- 6 Mart 2018
- 3.679
- 5.309
Güzel haberler ile gel inşallahKızlar selam, bizimde akşam 5 te kontrolumuz var bakalım beyefendi ne alemde göreceğiz 1-1.5 saate 1 bel agrisiyla birlikte yoğun alt kasikta yanma durumu başladı. Bakalım... geçince bebek felaket şekilde hareketleniyor. Anlam veremedim
Doğum anında bile kanala giren bebekler var diye okumuştum burada sanırım, gene de sen ve bebek için en en hayırlı neyse o olsunKızlar merhaba beni ilk defa görüyorsunuz ama ben hepinizi tanıyorum, gebeliğimin başından beri okuyorum her gün yazdıklarınızı :)
Benim bugün 39+1 ve özel hastanede takipliyim.. doktorum henüz hiç vajinal muayene yapmadı. Ve bebeğin başının kanala inmediğini söylüyor. Nst sancım da yok. Ben ısrarla bekliyorum ama kilosu da artıyor şuan 3600. boşuna mı bekliyorum ? Bu saatten sonra iner mi? Yürüyüş, merdiven, hurma çok yoruldum artık. Hareketli olduğum zaman adet sancısı gibi sancı çekiyorum dinlenince geçiyor. Ne yapmamı önerirsiniz
Of of ne kadar zor bir durum seninkiKesinlikle
Ama şu bittiği için ve suni sancı verdikleri için sanırım nst de bağlı kalman gerekiyor bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlar sanırım ani müdahale gerekirse diye.ben kendi odamda çektim sancıyı odama getirdiler pilates topunu falan ama 5/10 dk izin verip sonra yine bağlıyorlardı nstye ay gözüm hiç bişeyi görmüyordu yatarak sancı çektiğim için
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba herkese, bir haberde benden.,yarın sabah 8 de sezeryan giriyorum. Geliyor bebişler 32 den beri sürekli doppler takibi yapılıyor artık daha fazla risk almak istemedi doktorum. Güzel doğum haberleri aldıkça mutlu oluyorum. İnşallah yarın bende iyiyiz diye yazarım buradan. Hepimize kolay son haftalar ve kolay doğumlar, sağlıklı bebişler olsun
Maşallah herkes doğurmaya başladı hepiniz sağlıkla çıkarsınız inşallahKızlar bir doğum haberi de benden gelsin Pzt tekrar kontrole geleceğim büyük ihtimal salı günü alacak doktorum. En geç çarşamba perşembe dedi. Heyecan dorukta oglusumla bir bedendeki son günlerimiz