Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gece yazmışsın şimdi gördüm nasıl oldun çok merak ettim. Acile gittin miOff canım az önce kalktım lavaboya gittim aşırı başım döndü yatağa gideyim dedim o sırada hoşde bayılıp düştüm çok korktum beneğime bir şey olacak diye Bende mi acile gitsem ne yapsam
Bunlar bende de var ogrenebildin mi sen birsey?Kızlar bugün 5+0 olduk. Bugün akşama doğru halsizlik ve baş dönmesi bsşladı. Kolumu kaldıramıyorum birde ishal oldum… yani bunlar belirti mi yoksa hasta mı oldum Bilgi verirseniz sevinirim
Canim 48-72 saatte bir 2 katina cikmasi normal yani 48 saatte de minimum %60 isteniyor…Tatlım 3 gün var arada. Cuma günü hastanede yaptırdım. Pazartesi sağlık ocağında. Bi ihtimal farklılık olabilir mi diye o umuda tutunuyorum şu anda. Umarım hastanede yine yüksek çıkar, umarım referans farklılığıdır
Merhaba. Benim de tekrarlayan gebelik kayıplarım var adendoyu tavsiye eder misiniz gerçekten. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahOlmaz cnm ben adendoya daha gebe kalmadan önce başlamıştım şimdi 7+2 deyim 6 düşük geçmişim olduğu için doktorum corasprin ve Progestan verdi doktorlar konuştum kullanabilirsin dedi bunların yanında adendoyu günde 2 defa alıyorum eğer bu sefer düşük olmaZsa gerçekten adendonun sayesinde. Çünkü ben bütün gebeliklerimde Progestan corasprin ve oksapar kullandım bu sefer tek farklı adendo kullanıyorum bakalım şimdilik bir sıkıntı çıkmadı normalde 4/5 haftalarda başlardı hemen sıkıntı
Aldım sonucu. %60 lık artış yok, progesteron da düşmüş. Bu durumdan kurtarabilir miyiz bilmiyorum doktoru bekliyorum şimdiCanim 48-72 saatte bir 2 katina cikmasi normal yani 48 saatte de minimum %60 isteniyor…
Yeniden mi kan verdin anlamadim? Dun 1100’du, bugun zaten daha aradan pek zaman gecmedi ama, kac cikmis?Aldım sonucu. %60 lık artış yok, progesteron da düşmüş. Bu durumdan kurtarabilir miyiz bilmiyorum doktoru bekliyorum şimdi
Progestron düşmüşse düşük yapacaksın büyük ihtimalle çok geçmiş olsunAldım sonucu. %60 lık artış yok, progesteron da düşmüş. Bu durumdan kurtarabilir miyiz bilmiyorum doktoru bekliyorum şimdi
muz haslanmıs patates, turk kahvesi gecirir diyorlar canım. eczaneye bir sorsan, hamilelikte kullanılabilen probiyotiklerden kullanabilirsinKizlar ya dun sabahtan beri su gibi ishalim var afedersiniz yapmadigim sey kalmadi dun aksam kesildi sandim ama bu sabah yine… daha keseyi gormedim, dis gebelik ihtimalinden korkuyorum oldu mu aranizda boyle asiri ishal durumu yasayan? Dun 2 arkadasim yazmisti ama hala devam ediyor olunca panikledim yine…
Evet sabah erkenden hastaneye geldim lan verdim ki doktorun yanına doğru bi sonuçla çıkayım diye. 1196 çıktı canımYeniden mi kan verdin anlamadim? Dun 1100’du, bugun zaten daha aradan pek zaman gecmedi ama, kac cikmis?
Evet canım benim 6 düşüğüm oldu hepsinde ay ı tedaviyi kullandım Progestan oksapar corasprin yine de hep düşükle sonuçlandı ilk defa adendo kullanmaya başladım bu zamana kadar geldim ama ben gebe kalmadan önce kullanmaya başladım canım haberin olsun 15/20 gün öncesinden falan. ilaç değil zaten vitamin o yğzeen tavsiye ederim diyorum mutlaka sana da. Bugün 8+3 teyim. Yine de çok şükür ters giden bişey olmadı şu ana kadar. Doğma kadar kullanacağım Allah izin verirse. Sen de gebelik var öı peki şuan canım? Varsa geç kalmadan hemen başla derim ben geç kalmamak için erken başladımMerhaba. Benim de tekrarlayan gebelik kayıplarım var adendoyu tavsiye eder misiniz gerçekten. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Valla kızlar ben ishal olduğunda kolanın içine 1 aspirin katıyorum 1 saate kesiliyor. Çok şükür ishal değilim ama kabızlık var şuan bende demuz haslanmıs patates, turk kahvesi gecirir diyorlar canım. eczaneye bir sorsan, hamilelikte kullanılabilen probiyotiklerden kullanabilirsin
Haslanmis patates, elma puresi, pirinc lapasi denedim. Dun aksam kesmis gibiydi bu sabah yine hortladi.muz haslanmıs patates, turk kahvesi gecirir diyorlar canım. eczaneye bir sorsan, hamilelikte kullanılabilen probiyotiklerden kullanabilirsin
Sana da kayisi, kefir, avokado, zeytinyagi… bunlar iyi gelebilir canimValla kızlar ben ishal olduğunda kolanın içine 1 aspirin katıyorum 1 saate kesiliyor. Çok şükür ishal değilim ama kabızlık var şuan bende de
Canım gebelikte güvenli bir yöntem gibi durmuyor amaValla kızlar ben ishal olduğunda kolanın içine 1 aspirin katıyorum 1 saate kesiliyor. Çok şükür ishal değilim ama kabızlık var şuan bende de
Sadece kayısı yiyebilitorum onu da zorla mide bulantılarım berbat durumda şuan canımSana da kayisi, kefir, avokado, zeytinyagi… bunlar iyi gelebilir canim
Bilmiyorum ki doktora sormak gerekir canım. Normalde öyle yapıyorum ama aspirinin zarar vereceğini sanmıyorum kan sulandırıcı kullanıyorum coaspirin ve oksapar.Canım gebelikte güvenli bir yöntem gibi durmuyor ama
merhaba benimde bat 7 haziran bugün tam 7 haftalık canım seninde 6+5 olması gerekiyor şuan sata göre değerin gayet güzel artmış beni parşembe günü bebek ve kalp atışı için çağırdı sanırım sende bebişini görüp kalp atışını duyarsın artıkMerhabalar, bir sorum olacak.. Sat 9 Haziran buna göre kaç haftalık olmuş oluyoruz? He birde hcg 4 temmuzda 193.63 ile öğrendim sonrasında 12 temmuzda 2931.84 bu değerler normal mi ? Çalıştığım için henüz doktora gidemedim hcg artışı kese vs ne durumda bilemiyorum