- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
Anladım doktor Özgür bey miydi? Pembe maviye de sorun tabi40 bin civarı ama ben 50 yi bulacağını düşünüyorum. Üstüne eklerler birşeyler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım doktor Özgür bey miydi? Pembe maviye de sorun tabi40 bin civarı ama ben 50 yi bulacağını düşünüyorum. Üstüne eklerler birşeyler.
Çok şükür herşeyi iyi canım saolasın. Gelmiyorlar keyifler yerinde bebelerin galiba ama artık ağırlaştım gece kasılmalarım yüzünden yatamıyorum kavuşsakmı artık diyorumGünaydın kızlar bugünde doğurmayacağım galiba hedef 23.02.2023 tutturamadık gelmeye niyeti yok beyfendinin aksine bayağı bir iyiyim sadece yataktan kalkarken yatakta dönerken zorlanıyorum anlamadım ben bu işi
Maşallah canım çok iyi kilosu sağlıkla gelsin inşallah beklemeye devam
Maşallah canım gelmiş bak sütün biraz zaman tanımak gerekiyor vücuda çok sevindim artık hızlıca toparlar yakışıklı stres yapma zaten doktorun da söylemiş kulak durumunu artık keyfini çıkar sürecinin miniği de bol bol kokla bizim için
Canım benimki tekme atmıyor ama geriliyor kasılıyor karnım taş gibi oluyor eğer cildinde hassassa ondan çok ağrı yapıyor olabilir az kaldı yaramazlıklara devam ediyorlar çıksınlar bizde onların totolarını ısırırız
Maşallah canım çok iyi bakmışsın 39 u beklerseniz 4 kg olur gibi boyuda çok iyi neden sezeryan peki özel bir sebebi var mı
Canım benim doktorum 37 ye kadar dönecek yer buluyorlar demişti stres yapma bence sağlıkla gelsin inşallah herşey gönlünce olur umarım
Canım depend yetersiz geldi bana bebeğe 1 yedek daha koyabilirsin birde hastaneden çıkarırken kullanmak için kalın battaniye vs eklenebilir
Maşallah canım sağlıkla büyüsün müsait zamanında doğum hikayeni de dinlemek isteriz burada meraklı anne çok
Canım ne güzel sütünde gelmiş. Herşey güzelce ilerlesin inşallahBugün ilk doktor kontrolümüze gittik normalde 1 haftada verilmesi gereken kiloyu 3 günde vermişiz.. Doktor senin sütünün gelmesi gerekiyor bir an önce dedi takviye bir şeyler yazdı. Eve geldim yine tutamadım kendimi duşa attım hüngür şakır. Çıktıktan sonra uyumuşum biraz. Uyandım önce emzireyim yine sonra mama veririz dedim. Bir yandan da mochiyi taktım belki bir şeyler gelir 2 damla bile olsa aşırı değerli diye. Sütüm inmiş meğer ben farketmedim göğüslerim aşırı şişti bir anda zaten. O kadar sevindim ki Şuan hem emziriyorum hem sağıyorum göğüslerim çok gergin ve ağrıyor. Psikolojik olarak çok motive etti bu durum beni. @minseo O süt gelecek dedin geldi gerçekten Dediğin göğüs ucu koruyucusuna da aldım çok iyiymiş gerçekten bazen zeytinyağı bazen lansinoh sürüp kapatıyorum şuan emzirmediğim zamanlarda. Umarım iyileşir hemencik çok can yakıyor çünkü :/ Onun dışında sağ kulağımız işitme testinden geçemedi doktor da amniyon sıvısı kulaklarına kaçabiliyor çok sık oluyor bu sakın stres yapmayın haftaya tekrar gelin bakalım dedi. Ben de dikişlerim için cuma günü kadın doğumcuma gideceğim. Bizde son durumlar böyle
Yemeye basladim canim...Hala sancıların devam ediyormu peki nst de çıkıyormu? Aklıma geldi e-kitap falan okuma şansın varmı kafan dağılır,bide ziyaretçi kabul ediyorlarmı ?
Tahin helvasını yemeye mi başladın kuzum yoksa çantaya attım manasındamı ?
Sancılar 5dk da 1 e düşünce hastaneye koşun derler genelde ama gebeliğinizin durumu riski vs neyse ona doktoru bilgilendirmekte fayda var tabi bahsettiğiniz sancılar tam doğum sancısı gibi,hastanenin uzaklığına göre 10dk da 1e düşünce giderdim ben şahsen hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun
Ben erken haftadayım sancılarım erken başlayınca 3/4 defa açıklık kontrolü yaptı doktorum ama lekelenme vs olmadı erken diye hassas kontrol ediyor muhtemelen.kontrol sonrası lekelenme olanları biliyorum ama kıpkırmızı kan deyince bi doktorunuza danışsanızmı acaba
Sola dönünce sancı 30 lardan 70 lere cikti canim, yüksek bir değer değil ama artıyor biraz o da kısa süreli.Gece hep sağa sola dönerken ağrı giriyor bana.. Onlar sancı gibi mi çıkıyormuş o zaman..?
Benim de işlerim bitmedi ya.. Ev de sürekli dağınık, sinir oluyorum Senin haftan benden ileri gerçi ama.. Ne bileyim bebiş de maşallah dönüp durdukça bir korku geliyor bana da.. Hormonlar tavan.. Bana plesanta için hala progestan veriyor ve doğuma kadar devam edeceğiz muhtemelen dedi dün yine. Yani biz burada 2 boyutlu görüyoruz, şu anda yeri uygun ama yine de küçük de olsa riske atmayalım dedi yine.. ama bana alttan bakmadı hiç..
Ay günü de almışsınız yaa Hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla mutlulukla gelsin inşallaahhh Haftaya 36+ larda olacağım. Gün verebilirim istersen haftaya dedi ama erken mi ki..? Beni de 38 sonlarına kadar bekletir inşallah doktor Hayırlısı bakalım..03.03.2023 de ne güzel bir gün olmuş yaa
Gözün aydın canım benimHerkese merhaba 11 şubat 37+1 doğum yaptık listeye eklerseniz sevinirim boş kalmasın. Herkese hayırlı doğumlar dilerim artık yavaş yavaş vakitler geliyor zamanında doğurursunuz inşallah
Benimki pek minimal degil genede yazayim mi ?Özetler misin doğum çantanı ben de yaptım gibi de minimal takıldım gibi
Hpv riskinden dolayı Dün yengem 4kg bebekte iyi olmadıgını söyledi bazı doktorlar 4kg olmadan alıyormus bebekte seker cıkma riski varmış belirli bi kilodan sonra ama bana bir sey demedi doktorMaşallah canım çok iyi bakmışsın 39 u beklerseniz 4 kg olur gibi boyuda çok iyi neden sezeryan peki özel bir sebebi var mı
Evet canım alt üst iki takımı da üst üste giydirdiler ama hastane soğuktu biraz ondan olabilirÜst alt takım olarak giydirildiğinde alt tek giydirilmiyor mu? Onun da mı içine bir şey giydiriliyor? EKim ayında benim oğluma tek giydirmişlerdi diye hatırlıyorum. Tekle üşür mü ki bilemedim.
Dün doktora gittim ama kafa mı kaldı ki, onlarca düşünce geçerken kafadan, bunu sormayı unuttum. Artık haftada 1 gideceğim. Haftaya sorayım bakalım ben de.. Bazen bayılacak gibi oluyorum oturduğum yerden kalkınca, aniden kalbim başlıyor pıtpıtpıt...
Altı da mı 2 kat oalcak? Benim altı tek kattı, aynı Ekim ayında.
Azıcık bir plan dışı bir şey olsa şu halde ben bile strese girip ağlamaya falan başlıyorum Seni düşünemiyorum... Allah yardımcınız olsun inşallah Bir an önce ailenle kavuşursun inşallah
Doktorun 'bebek ne kadar ilerlerse iyi' yaklaşımı güzel ama bence. Yavrucuğun iyice gelişir inşallah Sağlıklı kavuşmalar olsun
Yaz yaz hepimizin ihtiyaçları öncelikleri farklıBenimki pek minimal degil genede yazayim mi ?
O soğuk diyedir bence diğer türlü sıkmazlar o kadar bence hava iyi olsaEvet canım alt üst iki takımı da üst üste giydirdiler ama hastane soğuktu biraz ondan olabilir
Benim sutumu ilkinde artirmisti canim. O yuzden suan dogum sancilarim basladi. Basladim ben de. Bu sancilar sutu de indiren hormonlar zaten...Negüzel bir tarih seçmişsin sağ salim gelsin inşallah canım.
Tahin helvasına önceden başlamak sütü daha mı iyi artırıyor canım?
Gecmis olsun canim bak ne guzel gelmis... Tabii ki uzulcegiz boyle durumlarda ama koyuvermicez bebisin icin en degerli sizsiniz ... Bi sekilde doyar ama annesini hep yaninda guclu dik gormek ister ... Hadi insallah haftaya iyi haberler alacagizBugün ilk doktor kontrolümüze gittik normalde 1 haftada verilmesi gereken kiloyu 3 günde vermişiz.. Doktor senin sütünün gelmesi gerekiyor bir an önce dedi takviye bir şeyler yazdı. Eve geldim yine tutamadım kendimi duşa attım hüngür şakır. Çıktıktan sonra uyumuşum biraz. Uyandım önce emzireyim yine sonra mama veririz dedim. Bir yandan da mochiyi taktım belki bir şeyler gelir 2 damla bile olsa aşırı değerli diye. Sütüm inmiş meğer ben farketmedim göğüslerim aşırı şişti bir anda zaten. O kadar sevindim ki Şuan hem emziriyorum hem sağıyorum göğüslerim çok gergin ve ağrıyor. Psikolojik olarak çok motive etti bu durum beni. @minseo O süt gelecek dedin geldi gerçekten Dediğin göğüs ucu koruyucusuna da aldım çok iyiymiş gerçekten bazen zeytinyağı bazen lansinoh sürüp kapatıyorum şuan emzirmediğim zamanlarda. Umarım iyileşir hemencik çok can yakıyor çünkü :/ Onun dışında sağ kulağımız işitme testinden geçemedi doktor da amniyon sıvısı kulaklarına kaçabiliyor çok sık oluyor bu sakın stres yapmayın haftaya tekrar gelin bakalım dedi. Ben de dikişlerim için cuma günü kadın doğumcuma gideceğim. Bizde son durumlar böyle
Evet. Öğretim üyesi fiyatıymış bu.Anladım doktor Özgür bey miydi? Pembe maviye de sorun tabi
Canim asagi inmeye calisiyor bebek ... Dunden bu Yana bende de var. Ve gobesim asagiya indi. Sancilari da hissetmeye basladim... Ayni gun mu dogum yapicagiz neKızlar bu yalancı kasılmalar vs kızımda hiç yoktu. Yada suanki kadar yoğun hissetmemiştim hiç. Doğum sancısı nasıl onuda pek bilmiyorum açıkçası. Ama alt kasıkta oluşan yoğun baskı bende uzun zamandır vardı. Son bir haftadır iyice yoğunlaştı ve sıklasti oldugum yerde kaliyorum. Yatarken de oluyor işin ilginci. Ek olarak dün ilk kez nasil anlatayim bilemiyorum ama sanki aşağıda cam kırıkları var ve o baskıyla birlikte tüm camlar batıyor gibi bir yanma oluyor. Bir de üstüne bel ağrısı başladı tarif edebildim mi anlatabildim mi bilemiyorum ama bu cam kesiği gibi yanmalar neden oluyor bir fikri olan var mı? Birkaç gün önce tahlil yaptirmistim enfeksiyon vs yok.
Selam canim kac gündür aklimdasin koşturmaca yazamadim.Canım selam
Bayadır yazamadım,çok yoğun bir dönem geçirdim işte İşler çok karışıktı geçen Salı son günümdi çarşamba uçtum, bu haftaya kadar burda 2 kez doktoru gördüm yarın benim bebiş 35+0 ve hiç tahmin etmediğim biriey oldu,3 gün içinde bebek ters pozisyona dönmüş yani kafa yukarda..şimdiye kadar hiç böyle değildi…eğer doğuma kadar dönmezse Sezeryan olmak gerekiyormuş…doktor spinning babies diye bir siteden breeches diye bir video önerdi,oradaki egzersizleri yapıyorum ama hafta ilerledikçe dönme ihtimali azalıyor..3 gün içinde nasıl neden döndü anlamış değilim
Senin de güzel haberlerini bekliyorum bizi habersiz bırakma
Değil mi yaa, son zamanlar aşırı yavaş geçiyor sankiAynııı yaaa kızlar bizim tarihlerde yaklaştı artık şaka maka yaklaştı değil heran herşey olabilir kıvamındayız hakkımızda hayırlısı hepimizin 9 ay 1 günde geçti bu hafta 1 yıldır geçmiyor gibi
Ben bakar diye tahmin etmiştim haftan ilerlemis bayağıBakmadı valla canım bende hazırlıklı gittim alttan bakar diye ama bakmadı
Aşağı kısımdaki acı bende dünden beri fazlasıyla var. Vajina kemiklerimin orada sanki yara varmışta elimle oraya basıyormusum gibi. Kasılma ve sertleşme onceden gunde 3 ya da 4 kez olurdu artık her ayağa kalktığımda yatarken bile oluyor ve sanki sertlikle beraber ağırlık hisside arttı. Bugün oldu ve iki büklüm oldum. Ben de doğum sancısı bilmiyorum ama gece hiç uyuyamadım, eşimde benle beraber internette doğum sancısı araması yapti durdu. Usutmusum de karnim ve belim ağrıyor gibiydi ve af edersin ishal gibiydiKızlar bu yalancı kasılmalar vs kızımda hiç yoktu. Yada suanki kadar yoğun hissetmemiştim hiç. Doğum sancısı nasıl onuda pek bilmiyorum açıkçası. Ama alt kasıkta oluşan yoğun baskı bende uzun zamandır vardı. Son bir haftadır iyice yoğunlaştı ve sıklasti oldugum yerde kaliyorum. Yatarken de oluyor işin ilginci. Ek olarak dün ilk kez nasil anlatayim bilemiyorum ama sanki aşağıda cam kırıkları var ve o baskıyla birlikte tüm camlar batıyor gibi bir yanma oluyor. Bir de üstüne bel ağrısı başladı tarif edebildim mi anlatabildim mi bilemiyorum ama bu cam kesiği gibi yanmalar neden oluyor bir fikri olan var mı? Birkaç gün önce tahlil yaptirmistim enfeksiyon vs yok.
Sanki isal falan dogum habercisi diye biliyorum canim.Senin zaten acilman da vardiDeğil mi yaa, son zamanlar aşırı yavaş geçiyor sanki
Ben bakar diye tahmin etmiştim haftan ilerlemis bayağı
Aşağı kısımdaki acı bende dünden beri fazlasıyla var. Vajina kemiklerimin orada sanki yara varmışta elimle oraya basıyormusum gibi. Kasılma ve sertleşme onceden gunde 3 ya da 4 kez olurdu artık her ayağa kalktığımda yatarken bile oluyor ve sanki sertlikle beraber ağırlık hisside arttı. Bugün oldu ve iki büklüm oldum. Ben de doğum sancısı bilmiyorum ama gece hiç uyuyamadım, eşimde benle beraber internette doğum sancısı araması yapti durdu. Usutmusum de karnim ve belim ağrıyor gibiydi ve af edersin ishal gibiydi
Ben emzirme.sutyeni kullanirken cok rahattim baya bir sure.kullandim. Gogsum baskisi rahat acabildim. Bunda da yine uzunca sure kullanirim. 1 tane ise ben 2 tane almistim iyi olmustu
E bebekte indirim varmış bir tane daha sipariş edeyim o zaman teşekkür ederim kızlarBen çok kullanışlı buldum canım emzirirken cok rahat oluyor atlet ya da sudyen