- 1 Mayıs 2022
- 734
- 1.094
- 33
- 37
Omron marka der geçerim yıllardır sorunsuz kullaniyoruzArkadaşlar tansiyon ölçme aleti kullanan memnun olan var mı digital? Marka yazar msnz memnun olan varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Omron marka der geçerim yıllardır sorunsuz kullaniyoruzArkadaşlar tansiyon ölçme aleti kullanan memnun olan var mı digital? Marka yazar msnz memnun olan varsa
Evet hamile değilken de kullandım. Heterizigotsa pıhtılaşmaya yatkınlık var demek. Homozigot varsa direk pıhtılaşma probleminiz vardır. Benim de mthfr a1298c genim homozigot.Ben çok anlamıyorum ama pıhtılaşma ile ilgili sonuçlarımda mthfr homozigot c677+ f13 heterozigot+ Yazıyordu.doktorlar tam pıhtılaşma demiyorlar sanırım buna pıhtılaşma yatkınlığı diyorlar.yanlış anlamadıysam hamile olmadığınız zamanlarda da kullanıyorsunuz siz coraspirin öyle değilmi ?
Tabikideee hemen bilgilerinizi alayım efenim hemen ekleyivereyim yaş şehir sat kaçıncı çocuk ve kiloBenide ilistirin oraya gayri
Canım benim.. Allahım sana tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahKaybettim canım malesef
Çöl teşekkür ediyorum.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah öğrendiğim de çok iyi oldu normal zamanlarda kullanmak İçin de doktorumla görüşürüm bunuEvet hamile değilken de kullandım. Heterizigotsa pıhtılaşmaya yatkınlık var demek. Homozigot varsa direk pıhtılaşma probleminiz vardır. Benim de mthfr a1298c genim homozigot.
EkledimAaay ben eksik kalmışım
34 yaş/Ankara sat 20/06/2022 ikinci çocuk
Kaçıncı haftadasın ? Mide bulantısı için ilaç kullanıyor musun ?Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor benm bulantı kusma okadar yogunki girip mesaj yazmaya mecalim olmuyor yemek pişiremiyorum soğan görmek bile kusma sebebim buzdolabından acayip tiksindim bir haftadır açmadım hiç sadece karpuz ve küçük sarı nektarilerden yiyebiliyorum açlıktan yataktan kalkamıyorum
Ah kuzum ne diyebilirim bilmiyorum ki. Kanım çekildi okuyunca. Hakkında hayırlısı olsunKaybettim canım malesef
Senin daha erken sanki :) benim gözlemlediğim bir iki hafta geçince genelde bulantı başlıyor inşallah sıkıntısız atlatırızKızlar 6. haftada belirtileriniz nelerdi? Ya da belirtisi olmayan da varmıydı ?kızımda bulantılarım başladıktan sonra 16. Haftaya kadar falan devam etmişti ama şuan neredeyse hiç yok gibi endişeleniyorum/olsa bi dert olmasa bi dert
🖐 ben. Bulantı kusma bas donmesi aserme tiksinme hiç biri yok tatlım. Endişelenme lütfen her gebelik kendine özgü. İlkinde bulantı oldu bunda da olacak diye bir kaide yok ki , doktorun bir sıkıntı olmadığını söylediyse bak keyfineeeee rahatını çıkartKızlar 6. haftada belirtileriniz nelerdi? Ya da belirtisi olmayan da varmıydı ?kızımda bulantılarım başladıktan sonra 16. Haftaya kadar falan devam etmişti ama şuan neredeyse hiç yok gibi endişeleniyorum/olsa bi dert olmasa bi dert
Covid arttı ama bizim iş yerinde olanlar daha hafif atlattı artık daha kolay geçiriliyor sanki. Bence direncini ve moralini yüksek tut. Hamileyken bir sürü insan covid oldu sıkıntı yaşanmadan doğum yaptı. En iyisi yakalanmamak maske takmak, ama covid olduysan da endişe etme benceKızlar acilll iş yerinde yanımda çalışan iki Arkadaş kovit pozitif ve benim de boğazım ağrıyor napcam ben pozitif se benimde bebeğe zararı varmı.. moralim çok bozuldu şuan
8+1 bugün pirilam kullanıyorum akşam yatmadan bide sabahKaçıncı haftadasın ? Mide bulantısı için ilaç kullanıyor musun ?
Hahaha , ben düzenlesen günlük öğün listemi günde 7 öğün yapıyordum. Ama daha düzenleyeceğimiz o zaman da tam yetiyordu ( ilk hamilelikte) şimdi de benzer düzene geçmem lazım yoksa doymuyorum.Allah a şükür öyle bir açlık çekiyorum ki doktorunuzun söylediklerinden eksiği yok fazlası çok
Canım moralini bozma ben geçirdim çok korkunç değildi. Bir gün ateşlendim o zordu ama onun dışında ağrılar katlanılabilir şekildeydi. Hastalansan bile korkma hiç. Eskisi gibi değil grip gibi geçiyorKızlar acilll iş yerinde yanımda çalışan iki Arkadaş kovit pozitif ve benim de boğazım ağrıyor napcam ben pozitif se benimde bebeğe zararı varmı.. moralim çok bozuldu şuan
Sağol bitanemCovid arttı ama bizim iş yerinde olanlar daha hafif atlattı artık daha kolay geçiriliyor sanki. Bence direncini ve moralini yüksek tut. Hamileyken bir sürü insan covid oldu sıkıntı yaşanmadan doğum yaptı. En iyisi yakalanmamak maske takmak, ama covid olduysan da endişe etme bence
Tmm kuzum bebişe bişey olmasın da o tedirgin ediyorCanım moralini bozma ben geçirdim çok korkunç değildi. Bir gün ateşlendim o zordu ama onun dışında ağrılar katlanılabilir şekildeydi. Hastalansan bile korkma hiç. Eskisi gibi değil grip gibi geçiyor
Hiçbişey olmuyor canım benim merak etmeTmm kuzum bebişe bişey olmasın da o tedirgin ediyor