• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba ☺️ benim ki 7+1 1 güncük varmış aramızda ☺️ yarın doktor kontrolüm var kalp atışını dinlemek için gitcez inşallah 🥰
Ay ne güzel:) biz 6+5 de duyduk cok şükür, 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Insan çok garip hissediyor. Içinizde atan bir kalp var 😍🙆‍♀️ Bu arada Nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik? 🤗

Ben de çok hazırlıksız yakalandim, saçlarım yarı yarıya 2 renk su An 😕 bir taraftan çalışıyorum bir taraftan düğünler 😞
Ben de aynı durumdayım canım, bir de Bizim ırsi saç beyazlama cok oluyo. Hiç memnun değilim şuan kendimden

Ay ne güzel:) biz 6+5 de duyduk cok şükür, 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Insan çok garip hissediyor. Içinizde atan bir kalp var 😍🙆‍♀️ Bu arada Nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik? 🤗
Yaa maşallah çok şükürr 🥰🤲 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰 ben ilk kanı bayramda vermiştim 1 kere sonrada 5+3 te doktora gttim keseyi gördük 2 hafta sonra da gel kalp atışına bakalım dedi 🥰 çok zorlamıyor aslında kasık ağrısı falanda yok bende sadece akıntı ve iştahım hiç yok bazende kokular rahatsız ediyor 😍 sizin nasıl geçiyor ? 💜

Selam hanımlar, herkese hayırlı olsun. Malum bulantıları had safhada yaşadığımız dönemdeyiz. Sizlerden öneri bekliyorum, mide asidi kustuktan sonra boğazda dehşet bir yanma oluyor ve saatlerce geçmiyor, sizde de oluyordur. Bunun geçmesi için ne yapabilirim?

Selam hanımlar, herkese hayırlı olsun. Malum bulantıları had safhada yaşadığımız dönemdeyiz. Sizlerden öneri bekliyorum, mide asidi kustuktan sonra boğazda dehşet bir yanma oluyor ve saatlerce geçmiyor, sizde de oluyordur. Bunun geçmesi için ne yapabilirim?
Makarna dene canım bugün çok iyi geldi bana belki tesadüf dene ve bana da yaz iyi geldi mi diye

Yaa maşallah çok şükürr 🥰🤲 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰 ben ilk kanı bayramda vermiştim 1 kere sonrada 5+3 te doktora gttim keseyi gördük 2 hafta sonra da gel kalp atışına bakalım dedi 🥰 çok zorlamıyor aslında kasık ağrısı falanda yok bende sadece akıntı ve iştahım hiç yok bazende kokular rahatsız ediyor 😍 sizin nasıl geçiyor ? 💜
Bayram girmeden bizde kan sonucunda öğrenmiştik 😍tam bir bayram hediyesiydi 🥰 bende de koku hassasiyeti epeydir var; bir de bulantı uzun zamandır rahatsızlık veriyor. Inşallah tez zamanda kurtulurum 🙏 bu süreçte birbirimize destek olalım ❤ ben doktorumdan çok memnunum fakat özel hastane grupları tam bir ticarethane olmuş, ilerleyen süreçte test ücretleri için ne soyleyecekler merakla bekliyorum 😊

Kızlar bende bulantı çok olmuyor da ağzımda hep değişik bir tat var o beni zorluyor 🤷 Kavun yiyorum bende hem tok tutuyor beni hemde bulantımı hafifletiyor ☺️ Netten baktım böyle yazıyodu ☺️

Gebelerde mide bulantısını ve mide yanmasını önler. - İdrar sökücüdür. - Kabızlığı önleyip rahatlamaya yardımcı olur.

Ben de aynı durumdayım canım, bir de Bizim ırsi saç beyazlama cok oluyo. Hiç memnun değilim şuan kendimden
Kuzucum sanıyorum hormonal değişiklikler de etkiliyor, kendimi öğrendiğimden beri hasta gibi hissediyorum. Acilen kendime bakmam lazım yoksa depresif bir hal alacağım 😔🤦‍♀️

Kuzucum sanıyorum hormonal değişiklikler de etkiliyor, kendimi öğrendiğimden beri hasta gibi hissediyorum. Acilen kendime bakmam lazım yoksa depresif bir hal alacağım 😔🤦‍♀️
Of hasta, yorgun , depresif.
Okullar da açılacak, oğlum var onu ihmal etmek istemiyorum, inşallah bir an önce kendimize geliriz

Benim de bugüne kadar iyiydi bugün hafif mide bulantısı hassasiyet oluştu. İnşallah daha da kötü olmam. Bizim tarihler çok yakın bir gün var ben iki gün önce duydum kalp atışını inşallah en kısa zamanda sen de duyarsın çok heyecanlı 🥰

Aynen ben ya bi iş yapmaya kalkmayayim hemen yorluyorum , uzun sure bisey yemezsem agzimin tadi gidiyo uyku uyuyp kalktigimda mal gibi oluyorum yarim saate anca kendime geliyorum. Ev aldi basini gidiyo zaten. Neyse gececek bugunumuze şükürler olsun. Esim ben boyleyim diye mutlu 😃 cok bekledik diyo gülüyo deli ya 😇 motiv3mi boyle sağlıyorum

Back