2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende 36 ya kadar yaşamadım sonlara dogru olabiliyormuş üç günde vücudum alıştı benim 13/8 e ağrılar geçti ama 14/9 u geçerse doktorunla görüş canım
Valla tam 14 /9 da benim kafa gitti gözümden pullar döküldü flulasti bı ak hersey

Tamam canım yarın alacağım 🥰

Karın gelişimi 3 hafta olmaması lazim benim 2 haftaydi 3 güne bir kontrole gidiyordum canım

Canim biogaia bizi kurtardi. Nurse Harveys diyorsun sanirim ilk onu denedim ben bı ise yaramadi bizde. Ama diğeri mucize gibi bişey gece eti kesilmiş gibi sabaha kadar ağlayan bebeğim mışıl mışıl uyuyor sadece emmeye kalkıyor gazını kendi kendine çıkarıyor. Günde 1 kere 5 damla veriliyor bu damla probiyotikmis zaten gaz damlalarindan daha farklı
Canim cok sevindim senin adina kizin duzelmis.Benim icinde biogai cok iyi gelmisti. Tabi her damla her bebege yaramayabiliyor ama.Size yaramasina sevindim.Senin kiz demek kolik degil kolik olsaydi cok daha zor duzelirdi

Migdem sarimsaga hiç dayanmiyor ölüyorum yeyince resmen ama limonlu cay içtim Önumu göremedim eşimi çift görüyodum baya kötü oldum
Yüksek tansiyon çok tehlikeli olabilir. Kontrole gitmiş miydin? Benim doktor acil haber ver demişti. Baş ağrısıyla beraber yüksek tansiyon bu dönemde ihmale gelmez.

Canım doktoruna bir yaz ben kontrolde soyledim 14/9 u geçerse konuşalım ya ilaç yada doğum yaparız dedi umarim geçicidir
Dontorumu aradık formasyona gitmiş dönüş yapmadı ile hekimine git dedi ben de eczaneye gittim önce orda 13.5 /9 ölçtü aile hekimine gittim o da yatırdı biraz sakinleş falan doğumdan mi korkuyosun dedi ne alakaysa dedim yok epidurale güveniyorum o da 13 ölçtü dedi fazla yüksek değil acile gitme biraz dinlen

Dontorumu aradık formasyona gitmiş dönüş yapmadı ile hekimine git dedi ben de eczaneye gittim önce orda 13.5 /9 ölçtü aile hekimine gittim o da yatırdı biraz sakinleş falan doğumdan mi korkuyosun dedi ne alakaysa dedim yok epidurale güveniyorum o da 13 ölçtü dedi fazla yüksek değil acile gitme biraz dinlen
13/9 ise sorun yok benimde 13/8 çıkmıştı ertesi gün kontrolde konuştum 14/9 sınır geçerse hemen haberleselim dedi sen bir duş al limon suyunu direk iç yat dinlen bence sabahta devam ederse acile git bence

Vala bende o yüzden çok korktum her saat ölçüyorum benim normal tansiyon 9/6
İyi takip etmekte fayda var. Aletle ölçmeye devam edip inmezse acile git bence. En kötü boş yere gitmiş olursun. Ben normalde hiç acile doktora giden insan değilim ama hamilelik başka. Tansiyon da özellikle uyarılan bir konu. Evham yapmak değil.

of bu son haftalar ne kadar zor kızlar ya, otursan sıkışıyor çocuk sanki karnımda oturulmuyor, yatsam midem ağzımda yatamıyorum, konuşsam ya da bi işler yapsam nefes nefese kalıyorum, rahat uykularım da bu hafta itibariyle bitti, daha vakit de var doğuma bunların daha kötüye gittiğini düşünemiyorum.:KK34:

13/9 ise sorun yok benimde 13/8 çıkmıştı ertesi gün kontrolde konuştum 14/9 sınır geçerse hemen haberleselim dedi sen bir duş al limon suyunu direk iç yat dinlen bence sabahta devam ederse acile git bence

İyi takip etmekte fayda var. Aletle ölçmeye devam edip inmezse acile git bence. En kötü boş yere gitmiş olursun. Ben normalde hiç acile doktora giden insan değilim ama hamilelik başka. Tansiyon da özellikle uyarılan bir konu. Evham yapmak değil.
Bende acile gitmek istedim aslında orda bı nst takibi falan yaparlar diye düşündüm gece rahatsızlanirsam eşimi dinlemicem gidecem o da acilde doğumu erken yaptirilar diye korkuyor

Bende acile gitmek istedim aslında orda bı nst takibi falan yaparlar diye düşündüm gece rahatsızlanirsam eşimi dinlemicem gidecem o da acilde doğumu erken yaptirilar diye korkuyor
Eğer gerekiyorsa yaptırırlar tabi ama sonucta bebegin ve senin sağlığın önemli ki gelişimi zaten tamam büyük ölçüde aynı haftadayiz doktorum bugün olsa sorun olmaz dedi

of bu son haftalar ne kadar zor kızlar ya, otursan sıkışıyor çocuk sanki karnımda oturulmuyor, yatsam midem ağzımda yatamıyorum, konuşsam ya da bi işler yapsam nefes nefese kalıyorum, rahat uykularım da bu hafta itibariyle bitti, daha vakit de var doğuma bunların daha kötüye gittiğini düşünemiyorum.:KK34:
Ay bende de durumlar aynı dediğin gibi bugün bide nefesim daralıyor panikliyorum🙁 akşamda sağ kasigimdan bıçak saplanmasi gibi bişey oluyor ayağa kalktikca yinemi idrar yolu enfeksiyonu oldum acaba diyorum

Siz istemedikten sonra kimse erken doğum yaptıramaz. İhmal etmeyin. Belki de sorun var, Allah korusun, erken doğum gerekli. Sonuçta acildekiler de doğum yaptırmaya meraklı değil ki. Gerekli olursa da iyi ki gitmişiz dersiniz.

Eğer gerekiyorsa yaptırırlar tabi ama sonucta bebegin ve senin sağlığın önemli ki gelişimi zaten tamam büyük ölçüde aynı haftadayiz doktorum bugün olsa sorun olmaz dedi

Siz istemedikten sonra kimse erken doğum yaptıramaz. İhmal etmeyin. Belki de sorun var, Allah korusun, erken doğum gerekli. Sonuçta acildekiler de doğum yaptırmaya meraklı değil ki. Gerekli olursa da iyi ki gitmişiz dersiniz.
15 /9 çıktı kızlar limon su içip bida bakım bilemedim ki neden böyle oldu ya

X