2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Şuan gebelik yok canım ama 2 aya gebelik planlıyorum Düşüklerimin nedenlerini bulamadık sadece eşimde morfoloji bozukluğu var varikosel ameliyatı oldu yeni. Çabalıyorum işte

Evet sabah erkenden hastaneye geldim lan verdim ki doktorun yanına doğru bi sonuçla çıkayım diye. 1196 çıktı canım
Bakalim doktorun ne diyecek canim. Hcg de bazen dalgalanmalar olabiliyor, insallah oyle birseydir ve hersey yolundadir

yanı troid ilacı kullanırken hamıle kaldın doğru değilmi Bende özele gidiyorum endokrine . Propcyl kullanıyorum bu ay tsh duzeyım normale döndü insallah bende hamıle kalırım

Şuan gebelik yok canım ama 2 aya gebelik planlıyorum Düşüklerimin nedenlerini bulamadık sadece eşimde morfoloji bozukluğu var varikosel ameliyatı oldu yeni. Çabalıyorum işte
Çok geçmiş olsun canım bizde de sebep yoktu doktorlar düşüklerin %60 ını biz bilemeyiz demişlerdi hatta. Hepsi de aynı şeyi söyledi sebebini bilmiyoruz bütün genetik taramaları yaptırdık tüp bebek yaptırdık embriyoları da genetiğine yolladım %100 kaliteli embriyo transfer edildi ama olmadı yüne mfk kullanmaya başladım zaten 1 ayda sonuç aldım adendoya devam ediyorum şimdi

Sancı adet sancısı gibi canım krampli her krapta hafif akıntı geliyor oda kahverengi 2 günden beride ishalde var bu tehlikeliymii hamilelikte en azından gösteririm içim rahat eder
Gösterdin mi canım okuyamadım. Nasılsın?
Gününden emin değilsen geç döllenme olabilir canım. Bozma moralini.. Tekrar çağırmıştır di mi? Beta kaç çıkmıştı?
Kizlarr ben carsamba kan verdim 479 cuma 1446 ve bu Cuma’ya da randevu aldım kese görünür mü acaba 5+2 olcak o zaman?
Benim yarın 5+3. Ben de yarın gideceğim. Kese görünür diye umuyorum Baya heyecanlıyım.. Senin de görünür inşallah

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin

Ne güzel çok sevindim inşAllah güzel haberler alır duyarız.. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için :)

Kızlar büyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten. Beni listeden silebilirsin Rheaa
Hepinize sağlıklı, mutlu , sorunsuz bir gebelik süreci dilerim

Çok üzüldüm canım, Allah tekrardan saglıklı bir şekilde hamile kalmayı ve yavrunu kucagına almayı nasip eder inşallah

İki ay önce aynı şeyleri bende yaşadım canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah dış gebelik değildir sağlıksız gebeliktir ve kürtajla normal hayatına dönersin

Çok sevindim canım ne güzel haberler Saplıkla sürsün sağlıkla kavuşun Allah'ın izniyle..
Çok şükür canım çok çok geçmiş olsun.. Allah güzelliklerle unuttursun o günleri inşallah..
Amin amin inşallah.. Hep beraber
Off canım az önce kalktım lavaboya gittim aşırı başım döndü yatağa gideyim dedim o sırada hoşde bayılıp düştüm çok korktum beneğime bir şey olacak diye Bende mi acile gitsem ne yapsam
Ne yaptın canım? Çok geçmiş olsun..

Benim 20 Haziran. 6. hafta içindeyim sanırım siz de 8. hafta içindesinizdir. Belli bir değerden sonra artık sürekli 2 katına çıkmıyor olabilir. Onu bilmiyorum. Artık kalp atışı da duyulur sanıyorum sizin.. Gecikmeyin, bir zaman ayırın mutlaka. Hayırlısı ile görürsünüz inşallah
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin
Ben de dua ederim canım Allah sana da en kısa zamanda hayırlısı ile ve sağlıkla nasip etsin inşallah... Biz hayırlısı nedir bilemiyoruz. En hayırlı zamanı bekliyor yavrunuz eminim

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Çok üzüldüm canım, Allah tekrardan saglıklı bir şekilde hamile kalmayı ve yavrunu kucagına almayı nasip eder inşallah
Amin sağol
İki ay önce aynı şeyleri bende yaşadım canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah dış gebelik değildir sağlıksız gebeliktir ve kürtajla normal hayatına dönersin
İnşallah diyelim.. ben daha önce de aynı taraftan dış gebelik yaşadım zaten. Metotreksata gerek kalmaz umarım

Benimde aynı şekil devam ediyor 2gündür. Ne yaptıysam fayda etmedi birde aşırı halsizlik yapıyor.. inşallah hormonlardandır canım başka bir hastalık yoktur. Bende çok korkuyorum

Benimde aynı şekil devam ediyor 2gündür. Ne yaptıysam fayda etmedi birde aşırı halsizlik yapıyor.. inşallah hormonlardandır canım başka bir hastalık yoktur. Bende çok korkuyorum
Bende de bir sersemlik yapiyor dun aksam erkenden uyudum, ama siddetli ishalin disinda sanirim cok birseyim yok… Cok urkutucu gercekten her dakika yeni bir sey Bugun yine kan verecegim bir yandan insallah iyi bir deger gelir panigindeyim Rabbim hepimize saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…