Benimde arada oluyor hatta bazen yoğun geliyor böyle kremsi açık sarı akıntı şeklinde ama bu normalmiş hamilelikten dolayı, lekelenme olmadığı sürece korkmaya gerek yok. Zaten akıntıyla kanamayı insan geldiğinde anlıyor bi şekilde. İnşallah Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize .Kızlar merhaba çok fazla akıntım var su gibi afedersiniz iç çamaşırımı ıslatıp su gibi ediyo aynı zamanda sarı krem gibi akıntım da oluyo sizin varmı böyle durumlar? Progestan fitili bıraktım her akıntımda korkuyorum acaba lekelenme mi oldu diye
Başın sağ olsun canım, Rabbim evladına uzun ömürler versin
Sabret canım ne kadar geç gidersen o kadar iyi aslında, zaten 9 günün geçmiş 6 gün sonra git sen görürsün zaten
İkiniz de haklısınız aslında şimdi bi hevesle gidip kalp atışını duyamazsam stres yaparım o da bebeğe zarar verebilir en iyisi birkaç gün daha sabretmekDr dedigini yapın bence kalp atışı duymasaniz acabalarla basınız agirir benim gibi bende 21 inde gitim kalp atışı yoktu 10 gün sonra gel demisyi bebek adet tarihime göre 7+3 tü ama ultrasonda 6+3 görünüyordu şimdi acabaacaba diye diye hasta oldum salı gününe gideceğim bende sağlıkla duyun
Amin inşallah bitanemBenimde arada oluyor hatta bazen yoğun geliyor böyle kremsi açık sarı akıntı şeklinde ama bu normalmiş hamilelikten dolayı, lekelenme olmadığı sürece korkmaya gerek yok. Zaten akıntıyla kanamayı insan geldiğinde anlıyor bi şekilde. İnşallah Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize .
Ben deterjansız yapamam canım, koku takıntım var benim.Kızlar temizlik vs nasıl yapıyorsunuz. Ben hiç makina vileda falan yapmıyorum. Çamaşır ve mutfak işleri sadeceDiğer işleri yapsam bir sorun olur diye korkuyorum.. birde çamaşır deterjanı kullanımı nasıl sizde malum ben bol bol kullanıyorum
Aramiza hosgeldiniz öncelikle. Canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Ama kasık ağrısı genel olarak 40 hafta boyunca hayatımızda olacak. Rahim her genislediginde karın kasları gerilecek bunu da ağrı olarak algılayacagiz. Son haftalara doğru yalancı doğum sancıları, kasılmaları da ilave edilecek bu sürece. Ama bulantı baş dönmesi kusma durumları net bir şey söylemek mümkün değil malesef. Çünkü kiminde kısa sürede geçiyor kiminde doğuma kadar devam ediyormuş. Mesela annem doğuma kadar duvarlar bana çok kokmuştu diye hep anlatır. Halsizlik demeyeyim de cabuk yorulma mesela benim ilk gebeligimde doğuma kadar hep oldu. Gözümü kapattığım yerde uyuyordum resmen. Bazen kolumu kaldırmaya, yemek yemeye halim kalmazdı. Geçebilir de kalabilir de. Bünyenin karar verecek bu süreceHanımlar merhaba. Sizde de kasık ağrısı mide bulantısı oluyor mu sabahtan beri yatıyorum çok halsizim hep mi böyle devam edecek Allahım sen yardım et 6 haftalık gebelik var bende de
Şimdi cnm valla ben yapıyorum hatta gecem gün evin resmen altından girdim üstünden çıktım. Silme süpürme toplama yerleştirme de dahil. Nasıl yapıyorum işleri bölüyorum. Mesela sabah makinadan bulaşıkları yerlestir, kahvaltı. Sonra yatıyorum yere cocukla oyun kuruyorum hem dinleniyorum hemde kızımla vakit geçirmiş oluyorum. Öğle uykusuna yatırınca kızımı evin genel toparlanması gerekenleri topluyorum oyuncak, yıkanmış çamaşırların katlanıp yerleştirilmesi vs. Bitince hemen uzanıyorum çabuk bittiyse isim hatta uyuyorum kızımla birlikte. Kızım uyanınca yemek vs sonra alıyoruz süpürgeyi süpürmeye başlıyoruz. Halı dışında kolay aslında. Sorun hali süpürmek çünkü karın kası çok çalışıyor. ( ben ilk gebeligimde hali supurdukten sonra kanamam olmustu, o yüzden temkinliyim bu konuda) , hani küçük koltuk supurme aparatı var ya takıyorum makineye oturuyorum yere 2 dakika ben 1 dakika kızım supuruyor ona da eğlence oluyor. Süpürge işi biterse vaktim kalırsa vileda yapıyorum ama öyle bastır bastır geç tarzında değil yani üstten üsttenKızlar temizlik vs nasıl yapıyorsunuz. Ben hiç makina vileda falan yapmıyorum. Çamaşır ve mutfak işleri sadeceDiğer işleri yapsam bir sorun olur diye korkuyorum.. birde çamaşır deterjanı kullanımı nasıl sizde malum ben bol bol kullanıyorum
Fetal DNA testinde çıkıyor mu bu test sanki çıkıyor diye duymuştum. 11.haftada yaptıracağım ben fetal DNA testini doktorum öyle söyledi
Çıkmiyormuş kızlar. Testlerin süreçleri farklıymış. (Az önce konuşup sordum) nipt+ için konuşuyorum bu arada. İsterseniz ayrı bir test olarak yaptırabilirsiniz dedi( ayrı bir ücreti varmis)Çıkar bebeğim büyük ihtimalle genetik testi sonuçta
Arada bende de oluyor, genel vücut adapte olmaya çalıştığı için bazen böyle aşırı tepki veriyor diye düşünüp önemsemiyorum açıkçası. Ama sizi rahatsız ediyorsa doktorunuza danışın bakalım ne diyecek bizde öğrenmiş oluruzKızlar merhaba çok fazla akıntım var su gibi afedersiniz iç çamaşırımı ıslatıp su gibi ediyo aynı zamanda sarı krem gibi akıntım da oluyo sizin varmı böyle durumlar? Progestan fitili bıraktım her akıntımda korkuyorum acaba lekelenme mi oldu diye
Üç hafta sonra kontrolum sorarım kuzumArada bende de oluyor, genel vücut adapte olmaya çalıştığı için bazen böyle aşırı tepki veriyor diye düşünüp önemsemiyorum açıkçası. Ama sizi rahatsız ediyorsa doktorunuza danışın bakalım ne diyecek bizde öğrenmiş oluruz
Canım normalde kalp atisi 5.haftada başlıyor ama cihazın ritmi yakalayabilmesi önemli. Kaliteli bir cihaz 5+3 te yakalar, kimi de 7+2 de yakalıyor o yüzden net bir şey söylemek doğru olmazKızlar kese görüldükten ne kadar sonra kalp atışı duyuluyor?
Anladım, teşekkür ederimCanım normalde kalp atisi 5.haftada başlıyor ama cihazın ritmi yakalayabilmesi önemli. Kaliteli bir cihaz 5+3 te yakalar, kimi de 7+2 de yakalıyor o yüzden net bir şey söylemek doğru olmaz
Bende yatağa düşme durumna gelmedim ama ne yesem boğazımda. Eksi erik karayemiş aldım onları yedim su bile icemyrmHanımlar merhaba. Sizde de kasık ağrısı mide bulantısı oluyor mu sabahtan beri yatıyorum çok halsizim hep mi böyle devam edecek Allahım sen yardım et 6 haftalık gebelik var bende de
canım aramıza hoşgeldin :) Yaş, şehir, son adet tarihi, kilo ve kacıncı çocuk bilgisini paylaşırsanız listemize ekleyelim :)Allah in izniyle mart ayında talibim Hayırlısıyla inşAllah
Allah herkesin kucagını boş bırakmasın Rabbim
Ya bu his bende de deli gibi var herkese yoldan geçen insanlara bile söylemek istiyorumKizlarrr gebeliğinizi yakınlarınıza söylediniz mi? Söylemediyseniz ne zaman söyleyeceksiniziçimden dağlara taşlara haykırmak geliyor ama kendimi tuttum sadece iki çok yakın arkadaşıma söyledim
sağır sultan bile duymuştur kesin.Kizlarrr gebeliğinizi yakınlarınıza söylediniz mi? Söylemediyseniz ne zaman söyleyeceksiniziçimden dağlara taşlara haykırmak geliyor ama kendimi tuttum sadece iki çok yakın arkadaşıma söyledim
Ben de 3+1 ken öğrendim hamileliğimi. Yok o beklentiyle gitmem zaten de vajinal bakacak belki bi ihtimal içimiz rahatlar. Sağol tatlımKarından gorunmez belki canım bana çok küçük vajinal bakalım demişti, ama ben hamileliğimi de erken öğrendim onunla ilgili olabilir sen beni göz önüne alıp kalp atımı duymayı bekleme lütfen
Kist hamilelikte normal sanırım benim de ilk kontrolde kist var ama mühim değil demişti 2 cm
Biz de ailelerle aynı şehirde yaşamıyoruz Ağustos’un ikinci haftası bir araya gelicez iki tarafla da orda yüzünüze söylemeyi düşünüyoruzYa bu his bende de deli gibi var herkese yoldan geçen insanlara bile söylemek istiyorumBiz sadece anne babalara söyledik bir de ablama söyledim ben. Arkadaşlarımızın hiçbirine söylemedim daha ama içim içimi yiyor benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?