• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bende bulantı çok olmuyor da ağzımda hep değişik bir tat var o beni zorluyor 🤷 Kavun yiyorum bende hem tok tutuyor beni hemde bulantımı hafifletiyor ☺️ Netten baktım böyle yazıyodu ☺️

Gebelerde mide bulantısını ve mide yanmasını önler. - İdrar sökücüdür. - Kabızlığı önleyip rahatlamaya yardımcı olur.
Ayy almadım tatlı diye yiyemem diye yarın aldraym eşime iyi geldyse

Bulantisi olan anneler
Bugun tesadüf mü bilmiyorum makarna yedim ve mideme çok iyi geldi 😍
İnşallah makarnadandr haber vereyim dedim
Bana da peynirli makarna cok iyi geliyor. Bu ara hep peynirli simit peynirli makarna, böyle de sisiyorum valla ama yapacak bisey yok. Yoğurt da inanılmaz midemi bulandırıyor normalde çok severim 😒

Aman kızlar bulantım yok olsun falan demeyin 😀 2 gündür tadım tuzum kalmadı resmen.
Ne güzel hiç bulantım yoktu 7+4 bugün
Valla ben de belirtim bulantim yok diyen arkadaşları esefle kınıyorum 😄 5.haftaya girdiğimden beri korkunç bir mide bulantısı ve çok az şey iyi geliyor onlar da kısa süreli etki ediyor gün boyu mide bulantısı yatana kadar. Sürekli ağzımda kötü bir tad, yorgunluk, isteksizlik. Yine de çok şükür bebislerimiz sağlıklı olsun dayanırız 😊

Karnı devasa şişen var mı gazdan hazımsızlıktan, 4 aylık hamile gibiyim
Valla benim de özellikle uyandıktan sonra gün içinde bir şeyler yemeye başladığım an karnım kocaman oluyor. Hazımsızlıktan vs olduğunu biliyorum ama yine de orda bir yerlerde bebişin varlığını bildiğim için bu göbek bile hoşuma gidiyor 🤭🤭

Valla ben de belirtim bulantim yok diyen arkadaşları esefle kınıyorum 😄 5.haftaya girdiğimden beri korkunç bir mide bulantısı ve çok az şey iyi geliyor onlar da kısa süreli etki ediyor gün boyu mide bulantısı yatana kadar. Sürekli ağzımda kötü bir tad, yorgunluk, isteksizlik. Yine de çok şükür bebislerimiz sağlıklı olsun dayanırız 😊
Ağızdaki değişik tad, ben de geldinve geçti inşallah kısa zamanda sizin de geçer

Offf kızlar bugünde baygınlık geçiriyordum kusmaktan gerçekten dayanamıyorum artık çok kötüyüm moralim yerle bir hamile olduğumu anlamıyorum bile hep hasta gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum ağlamak istiyorum hep. Şuan Bile midemde kazan kaynıyor sanki ağzıma kadar geliyor. Geçsin bitsin artık bulantılar normal hayatıma dönmek istiyorum 3 haftadır böyleyim ne yaptıysam geçmiyor hiç bir bulmak ilacı işlemiyor sudan tiksinir mi insan sudan tiksindim ilaçlarımı meyvesuyuyla içebiliyorum su görmek istemiyorum bile. Allah bebim gibi olan her anneye sabır versin çok zor

Arkadaslar kan verdim 6298 cikti sonucum...bu hafta ilk firsatta gidecegim.yalniz demir vs cook dusuk cikti tam kan sayimi da yaptilar .74 saat once vermistim bir de 2100 dü
6298 çıkan değeriniz kaçıncı haftada oyke çıktı . Benimde 4200 çıktı

Offf kızlar bugünde baygınlık geçiriyordum kusmaktan gerçekten dayanamıyorum artık çok kötüyüm moralim yerle bir hamile olduğumu anlamıyorum bile hep hasta gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum ağlamak istiyorum hep. Şuan Bile midemde kazan kaynıyor sanki ağzıma kadar geliyor. Geçsin bitsin artık bulantılar normal hayatıma dönmek istiyorum 3 haftadır böyleyim ne yaptıysam geçmiyor hiç bir bulmak ilacı işlemiyor sudan tiksinir mi insan sudan tiksindim ilaçlarımı meyvesuyuyla içebiliyorum su görmek istemiyorum bile. Allah bebim gibi olan her anneye sabır versin çok zor
Çok çok geçmiş olsun uzun zamandır bu durumdasın doktorun hiç mi bir şey yapamiyor yani hani bu sadece kusma değil artık kendine bebeğine zararı olmasın doktorundan memnun olduğunu bahsetmissin ama acaba başka bir doktora danissaydin keşke

6298 çıkan değeriniz kaçıncı haftada oyke çıktı . Benimde 4200 çıktı
5hafta cnm ...ultrasyona gireyim kesinlesir..20 haziran adet tarihim.4 temmuz iliski .hamile kaldigim gun...24 ile 48 saat arasinda yuzde 60 yukselmesi yeterli canim...

Çok çok geçmiş olsun uzun zamandır bu durumdasın doktorun hiç mi bir şey yapamiyor yani hani bu sadece kusma değil artık kendine bebeğine zararı olmasın doktorundan memnun olduğunu bahsetmissin ama acaba başka bir doktora danissaydin keşke
Danıştım başka doktora tanıdğına bazılarının böyle ağır geçiyor doktorun en güçlü bulantı ilacını yazmış zaten dedi. Sadece bekleyeceğiz merak etme ama bir sıkıntı olmaz ilk 3 ay karşımıza çok çıkıyor böyle bulantısı olanlar 3aydab sonra düzene gidiyorlar geneli dedi. Doktorunda aynısını söyledi inşallah düzelirim kızlar dua edin bana lütfen 🥺

Danıştım başka doktora tanıdğına bazılarının böyle ağır geçiyor doktorun en güçlü bulantı ilacını yazmış zaten dedi. Sadece bekleyeceğiz merak etme ama bir sıkıntı olmaz ilk 3 ay karşımıza çok çıkıyor böyle bulantısı olanlar 3aydab sonra düzene gidiyorlar geneli dedi. Doktorunda aynısını söyledi inşallah düzelirim kızlar dua edin bana lütfen 🥺
Canım insallah geçecek ben de iyi değilim pek çorba içebiliyorum sadece su bile midemi bulandırıyor sürecin geçici olduğunu düşünüp kendimi telkin etmeye çalışıyorum

Back