- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
Ben bir küçük valiz bir çantayla gittim diye annem tatile mi çıkıyorsun demişti Gaz olmayınca lavman yapmışlardı bana. Sonra taburcu oldum hemen.3 valiz üstüne puset, emzirme yastığı , bezleri vs birde. Canım ben kızımda tam 3 gün hastanede kalmıştım gaz sorunundan dolayı. Eşim gidip gelip almıştı lazım olanları ama bu sefer o şekilde olsun istemediğimden her şeyi baştan çantaya koyacağım. Fazlası olsun da eksiği olmasın yeterli birde ben bebek iri diye yenidogan harici birkac takım da 3 aylık koydum ne olur ne olmaz diye.
Ayy çok iyi o zaman. Çok taşımaya gerek yokHastane yıkıyormuş özellikle sordum
Terlik aklımda ama hastane tipi olanlar fa var diye emin olamadım
Cumaya ötelerse kaç hafta kaç gün oluyor. Ben 22martta 39+0 oluyorum. O güne söylemişti ama oğlumun doğum günü olunca istemedim. Öne çekebiliriz ama ileri alamam dedi. Eğer kabul ederse 23.03.2023 olsun istiyorum. Oğlum 22mart ben 13martSola dönünce sancı 30 lardan 70 lere cikti canim, yüksek bir değer değil ama artıyor biraz o da kısa süreli.
Ben progestan dan çok sıkılmıştım ya sen iyi dayandın canim maşallah. Daha once ssvd istediğimi söylemiştim, son bir kontrol yapalim normal doğum için şansın varmi durumunu gorelim ve rahim ağzı uzunluğuna bakayım dedi oyuzden alttan bakti. Macera aramıyorum zaten normal doğum için 28.den sonra olmaz demişti. İmkanın varsa sen de yardımcı al temizlik icin canım, ben kadına yardımcı olurken bile yoruldum kendim hayatta yapamazdım bu kadar. Yorulunca kasiklarim ağrıyor bir de alta öyle bir baskı var ki yürürken zorlanıyorum.
36+lardayken gün verecekse 37+ ya verir genelde sonraki haftayi ayarliyorlar istersen şimdilik sen ses etme bakalim nasil ilerleyecek.
Biz gün icin cumartesi istedik aslinda ama doktor olmaz dedi hatta 39+0 1 mart i vermek istedi. Biraz özel durumlardan dolayı ertelemek istedik en fazla cumaya öteyebilirim dedi oyuzden tarih böyle denk geldi guzel oldu çok şükür.
Kuzular sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil canım, sizin için de hayırlısı olsun