- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.636
Nst yi ben de hiç sevmedim. Nedense çok stres oluyordum bir de 2 defa baglayamadi beni kalp atışı falan görünmedi monitörde aşırı panik stres olmuştum sezeryan olsan bile kendi sancini beklemek riskli mi oluyor ikinci olduğu için? Ben de planli olsun hiç istememistim ama nasipKizlar ben de kontrole geldim. Nst deyim simdi en sevmedigim kisimda.Bebegim 2270 grm olmus 37 de gel bakacagiz ona gore gun verip 38 de aliriz dedi. Ben de 39 olmaz mi dedim duruma gore karar veriyoruz vs dedi sezeryan işi de boyle bebegim kendi karar verse ne.gyzel olurdu.
Canım ilacı al sür bence benimi aldırdım ben o zaman vermişti doktorum hiç iz kalmadı baya etkili olmuştu bende
Aaa aliyim o zaman kizlar 270 lira civari bi fiyat gördüm internette eczaneye sorayim bakayim ne diyecekBen doğumdan sonra bu kremi kullandım. Çok pahalı bir kremdi o zaman. Ben memnun kalmıştım.
Mart görünümlü Şubat anneleri olsun benceValla grubun adını degiştirsek yeridir mart anneleri oldu sana Şubat anneleri güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla gelsin miniğin inşallah