- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Şuan gebelik yok canım ama 2 aya gebelik planlıyorum Düşüklerimin nedenlerini bulamadık sadece eşimde morfoloji bozukluğu var varikosel ameliyatı oldu yeni. Çabalıyorum işteEvet canım benim 6 düşüğüm oldu hepsinde ay ı tedaviyi kullandım Progestan oksapar corasprin yine de hep düşükle sonuçlandı ilk defa adendo kullanmaya başladım bu zamana kadar geldim ama ben gebe kalmadan önce kullanmaya başladım canım haberin olsun 15/20 gün öncesinden falan. ilaç değil zaten vitamin o yğzeen tavsiye ederim diyorum mutlaka sana da. Bugün 8+3 teyim. Yine de çok şükür ters giden bişey olmadı şu ana kadar. Doğma kadar kullanacağım Allah izin verirse. Sen de gebelik var öı peki şuan canım? Varsa geç kalmadan hemen başla derim ben geç kalmamak için erken başladım
Bakalim doktorun ne diyecek canim. Hcg de bazen dalgalanmalar olabiliyor, insallah oyle birseydir ve hersey yolundadirEvet sabah erkenden hastaneye geldim lan verdim ki doktorun yanına doğru bi sonuçla çıkayım diye. 1196 çıktı canım
yanı troid ilacı kullanırken hamıle kaldın doğru değilmi Bende özele gidiyorum endokrine . Propcyl kullanıyorum bu ay tsh duzeyım normale döndü insallah bende hamıle kalırımSelamlar Benim de hem tsh hem de anti tpo yüksekti iki ay ilaç kullanımı sonucu düzene girdi ve 2.ay hamile kaldım şu an hala kontrol altında tutuyoruz ve ilaca devam ediyorum . Bir ay devlette endokrine gittim düşük doz ilaç verdi ve çok onemsememisti doktor hamile kalmana engel değil falan demişti. Bir ay sonunda hiç düzelme olmamisti. Daha sonra orada oyalanmak istemedim ve özelde dahiliye doktoru ile iki ay içinde düzenli kontrollerle bu süreci atlattım.
Çok geçmiş olsun canım bizde de sebep yoktu doktorlar düşüklerin %60 ını biz bilemeyiz demişlerdi hatta. Hepsi de aynı şeyi söyledi sebebini bilmiyoruz bütün genetik taramaları yaptırdık tüp bebek yaptırdık embriyoları da genetiğine yolladım %100 kaliteli embriyo transfer edildi ama olmadı yüne mfk kullanmaya başladım zaten 1 ayda sonuç aldım adendoya devam ediyorum şimdiŞuan gebelik yok canım ama 2 aya gebelik planlıyorum Düşüklerimin nedenlerini bulamadık sadece eşimde morfoloji bozukluğu var varikosel ameliyatı oldu yeni. Çabalıyorum işte
Gösterdin mi canım okuyamadım. Nasılsın?Sancı adet sancısı gibi canım krampli her krapta hafif akıntı geliyor oda kahverengi 2 günden beride ishalde var bu tehlikeliymii hamilelikte en azından gösteririm içim rahat eder
Gününden emin değilsen geç döllenme olabilir canım. Bozma moralini.. Tekrar çağırmıştır di mi? Beta kaç çıkmıştı?Kizlar ben bugün gittim 5+5 gebeyim ama en son betaya cuma günü baktırdım bugün kese görünmedi çok minik bir şey var ama görünmüyor dedi . Haftaya göre olsaydı çıkar mıydı çok üzüldüm bilemedim geç döllenme olunca mi böyle oluyor acaba? Gec gören var mı keseyi
Benim yarın 5+3. Ben de yarın gideceğim. Kese görünür diye umuyorumKizlarr ben carsamba kan verdim 479 cuma 1446 ve bu Cuma’ya da randevu aldım kese görünür mü acaba 5+2 olcak o zaman?
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misinÇok geçmiş olsun canım bizde de sebep yoktu doktorlar düşüklerin %60 ını biz bilemeyiz demişlerdi hatta. Hepsi de aynı şeyi söyledi sebebini bilmiyoruz bütün genetik taramaları yaptırdık tüp bebek yaptırdık embriyoları da genetiğine yolladım %100 kaliteli embriyo transfer edildi ama olmadı yüne mfk kullanmaya başladım zaten 1 ayda sonuç aldım adendoya devam ediyorum şimdi
Umut verici her şeye razıyım.. çok sağolBakalim doktorun ne diyecek canim. Hcg de bazen dalgalanmalar olabiliyor, insallah oyle birseydir ve hersey yolundadir
Ne güzel çok sevindim inşAllah güzel haberler alır duyarız.. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için :)merhaba benimde bat 7 haziran bugün tam 7 haftalık canım seninde 6+5 olması gerekiyor şuan sata göre değerin gayet güzel artmış beni parşembe günü bebek ve kalp atışı için çağırdı sanırım sende bebişini görüp kalp atışını duyarsın artık
İnşallah canım :)Ne güzel çok sevindim inşAllah güzel haberler alır duyarız.. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için :)
Çok üzüldüm canım, Allah tekrardan saglıklı bir şekilde hamile kalmayı ve yavrunu kucagına almayı nasip eder inşallahKızlar büyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten. Beni listeden silebilirsinRheaa
Hepinize sağlıklı, mutlu , sorunsuz bir gebelik süreci dilerim
İki ay önce aynı şeyleri bende yaşadım canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah dış gebelik değildir sağlıksız gebeliktir ve kürtajla normal hayatına dönersinKızlar büyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten. Beni listeden silebilirsinRheaa
Çok sevindim canım ne güzel haberlerKızlar selam 🖐
Akşam 7.30da kontrolüm vardı. Dedim sevgili doktorum bende hiç belirti yok acaba bebek yerinde mi çok merak ediyorum adam bi güldübaktık, pıtır pıtır atan bir kalbi var... Hem ekrandan gösterdi hemde dinletti. Bebisi de gördüm minicik. 9 milim. 1 cm bile değil. 7+1 im 7+2 ile uyumlu gelisimi. Beyin oluşmaya başlamış öyle söyledi hatta gösterdi. Karından ultrasonla baktı bu arada. Konumu kese durumu gayet iyi dedi. Kese çapını, yumurtaliklari , rahmi önden ve arkadan kontrol edip kanama alanı ve alan oluşumu var mı diye baktı yokmuş. Bebeğin tutunduğu alana gelen kan akımına, kan dolaşımını baktı bir sorun yok dedi. Bu arada kese yuvarlak fasulye felan değildi
20 gün sonra kontrole çağırdı tekrar.
Bu arada kanaman hiç oldu mu diye sordu yok dedim bu süreçte olabiliyor kanama durumlarının %80 inde bir sorun çıkmıyor dedi.
Çok şükür canım çok çok geçmiş olsun.. Allah güzelliklerle unuttursun o günleri inşallah..Eşimin desteğiyle çok şükür atlattımÇok teşekkür ederim Rabbim dermansız dert vermesin inşallah Aminnn inşallahhh hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla bebişlermizi kucaklarımıza alırız inşallahh
Ne yaptın canım? Çok geçmiş olsun..Off canım az önce kalktım lavaboya gittim aşırı başım döndü yatağa gideyim dedim o sırada hoşde bayılıp düştümçok korktum beneğime bir şey olacak diye Bende mi acile gitsem ne yapsam
Benim 20 Haziran. 6. hafta içindeyim sanırım siz de 8. hafta içindesinizdir. Belli bir değerden sonra artık sürekli 2 katına çıkmıyor olabilir. Onu bilmiyorum. Artık kalp atışı da duyulur sanıyorum sizin.. Gecikmeyin, bir zaman ayırın mutlaka. Hayırlısı ile görürsünüz inşallahMerhabalar, bir sorum olacak.. Sat 9 Haziran buna göre kaç haftalık olmuş oluyoruz? He birde hcg 4 temmuzda 193.63 ile öğrendim sonrasında 12 temmuzda 2931.84 bu değerler normal mi ? Çalıştığım için henüz doktora gidemedim hcg artışı kese vs ne durumda bilemiyorum
Ben de dua ederim canımRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin
Yok canım gitmedim uyudum sonra ama hastalık devam ediyor hala kalkamıyorum yerimden.. çok şükür kanamam falan yok umarım bebek iyidirCanım gece yazmışsın şimdi gördüm nasıl oldun çok merak ettim. Acile gittin mi
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah hayırlısıylaKızlar büyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten. Beni listeden silebilirsinRheaa
Amin sağolÇok üzüldüm canım, Allah tekrardan saglıklı bir şekilde hamile kalmayı ve yavrunu kucagına almayı nasip eder inşallah
İnşallah diyelim.. ben daha önce de aynı taraftan dış gebelik yaşadım zaten. Metotreksata gerek kalmaz umarımİki ay önce aynı şeyleri bende yaşadım canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah dış gebelik değildir sağlıksız gebeliktir ve kürtajla normal hayatına dönersin
Allah razı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun aminnn inşallahAllah razı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benimde aynı şekil devam ediyor 2gündür. Ne yaptıysam fayda etmedi birde aşırı halsizlik yapıyor.. inşallah hormonlardandır canım başka bir hastalık yoktur. Bende çok korkuyorumKizlar ya dun sabahtan beri su gibi ishalim var afedersinizyapmadigim sey kalmadi dun aksam kesildi sandim ama bu sabah yine… daha keseyi gormedim, dis gebelik ihtimalinden korkuyorum oldu mu aranizda boyle asiri ishal durumu yasayan? Dun 2 arkadasim yazmisti ama hala devam ediyor olunca panikledim yine…
Bende de bir sersemlik yapiyor dun aksam erkenden uyudum, ama siddetli ishalin disinda sanirim cok birseyim yok… Cok urkutucu gercekten her dakika yeni bir seyBenimde aynı şekil devam ediyor 2gündür. Ne yaptıysam fayda etmedi birde aşırı halsizlik yapıyor.. inşallah hormonlardandır canım başka bir hastalık yoktur. Bende çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?