağustos sonunda hemen hemen 11 haftanın üzerinde oluyoruz. Kararsizim net bir bilgi paylaşabilecek kimse var mı ?
Doktora gidiyorsun önce canım, kayıt açıyorPeki tahlilleri kim yazıyor doktor yazması gerekmiyor mu hemşire mi yapıyor biliyor
7+4 üm canım ben. İlk hamileliğimde 3 aydan sonra doğal boya ile boyatmistimKızlar günaydın :) 7+2 olan annemiz var mi aramızda? Belki süreci birlikte ilerletiriz :)
Bir de deneyimli annelere bir sey danışmak istiyorum. Saçlarınızı en erken ne zaman boyattiniz ? Doktorum ilk trimesterda önermiyorum dedi ama kardeşimin düğünü var ağustos sonunda hemen hemen 11 haftanın üzerinde oluyoruz. Kararsizim net bir bilgi paylaşabilecek kimse var mı ?
Gayet normal canım 5+6 vajinal ile gördüm bende , zaten görünmez demisti doktorumKızlar ne olur bişey söyleyin 5.5 haftalıkta karından görünmemesi vajinal den kese gözükmesi normalmi