2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar doktordan çıktım 😊 benim bebek baya büyümüş yaaa🙄3850 grm 54 cm olmuş boyu🙈 tabi +/- yanılma payı var dedi. Gelişimi 41.5 haftaya uyumlu çıktı.
Sezeryan için 38+5 'e gün verdi, yani haftaya cuma günü. 3.3.23 denk geldi dedi 😁 tabi daha erken gelmek isterse hemen alırım dedi beklemenin anlamı yok dedi. Muayeneden çıkar çıkmaz e bebeğe geldik eksikleri tamamlayalım diye 😁🤭🤭
Maşallah 🧿 Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruuzz😇
Bende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Gözünüz aydın☺️ Allah analı babalı büyütsün inşallah 💓🌸🙏🏻
15 /9 çıktı kızlar limon su içip bida bakım bilemedim ki neden böyle oldu ya
Canım bir doktora gitsene evde bekleyip stres yapma istersen😞

Selam kızlar nasılsıniz bugün itibari ile
36+0 oldu haftam bebeklerini bekleyenler inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız. Dün gece resmen evi turladım uyuyamadim midem son 2 haftadır yaniyor uykular zaten gitti eşim de bıktı benden stres topu gibiyim evde salı günü muayene var bakalim ne olacak geçen hafta sancim yoktu herhalde gününe kadar bekleyecek bizimki 🤔🙃

Selam kızlar nasılsıniz bugün itibari ile
36+0 oldu haftam bebeklerini bekleyenler inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız. Dün gece resmen evi turladım uyuyamadim midem son 2 haftadır yaniyor uykular zaten gitti eşim de bıktı benden stres topu gibiyim evde salı günü muayene var bakalim ne olacak geçen hafta sancim yoktu herhalde gününe kadar bekleyecek bizimki 🤔🙃
O kadar iyi anlıyorım ki benimde öyle midem çok kötü. Uyku sıfır. Bebekte daha gelmek istemiyor 3 hafta bekleticek bu gidişle ☹️

Kızlar doktordan çıktım 😊 benim bebek baya büyümüş yaaa🙄3850 grm 54 cm olmuş boyu🙈 tabi +/- yanılma payı var dedi. Gelişimi 41.5 haftaya uyumlu çıktı.
Sezeryan için 38+5 'e gün verdi, yani haftaya cuma günü. 3.3.23 denk geldi dedi 😁 tabi daha erken gelmek isterse hemen alırım dedi beklemenin anlamı yok dedi. Muayeneden çıkar çıkmaz e bebeğe geldik eksikleri tamamlayalım diye 😁🤭🤭
🧿Maşallah canım senin bebek bayağı ele avuca gelen bebek olacak, 40. Haftayı beklersen 60 cm olur😄🤭 bence sen hastaneye 2 no bez götür.
Doğum tarihide çok güzel, sağlıcakla gelsin inşallah 🌸

O kadar iyi anlıyorım ki benimde öyle midem çok kötü. Uyku sıfır. Bebekte daha gelmek istemiyor 3 hafta bekleticek bu gidişle ☹️

Sağlıklı olsun da oda gelir geçer buraya kadar sabrettik bu arada hurma ananas ılık duş gün içinde yapmadığım şey yok
Kızlar erken değilmi haftalarınız? Hemen hemen aynıyız ama ben erkenden gelmesin diye dua ediyorum evet çok zorlanıyorum ama ideal zamanlar 37/38/39 falan.36+0 dan sonra hurmaya square falan başlayın diyorum

Sırf sen dedin ya , yarın gidip alacağım 😃 biogaia.
Dövmesini yaptırmayı düşünüyorum 🤣
Canim cok sevindim senin adina kizin duzelmis.Benim icinde biogai cok iyi gelmisti. Tabi her damla her bebege yaramayabiliyor ama.Size yaramasina sevindim.Senin kiz demek kolik degil kolik olsaydi cok daha zor duzelirdi
Çoooook şükür valla inan o kadar korkmuştum ki kolik diye. Damla sayesinde patır patır çıkarıyor gazını 🥹 hiç umudum yoktu benim de ama o gece uyuyunca mutluluktan aglayasim geldi resmen 🫢 Bundan sonra evimizin bi üyesi bu damla olacak 😅

of bu son haftalar ne kadar zor kızlar ya, otursan sıkışıyor çocuk sanki karnımda oturulmuyor, yatsam midem ağzımda yatamıyorum, konuşsam ya da bi işler yapsam nefes nefese kalıyorum, rahat uykularım da bu hafta itibariyle bitti, daha vakit de var doğuma bunların daha kötüye gittiğini düşünemiyorum.:KK34:
Çok agirlasmadan doğum yapmama rağmen doğumun üçüncü günü yüz üstü yatarak uyudum cennetin fragmani gibiydi 😅

Kızlar erken değilmi haftalarınız? Hemen hemen aynıyız ama ben erkenden gelmesin diye dua ediyorum evet çok zorlanıyorum ama ideal zamanlar 37/38/39 falan.36+0 dan sonra hurmaya square falan başlayın diyorum

Ben de öyle yaptım zaten doktor ver dedi ben de artık veriyorum günde dört kez. Mama artınca gaz olmaya başladı ne fğdel gaz sıkıntısı çekmiyorum dün geceden beri sürekli gazlı. eczaneden gaz damlası aldırttım elime Nurse diye başlıyordu ismi yanımda değil şimdi kalkamadım da yazayım. Kaç damla verilecek günde bilmiyorum şırınca gibi başlığı ve çekiyorsun çok az bişi çektim bir kaç damlalık verdim. Sen ne kullanıyorsun canım kaç damla veriyorsun.
Nurse Harveys colex mi aldığın? Eğer oysa 0-1 ay için içinden çıkan şırınga ile günde 2,5 ml gazin şiddetine göre günde 4-6 defa verilebiliyor. Ben direk firmaya yazıp sordum instagramdan bu şekilde bilgi verdiler bana. Diğer damla da ağzına günde 1 kez 5 damla şeklinde uygulanıyor.

X