2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Oglum da ayni.doktordu sormustum beklesek kendi gelse kanala girince sezeryan zor geciyor demisti. Artik ne kadar dogru bilmiyorum. Ya Nst bekle.bekle sikici oluyor stresten.ziyade😁
Canım bence bu durum doktordan doktora değişiyor ya, mesela benim doktorum 39 u beklemekte kararlı inatla. Gerçi bugün 38+5 e gün verdi. Geçen hafta kafasi kanal başındaydı, bugün kanalda dedi. Kendisi gelmek isterse o zaman alırım yoksa cuma günü dedi. E bebek kanalda zor olsa neden riske atsın ki diye dusunmeden edemiyor insan. Bilemedim gerçekten...

20 Mart 4 Nisan beklenen doğum 🤷‍♀️🤷‍♀️
Bir tek ikimiz kalacağız grupta herhalde. Benim de 5 Nisan tarihim. Herkes Martta doğum yapacak, Nisana tek kalıcam derken, Marta bile kimse kalmadı.

Bir de burada 40 haftayı doldursan da sancı gelene kadar bekliyorlar genelde. Bakalım kimbilir ne zaman gelecek bebek. 🫠

Oglum da ayni.doktordu sormustum beklesek kendi gelse kanala girince sezeryan zor geciyor demisti. Artik ne kadar dogru bilmiyorum. Ya Nst bekle.bekle sikici oluyor stresten.ziyade😁
Benim anladığım kadarıyla bebeğin kafası doğum kanalına girince çıkarırken zorlanıyorlar. O yüzden o başlamadan yapmaya çalışıyorlar ameliyatı.

Bende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla büyüsün 🧿
Snn ki bekler baksana ne zamandır ha geldi ha gelecek diyoduk 😂
Valla tam şakacı çıktı 😮‍💨 doğunca umarım böyle diken üstünde tutmaz beni 🤭🤭

Canım bence bu durum doktordan doktora değişiyor ya, mesela benim doktorum 39 u beklemekte kararlı inatla. Gerçi bugün 38+5 e gün verdi. Geçen hafta kafasi kanal başındaydı, bugün kanalda dedi. Kendisi gelmek isterse o zaman alırım yoksa cuma günü dedi. E bebek kanalda zor olsa neden riske atsın ki diye dusunmeden edemiyor insan. Bilemedim gerçekten...
Aynen oyle degisiyor. Bana iste sey demisti kanaldan yukari cekerken falan zor olur. Risk dememisti de zorlugundan bahsetmisti. Benim de 37 de bakip 38 gun verecekmis.

Çişi arttiysa korkma canım düzene girer ben se çiş az görünce mama veriyorum hemen bi de emzirdikten sonra aranmaya devam ederse mama takviyesi yapabilirsin demişti dr bana
Ben de öyle yaptım zaten doktor ver dedi ben de artık veriyorum günde dört kez. Mama artınca gaz olmaya başladı ne fğdel gaz sıkıntısı çekmiyorum dün geceden beri sürekli gazlı. eczaneden gaz damlası aldırttım elime Nurse diye başlıyordu ismi yanımda değil şimdi kalkamadım da yazayım. Kaç damla verilecek günde bilmiyorum şırınca gibi başlığı ve çekiyorsun çok az bişi çektim bir kaç damlalık verdim. Sen ne kullanıyorsun canım kaç damla veriyorsun.

Bir tek ikimiz kalacağız grupta herhalde. Benim de 5 Nisan tarihim. Herkes Martta doğum yapacak, Nisana tek kalıcam derken, Marta bile kimse kalmadı.

Bir de burada 40 haftayı doldursan da sancı gelene kadar bekliyorlar genelde. Bakalım kimbilir ne zaman gelecek bebek. 🫠
Ben de sona kalacaklardanim.en erken mart sonu olur yani😀

Kızlar ben doğum yaptım, em kısa sürede detayları yazarım inşallah

24.02.2033 saat 14.42
1365 gr ve 50 cm boy
Normal Doğum
Ah hayırlı olsun ne güzel kavuştunuz darısı zamanı gelince bize 🙏❤️ öğlene doğurursun demiştim 🧿🧿🧿en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz heyecanla 🥰🥰
Valla sanki hep böyle bir bedende kalacak gibiydik heyecan bastı beni 😀ayy evet ne güzel olurdu gelsen tabi Ama 2 bebeyle zor 😍♥️
Kız kreşe gidiyor sorun değilde ben yürürken hareket ederken inanılmaz zorlanıyorum sancılar başlıyor hemen artık araba kullanmıyorum zaten göbeğimden direksiyona yaklaşamıyorum 🙈
Bende hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma ikimizde iyiyiz ama benim ilk sezeryanla ara 1yil 8 ay yakın olduğu için herhalde bu kez daha çok ağrım var ilkinde daha hafif geçmişti .Darısı hepimizin başına inşaallah güzel.dilekleriniz için çok teşekkür ederim aynı ayrı hepinize
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 🙏

Vajinada batma hissi daha çok oluyor canım kanaldayken. Yürüyemiyorum bile doğru düzgün 😔
Benim de öyle bir kaç gündür, acaba indi mi merak ettim. Bildiğin acıyor orası yara gibi
Kızlar doktordan çıktım 😊 benim bebek baya büyümüş yaaa🙄3850 grm 54 cm olmuş boyu🙈 tabi +/- yanılma payı var dedi. Gelişimi 41.5 haftaya uyumlu çıktı.
Sezeryan için 38+5 'e gün verdi, yani haftaya cuma günü. 3.3.23 denk geldi dedi 😁 tabi daha erken gelmek isterse hemen alırım dedi beklemenin anlamı yok dedi. Muayeneden çıkar çıkmaz e bebeğe geldik eksikleri tamamlayalım diye 😁🤭🤭
Maşallah canım, hayırlısı ile gelsin
Gecmis olsun, tebrikler canim 🎊 kiloyu yanlis yazmissiniz 😇 3365 olmali dimi? Masallah 🍀
Yanlış yazdı sanırım 😁
Geçmiş olsun canım, kolay değil ameliyat sonuçta

Ah hayırlı olsun ne güzel kavuştunuz darısı zamanı gelince bize 🙏❤️ öğlene doğurursun demiştim 🧿🧿🧿en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz heyecanla 🥰🥰

Kız kreşe gidiyor sorun değilde ben yürürken hareket ederken inanılmaz zorlanıyorum sancılar başlıyor hemen artık araba kullanmıyorum zaten göbeğimden direksiyona yaklaşamıyorum 🙈

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 🙏
Gönüller bir olsun önemli olan kuzum senin de zaten bugün yarın her an gelebilir 😀

Benim de öyle bir kaç gündür, acaba indi mi merak ettim. Bildiğin acıyor orası yara gibi

Maşallah canım, hayırlısı ile gelsin

Yanlış yazdı sanırım 😁

Geçmiş olsun canım, kolay değil ameliyat sonuçta
Büyük ihtimalle inmiştir canım hareketi çok kısıtlıyor çünkü öyle olunca birde kesik acısı gibi acıyor 😐😔

Büyük ihtimalle inmiştir canım hareketi çok kısıtlıyor çünkü öyle olunca birde kesik acısı gibi acıyor 😐😔
Aynen canım ya yere egilincr acıdan kalkamıyorum, bu kadar ağrı normal mi hiç anlamadım, Çarşamba kontrol bakalım

X