2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben başka aldım internetten baktım yarım tatlı yaşını yazmışlar genelde içinde ölçeği bar o ölçek tam mı dolacak acaba bilemedim ki
Canım eczacıya danışsaydın keşke yada içinde prospektüs çıkmadı mı 🤔ama tam ölçek çok olabilir yeni doğana kiloya göre veriliyor diye biliyorum

Beklenmedik bir gelişme olmazsa grubun sona kalan annesi ben olacağım o zaman. 1,5 hafta sonra kontrol var, o zaman biraz daha netleşir benim durum.

Neyse bol bol tecrübe okuyorum, iyi oluyor. 🥰
Sen gelmeden once de ben.kalacaktim😂Herkes doguracak ben kalacagim diyordum. Hatta yanlis grupa yazilmisim Nisan a yazilmam gerekiyordu sezeryan olacagim diye Mart grupuna yazildim iyi ki oyle yapmisim. Burda herkes cok.ince cok iyi yurekliler😍

Bence al canım kremi bende çok işe yaradı yani dikiş izi kalmadı hiç. Bende sezeryan olcam bana da verir kesin alırım
Tamam canım yarın alacağım 🥰
Karin gelisimi ne kadar geride. Ben hic bilmiyordum kilodan.ziyade karin gelisimi mi önemseniyor acaba
Karın gelişimi 3 hafta olmaması lazim benim 2 haftaydi 3 güne bir kontrole gidiyordum canım
Ben de öyle yaptım zaten doktor ver dedi ben de artık veriyorum günde dört kez. Mama artınca gaz olmaya başladı ne fğdel gaz sıkıntısı çekmiyorum dün geceden beri sürekli gazlı. eczaneden gaz damlası aldırttım elime Nurse diye başlıyordu ismi yanımda değil şimdi kalkamadım da yazayım. Kaç damla verilecek günde bilmiyorum şırınca gibi başlığı ve çekiyorsun çok az bişi çektim bir kaç damlalık verdim. Sen ne kullanıyorsun canım kaç damla veriyorsun.
Canim biogaia bizi kurtardi. Nurse Harveys diyorsun sanirim ilk onu denedim ben bı ise yaramadi bizde. Ama diğeri mucize gibi bişey gece eti kesilmiş gibi sabaha kadar ağlayan bebeğim mışıl mışıl uyuyor sadece emmeye kalkıyor gazını kendi kendine çıkarıyor. Günde 1 kere 5 damla veriliyor bu damla probiyotikmis zaten gaz damlalarindan daha farklı

Sen gelmeden once de ben.kalacaktim😂Herkes doguracak ben kalacagim diyordum. Hatta yanlis grupa yazilmisim Nisan a yazilmam gerekiyordu sezeryan olacagim diye Mart grupuna yazildim iyi ki oyle yapmisim. Burda herkes cok.ince cok iyi yurekliler😍
Anlıyorum ben başta ikisini birden takip ediyordum çünkü Nisan başı olduğu için diğer taraf benim çok gerimde kalıyordu, sonra bu grubu kendime daha yakın hissedip, burayı takip ettim.

Çok da şey öğrendim gerçekten, çok iyi oldu. 🥰

Bende limonlu cay içtim biraz düşürdü sonra geri tepeme.bi ağrı girdi geri yükselmiş hiç tansiyon sorunu yaşamamıştım
Bende 36 ya kadar yaşamadım sonlara dogru olabiliyormuş üç günde vücudum alıştı benim 13/8 e ağrılar geçti ama 14/9 u geçerse doktorunla görüş canım

Tamam canım yarın alacağım 🥰

Karın gelişimi 3 hafta olmaması lazim benim 2 haftaydi 3 güne bir kontrole gidiyordum canım

Canim biogaia bizi kurtardi. Nurse Harveys diyorsun sanirim ilk onu denedim ben bı ise yaramadi bizde. Ama diğeri mucize gibi bişey gece eti kesilmiş gibi sabaha kadar ağlayan bebeğim mışıl mışıl uyuyor sadece emmeye kalkıyor gazını kendi kendine çıkarıyor. Günde 1 kere 5 damla veriliyor bu damla probiyotikmis zaten gaz damlalarindan daha farklı
Sırf sen dedin ya , yarın gidip alacağım 😃 biogaia.

Benim de bu nst de 80 lere çıktı, doktor açılma kontrolü yaptı
Yapmadı bana kontrol, erken gelebilir dedi sadece, neyse haftaya bir sorayım.
Bu nasıl doktor boyle, doğru duzgun bilgi vermiyor, boyle doktorlara ayar oluyorum. Benim sancı 30 larda filan cikiyor, bir kez dönünce 70e cikti okadar. Ama bildiğim kadarıyla asıl sancılar 100 un üzerinde oluyor ve ritmik bir şekilde olması gerekiyor canim. Kafa hakkında çok bilgim yok maalesef, sen minyon yapidaysan ya da çatın darsa büyük kafa zorlayabilir, yine en doğru bilgiyi takibini yapan doktor verecektir canim
Ciddi bir şey görse bilgi verirdi heralde ama bilemiyorum, çatı muayenem de olmadı daha, haftaya belli olur işin rengi yine 80lere çıkar mı bakalım. Teşekkürler cnm.

X