Bende de ara ara kasık ağrıları oluyor canım. Normal diyorlar. Sağlıkla kavuşalım inşallah
Ben duymadım.. Geçmiş olsun. İnşallah sorun olmaz..
Ben ayrıntı isterdim ama doktor her şey yolunda dedi geçti
Benim oluyor canım. Sorun değil sanırım. Sadece çok artarsa idrar yolu enf. için test gerekebilir sanırım.
Benim sadece ara ara kasık ağrım oluyor. Başka da bir şey yok ama hiç kötüye de yormadım. Daha güzel bence.. Biz daha bebeği de görmedik, kalp atışı da duymadık. Zaten doktor da beni hamileden saymadı sanırım bu yüzden :) Haftaya bakacağız inşallah..
Ben de folidoce kulanıyorum zaten sen de başlamışsın herhalde.. Bir testte IgG pozitif ama IgM negatif ise hastalığın daha önce geçirildiğini ve vücudun bağışıklık kazandığını gösterir. Aslında iyi bir şey yani :) IgM'nin pozitif olmaması önemli.
Kız annenin güzelliğini alır, anne çirkinleşir derler. Erkek anneyi güzelleştirir falan derler. Tesadüftür bence ya :)
Merhaba. Ben de 39 yaşındayım. Benim de 2 hamileliğim ve sanırım ilk çocuklarımız da yaşıt gibi :)
Hayırlı olsun inşallah
Endişe etmeyin. İlk hamileliğimde benim de midem yanıyordu ama haftasını unuttum. Her hamilelik birbirinden farklı olur derler. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz