2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet zaten hafif şeyleri yiyebiliyorum sadece. Et yemiyorum diye vicdan azabı duyuyorum bi yandan ama elimde de değil. Hiç canım istemiyor. İyi olana kadar hafif şeyler yiyeceğim sadece dediğin gibi
Miden bulanıyorsa yapacak bişey yok tatlım. Mantarda da yüksek oranda protein var mesela. Önemli olan senin iyi hissetmen. Doktorum bana demişti ki, bebek senden gerekli miktarda her şeyi alır merak etme, sen kendine iyi bak yeter demişti

Allah a şükür öyle bir açlık çekiyorum ki doktorunuzun söylediklerinden eksiği yok fazlası çok

Evet zaten hafif şeyleri yiyebiliyorum sadece. Et yemiyorum diye vicdan azabı duyuyorum bi yandan ama elimde de değil. Hiç canım istemiyor. İyi olana kadar hafif şeyler yiyeceğim sadece dediğin gibi
nohut, mercimek de et gibi yüksek protein içerir. b12 için de folidoce mesela foliğin yanında b12 de içeriyor. etin yerini doldurursunuz çoğunlukla dert etmeyin

canım bende aynıyım herşey kokuyor sanki.. az önce mutfağa gidip sandviç yapıp ayran içtim akşam yemeği Nasıl olucak bilmiyorum

Yalnız değilsiniz midemde yoğun bulanıyor yüzüm gülmez oldu artık görende biseymi oldu niye keyfin Yok diye soruyorlar

Öyleymiş canım evet ben de duymuştum. Alternatif protein kaynakları bulacağız artık. Bebek alır alacağını da bize de enerji lazım sonuçta

Benide ilistirin oraya gayri

Son düzenleme:
Benide iliştiriverin oraya

Kizlar bir haftadır kahverengi lekelenme olmuyordu progestan kullanıyorum zaten bugün bir damla olmuş endiselenmeli miyim ya yoldayım tatilden dönüyorum baya uzun sürdü ondan mi oldu acaba

Kızlar idrar tahlilimde böyle çıktı yarın doktora gidicem ama içim içimi yiyo yaygın bakteri var vs yazıyor ne demek bunlar?

Eklentiler

• 33BD9CBD-C386-4295-9C51-E5E31C726D76.jpeg
    131,4 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar tansiyon ölçme aleti kullanan memnun olan var mı digital? Marka yazar msnz memnun olan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…