Yeşil akıntı iltihap demek mutlaka söyleyin drunuza sarı beyaz ve açık renkler olması lazim yeşil akıntı da sarıya kaçan yeşil oluyor bazen acaba öyle mi ne zaman yaptirdiniz testlerinizi bir sorun yinedeKızlar bi kaç gündür yeşilimsi akıntılarım ve vajinamda yanma hissi var. Ama idrar yaparken yanmıyor yani sistit gibi bişey değil. Daha yeni bütün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım doktorum baktı enfeksiyon vs. olsa söylerdi ilaç falan yazardı dimi? Progestan fitil olarak kullanıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
Canım vajinal enfeksiyon olmuş olabilirsin. Progestan kullanırken o bölge enfeksiyon kapmıştır büyük ihtimalle onu ihmal etme doktoruna göster muhakkak. Enfeksiyon çok tehlikeli doğumu (düşüğü) tetikler.Kızlar bi kaç gündür yeşilimsi akıntılarım ve vajinamda yanma hissi var. Ama idrar yaparken yanmıyor yani sistit gibi bişey değil. Daha yeni bütün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım doktorum baktı enfeksiyon vs. olsa söylerdi ilaç falan yazardı dimi? Progestan fitil olarak kullanıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
Ben 6+3 de duymuştum canım çok şükürCanm ben 7+1 de duydum
Direkt hemşireye gideceksin kuzum. Hatta sor kendi aile hekiminin ebesi kim diye? Gebelik kaydı yaptırıcam dersen zaten onlar gereken bütün testleri yapmak isteyecekler. Olmayanları özelde yaptırırsın, yazık çok para tutar yoksa. Özelde bütün doktorlar kabul eder merak etmeAnladım canım sağlık ocağı hepsini yapmıyor dediler bide ozeldeki Dr bakarmi diye tereddütte kaldım sağlık ocağı kaydı için randevu alıp mi gidiliyor yoksa hemşireye mi direk gidim
Gidince banada haber verir misin bitanemBen de randevu bulamıyorum ya ama sanırım hamilelere öncelik varmış pazartesi gidicem ben de
Bende aynı durumdayım Allah'ım yardımcımız olsunDoğrudur canm yeni ev aldık elimiz okadar sıkışık ki özelde yapmak istemiyorum ama mecbur kalırsam yapcam önce bı sağlık ocağına gidince bakım orada hangilerini yapcak
Peki tahlilleri kim yazıyor doktor yazması gerekmiyor mu hemşire mi yapıyor biliyorGiderseniz yardımcı oluyorlar bende randevu bulamamıştım . Ama zaten doktorla işimiz yok hemşiresi ilgileniyor her şeyle.
Tahlileri drunuz yaziyor hemşire kan alıyorPeki tahlilleri kim yazıyor doktor yazması gerekmiyor mu hemşire mi yapıyor biliyor
Ben tahlilleri çalıştığım hastanede yaptirmistim. Doktor yeni yaptirmissin bir ay sonra gel ikili test sonucunu da getir tekrar tahlil isteyelim dedi. Doktorun yanına giriyorsunuz ama işlemleri hep hemşire anlatıyor. Umarım hemşireniz Iyidir.Peki tahlilleri kim yazıyor doktor yazması gerekmiyor mu hemşire mi yapıyor biliyor
Evet canım normalde randevu istiyorlar özellikle büyük şehirlerde. Bu pandemiden sonra daha çok istemeye başladılarSaglik ocakları da randevulu mu calisiyo? Ben hiç randevu almiyorum gidip sıra alıyorum ki çok kalabalık olmuyor zaten çok yakın 2 3 tane sağlık ocağı var bölgede o yüzden sanırım
Tam tarih hatırlamıyorum ama 1-2 hafta önce yaptırdımYeşil akıntı iltihap demek mutlaka söyleyin drunuza sarı beyaz ve açık renkler olması lazim yeşil akıntı da sarıya kaçan yeşil oluyor bazen acaba öyle mi ne zaman yaptirdiniz testlerinizi bir sorun yinede
Ay Allah korusun. Tamam canım gideceğimCanım vajinal enfeksiyon olmuş olabilirsin. Progestan kullanırken o bölge enfeksiyon kapmıştır büyük ihtimalle onu ihmal etme doktoruna göster muhakkak. Enfeksiyon çok tehlikeli doğumu (düşüğü) tetikler.
Tamam kuzum veririm tabiGidince banada haber verir misin bitanem
Xcanim benim dr hicbir seye izin vermedi..ama kardesimin dr dogal urunle boyatti saclariniKızlar günaydın :) 7+2 olan annemiz var mi aramızda? Belki süreci birlikte ilerletiriz :)
Bir de deneyimli annelere bir sey danışmak istiyorum. Saçlarınızı en erken ne zaman boyattiniz ? Doktorum ilk trimesterda önermiyorum dedi ama kardeşimin düğünü var ağustos sonunda hemen hemen 11 haftanın üzerinde oluyoruz. Kararsizim net bir bilgi paylaşabilecek kimse var mı ?
Hee anladım canımHayır kuzum işte mhrsde randevu çıkmıyor ben de gidicem direkt hamilelere öncelik tanınıyormuş bakar doktor heralde şansımı deneyeceğim napıyım randevu yok
Evet hergün serum takılıyor bana da canım su dahi içemediğim için doktorum serum yazdı hergün taktır düzenleme kadar dedi. Allah yardımcmız olsunBulantı ilacı su icemedigm için cikaryrdm. O durumlarda tek çare hastaneye yatmakti. Doktor o zaman ilacı serumla veriyordu aklında olsun canım inşallah senin 9 ay sürmez.
Allah yardımcın olsun çok ağır süreç hele yalnız kalmak çok kötü. Allahtan annem ve kız kardeşlerim birbirimize yakın oturuyoruz hep. En uzağımızla aramızda 15 dk var arabayla bulantılarım geçsin her işimi kendim yapayım insan kendi evini de çok özlüyor amaCanm seni çok iyi anlıyorum bende aynılarını yaşıyorum hamile gibi değilde hasta gibiyim sürekli yataktayim baş dönmesi baygınlık hissi elimde poşet tukurugumu yutamiyorum bak ne güzel annen ve kardeşin yanında bakıyorlar sana ben kinseye söylemedim bilseler bile gelip bakacak kimse yok az kaldı bu günlerde gecicek biraz daha sabır
Canım ben randevu alarak gitmiştim ama gerek yokmuş zaten bizim işimiz hemşireyle olduğu için direk ben ebeye geldim hamileyim derseniz yardımcı oluyorlar :)Kızlar sağlık ocağında kayıt yapmak ve gebelik testleri yaptırmak için aile hekimine randevu gerekli mi yoksa direk gidilip yaptırılıyormu sizler nasıl yaptınız randevular dolu bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?