2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence çok gerekli canım kullanımı çok rahat oluyor ben balenli olanları tercih ettim kıyafet altında diğerleri çok hoş durmuyor ilkinde almıştım bunda atleti de sütyeni de balenli aldım

Anladım canım ama bazı bebekler iri oluyor hemen kötü düşünmemek gerek arkadaşım 38+3 de 4050 Gr doğum yaptı bebeğinin hiç sorunu da yok ayrıca boyu da çok uzun değil di 48 cm di bence stres yapma normal doğum olsa nasıl olacak diye tedirgin olabilirsin ama sezeryan olacakmışsın 4500 Gr doğuranlar var

Canım bebek bence kafasını yerleştirmeye çalışıyor rahim açılmaya çalışıyor olabilir vücut kendini hazırlayınca herkes farklı şekilde ağrılar hissediyor yada farklı şekilde ifade ediyoruz birbirimize

Canım genelde doğum belirtileri arasında belden kasıklara doğru vuran ağrı ishal sertleşme ama bilemiyorum tabi bende ishal gibiyim sertleşme kasılma var ama ağrım yok sadece yatakta dönerken ve kalkmaya çalışırken ağrım oluyor psikolojik mi diye düşünüyorum sürekli aklımda doğurma fikri olunca tabi 🤔 ama kızımda ağrılarım başladığında belden vuruyordu sancı giriyordu şiddetli şekilde sonra bir rahatlama geliyordu dinlendiriyordu tekrar giriyordu ve zaman sıklaşıyordu sancı aralıkları
Sipariş ettim canım şimdi ❤️😍
Emzirme sütyeni kolaylık sağlıyormuş canım bence bir kaç tane daha almalısın
E bebekte indirim varmış sipariş ettim canım teşekkür ederim😍
Şu kapı süsünü instagramda bi sayfaya sormuştum 850 tl.Dedim yuh resmen adam kazıklamak bu ben kendim yaparım dedim.haftalardır başına oturup bitiremesem de bugün itibariyle bitirdim ❤️bana maliyeti de 100/150 tl falan 🙈🙈🙈
Ya böyle becerikli insanlara cok özeniyorum cok güzel olmuş Allah bana el becerisi vermemiş maalesef 😁

Dogum kanalina girdiğinde bebek aşağı iniyor gogus kafesin hafifleyip rahat nefes almaya başlıyorsun canim mide yanmalarin kalmıyor. Gobegin de aşağı düşmüş oluyor görüntü olarak da aynada anlarsın.
Canım bence bu tabir iri bebeklerde geçerli değil 🙈 göbek aşağıda çok bariz belli aynada ama nasıl bir mide yapmalarım var anlatamam. Benim ki iri olunca aşağı inse de olmadı yani 😮‍💨😮‍💨

Şu kapı süsünü instagramda bi sayfaya sormuştum 850 tl.Dedim yuh resmen adam kazıklamak bu ben kendim yaparım dedim.haftalardır başına oturup bitiremesem de bugün itibariyle bitirdim ❤️bana maliyeti de 100/150 tl falan 🙈🙈🙈
Vayyy cok guzel olmus canim bitmis.iste fazla.suslemeye gerek yok sadelik guzeldir

Eyvah! Kisiligim ortaya cikacak :KK70: benden gunah gitti :KK70: Oncelikle ortaboydan biraz buyuk bir valiz ful 🙂

Oglum icin;
10'lu hastane cikisi
2 takim
2 kisa kollu zibin
2 uzun kollu zibin
2 adet corap
10 adet Bez
2 adet alt acma tek kullanimlik
3 adet agiz silme mendili
1 adet ter bezi
2 adet Tulum
1 adet kalin battaniye
1 adet ince battaniye
1 adet carsaf
2 adet kucuk biberon
1 paket islak mendili
1 paket pamuk, altini temizlemek icin
1 adet eldiven
1 adet sapka
1 adet puset

Bana;
1 pijama takimi alt ustlu
1 gecelik, elbise seklinde
1 paket depend kilot bez
2 adet atlet
2 adet kilot
1 adet terlik
2 adet corap
2 adet basortu ve igne, bone
Tarak, sampuani, sabun, havlu
Cok fazla abur cubur ve kahve,cay
Isitici
Komposto
Rezene
Makyaj malzemeleri

Esime;
Ic camasiri
Esoman alt ust
T-shirt
Hirka
Terlik

Sanirim her seyi yazdim :) unuttugum bir seyi fark eden olursa, yazarsa coook memnun olurum kizlar🙏
Karton bardak, hurma 🥰 arabanın bagajına bol bol şişe su 😅

Kızlar havalar baya iyi oldu ya hastane valizie kalın polar sabahlık koymuştum çıkartasım geldi. Ama ameliyattan sonra bi titreme geliyormuş gerçi yatağın içinde üstümü örterim dye düşündüm 😕
Dogumdan sonra polar giyemezsiniz bence cnm ... O titreme ile ter atiyor insan. ..ates basiyor. Ne varsa uzerinde atasi geliyor ama atarsak da tutuluruz. O yuzden ince normal takimlardan da almali, bunu aliyorsaniz bile...

Canım bence bu tabir iri bebeklerde geçerli değil 🙈 göbek aşağıda çok bariz belli aynada ama nasıl bir mide yapmalarım var anlatamam. Benim ki iri olunca aşağı inse de olmadı yani 😮‍💨😮‍💨
Genelde öyle oluyor canim ama seninki ayaklarıyla mideni mi tepikliyor bilemedim :) senin doğum kanalında görünüyor muydu kontrolde, ozaman az kalmış

Merhaba kizlar,cok sancim ve agrim olunca doktora gittik,nst ye girdim basta sanki hareket yok gibiydi,neyseki sonlara dogru minnosum hareketlendi.Kontrol iyi gecti,grip icin tahlil istedi,sonucuna gore antibiyotik baslayacak😕 asiri xerecede agrim var,dizlerim kopuyor gibi,bas agrim bel agrimda var😔 corona mi oldum ne oldum anlamadim.Gorumcemin kizi hastalandi once,sonra benim kizim hastalandi,ondan sonra da ben.En son ne zaman bu kadar kotu oldum hatirlamiyorum😔 Tek tesellim daha doguma var,insallah o zamana kadar toparlarim🤲

Dogumdan sonra polar giyemezsiniz bence cnm ... O titreme ile ter atiyor insan. ..ates basiyor. Ne varsa uzerinde atasi geliyor ama atarsak da tutuluruz. O yuzden ince normal takimlardan da almali, bunu aliyorsaniz bile...
Anladım canım gereksiz o zaman yer kaplamasın🙈sağol 🌸

Sipariş ettim canım şimdi ❤️😍

E bebekte indirim varmış sipariş ettim canım teşekkür ederim😍

Ya böyle becerikli insanlara cok özeniyorum cok güzel olmuş Allah bana el becerisi vermemiş maalesef 😁
İyi yapmışsın canım 😘 enfeksiyon geçtimi senin canım? Benim dün kontrolüm vardı idrara bakıldı kültürde bakıldı temiz çıktı canım tek kullanımlık saşe ve su işe yaradı demekki sen ne durumdasın acaba tekrar baktırdınmı??

Merhaba kizlar,cok sancim ve agrim olunca doktora gittik,nst ye girdim basta sanki hareket yok gibiydi,neyseki sonlara dogru minnosum hareketlendi.Kontrol iyi gecti,grip icin tahlil istedi,sonucuna gore antibiyotik baslayacak😕 asiri xerecede agrim var,dizlerim kopuyor gibi,bas agrim bel agrimda var😔 corona mi oldum ne oldum anlamadim.Gorumcemin kizi hastalandi once,sonra benim kizim hastalandi,ondan sonra da ben.En son ne zaman bu kadar kotu oldum hatirlamiyorum😔 Tek tesellim daha doguma var,insallah o zamana kadar toparlarim🤲
İnşallah toparlanırsın canım geçmiş olsun 😔

Genelde öyle oluyor canim ama seninki ayaklarıyla mideni mi tepikliyor bilemedim :) senin doğum kanalında görünüyor muydu kontrolde, ozaman az kalmış
Girmek üzere demisti doktor cuma günü. Valla günde 1 şişe rennie bitiyor bazen 1 gecede resmen 🤧 kanala girmediyse niye bu kadar vajinada yanma var, girdiyse neden rahat nefes alıp midem halen yanıyor anlamadım bir türlü... valla bana rahat yok anlaşıldı.

Ben hiç yazmayayım 😮‍💨 cantalarda eşime hiçbir şey koymadım desem 😁😁😁
Göğüs ucu kremi, pişik kremi kullanıyor musun bilmiyorum ama onları ekleyebilirsin.
Esimmm, canimm... Onu dusunmesem buyuk haksizlik etmis olurum canim. Gorsen nasil ilgili masallah... Gece kalkar masaj yapar, su getirir, kendini rahat uyuyayim diye siper eder 🤗 o da rahat etsin... Ben dogumdayken eminim o da benim kadar ter atar, uzerini degisir rahat eder sonra🙂

Yok canim pisik kremi kullanmiyorum. Zeytin yagi kullaniyorum ben. Gogus ucum zaten var gerekmez aparat, krem de hic kullanmadim ben. Emzirmeden sonra yikayip kurulayip gogus kalkani takiyorum bir hafta, yara olmuyor. Aa bak gogus kalkanini yazmayi unutmusum :)

Yaaa ne güzel olmuş canım ellerine sağlık çok beğendim 😊😍💕 malzemeleri nasıl temin ettin acaba canım bende bi heveslendim şimdi yapmaya 😊😊

Gecmis olsun canım, benim kızım beta geçirdikten sonra bana da gecmisti hastalık. Sonra eşime geçti. Umarım siz daha hafif atlatirsiniz çok geçmiş olsun....

Cok gecmis olsun canim. Şuan gorumcemin de tum vucudu agriyor. Hepsinin bogazi falan insallah bana bulastirmazlar zaten yorgun bitkinim bir de hastalikla ugrasmayayim

Esimmm, canimm... Onu dusunmesem buyuk haksizlik etmis olurum canim. Gorsen nasil ilgili masallah... Gece kalkar masaj yapar, su getirir, kendini rahat uyuyayim diye siper eder 🤗 o da rahat etsin... Ben dogumdayken eminim o da benim kadar ter atar, uzerini degisir rahat eder sonra🙂

Yok canim pisik kremi kullanmiyorum. Zeytin yagi kullaniyorum ben. Gogus ucum zaten var gerekmez aparat, krem de hic kullanmadim ben. Emzirmeden sonra yikayip kurulayip gogus kalkani takiyorum bir hafta, yara olmuyor. Aa bak gogus kalkanini yazmayi unutmusum :)
He işte göğüs kremi, kalkanı ne bileyim silikon gogus ucu. Bende pişik kremi kullanmıyorum.fıs fıslı küçük şişelere kantaron yağı koydum onu alicam yanıma. Hem göğüs ucuna sürmek.icin hem poposuna sürmek için 😁
Eşimin pek rahat edebileceğini sanmıyorum çünkü evle hastane arasında mekik dokuyacak kesin 😁 kızıma evde annem bakacak oda sürekli eve git gel yapacak. Bu ilgili babalara kocaman bir 🧿 inşallah hep böyle devam ederler 🎈 benim eşimde ilgili ama ben biraz şeyim ya naisl diyim ben orda ağrılı sancılı uyuyamazken o da rahat rahat uyumasın yani 😁😁🤭 duş almak isterse evde alır hemen. 10 dakika mesafede. Bir terlik alırım yanıma ama surekli ayakkabiyla zor olur 😁

X