• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhabalar, ben de kısmet olursa Mart 2023 annesi olacağım. Yaşım 38, sat 14 Haziran, Ankara’dayım, 1.çocuk 🤩 ve 70 kilo ile başladım 🤦‍♀️

Bugün keseyi de kalp atışını da gördük çok şükür. Umarım sağlıkla devam eder, burada cinsiyet, isim, alışveriş sonra da doğum konuşuyor oluruz .
💕💕
Hoşgeldin aynı gün görünüyor bizmkler

İkiz tedavisiz sadece kadın tarafında varsa oluyormuş çok arastrdm esiminde çok var ikiz sülalesinde diye. Ne güzel 1 hamilelikte 2 bebek olurduuu diye 🤭🤭 ama malesf
İnsan ani bir şoka giriyor eşime anlattım ikiz degil dimi diyor çünkü eşimin tarafında ikiz var bende yok dedim ama adam yine şüphede 🤣

Sanırım ben göremicem 😭 cuma 524 çıkan değerim, dün 1100 çıkmış. Yine düşük yapacağım sanırım. Birazdan hastaneye gidicem tekrar kan vericem ve doktorumla görüşücem. Allah'ım nolur mucizem benimle kalsın, bir kez daha yaşamak istemiyorum bu hayal kırıklığını 😔
Bir şey yoktur canim.merak etme olumsuz düşünme dua et lutfen

Sanırım ben göremicem 😭 cuma 524 çıkan değerim, dün 1100 çıkmış. Yine düşük yapacağım sanırım. Birazdan hastaneye gidicem tekrar kan vericem ve doktorumla görüşücem. Allah'ım nolur mucizem benimle kalsın, bir kez daha yaşamak istemiyorum bu hayal kırıklığını 😔
Inşallah mucizen seninle kalacak🙏🤲🤲

İkiz tedavisiz sadece kadın tarafında varsa oluyormuş çok arastrdm esiminde çok var ikiz sülalesinde diye. Ne güzel 1 hamilelikte 2 bebek olurduuu diye 🤭🤭 ama malesf
Aa öylemi canım☺️benim tarafta hiç ikiz yok o zamn🤭tabi ikizde güzel, benim eltimin ikizleri var maşallah hepsi büyüdüler

Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲 çok zorlu bir süreç ben 24 yaşında tanıştım kendisiyle beni bu kadar yorduysa teyzeler amcalar nasıl dayanıyolar dedim hep 🥺 Çok sağolun eşim çok imanlı birisi bana bebek gibi bakmasaydı destek olmasaydı bu kadar güçlü olamazdım 🥺 Allah razı olsun hep birlikte inşallah 🌼🤍
Allahım bidaha yaşatmasın çok güçlüsün maşallah yavrun inşallah o zorlu süreçlerini sana unutturrur bundan sonraki ömrün geçmişinden daha güzel ve özel olur kuzum 🌹

Tatlım 3 gün var arada. Cuma günü hastanede yaptırdım. Pazartesi sağlık ocağında. Bi ihtimal farklılık olabilir mi diye o umuda tutunuyorum şu anda. Umarım hastanede yine yüksek çıkar, umarım referans farklılığıdır 🙏
Canim referans farklılığı olma ihtimali yüksek. Burada okuyorum bu durum çoğu kişinin başına geliyor. Endişeni çok iyi anlıyorum ama Içini ferah tut bebeğin sağlıklı ve sana sımsıkı tutundu inşallah 🙏
4 gün arayla bugün bende yaptıracam korkuyorum, en son cuma günü 308 çıkmıştı, tekrar 96 saat sonra vermiş olacam.

ben genetik değil diye biliyordum ikiz olayını benim ananem , dedem, dayım ikiz eşim hiç istemiyor ama bakalım kısmet artık :)

arkadaşlar merhaba, bugün devlet hastanesine kontrole gittim. doktor ve cihaz iyiyse buraya da gelirim diye hem bakmak hem de enfeksiyonum vardı ona da baktırmak istemiştim. ama doktor kendi dedi cihaz iyi değil diye.
ben ufak bir şokla döndüm doktordan. 9mmlik 2 kese görünüyor, gördüm ben de. gerçi sonradan tek kese kalması da sürpriz olmaz dedi doktor.
ne düşüneceğimi bilemiyorum.
yine hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum.
Devlet hastanellerin cihazları iyi degil bende Dün gittim ilk defa banada ikiz gebelik gibi duruyor iki baş var dedi, dedim doktor hanım en son tek kese, tek kalp atımı, tek cenin duruyordu yoo dedi kesin iki baş var burda dedi uzman doktoru çagırcam dedi o baksın hatta sonra renkli birşeyler yaptı ultrasonda ewt tek bebekmiş o bebek kordonuymuş dedi birde alttan ultrasonla baktı yani direk net söylemeliydi

R Random3
Cnm birde bu programdan bir artış düzeyine bak, 3 gün dediğinin arasında tam 72 saat mi var? Eğer öyleyse 2 günde yüzde 60 küsur artış gözüküyor. Ve bu yeterli diye biliyroum

Son düzenleme:
ben genetik değil diye biliyordum ikiz olayını benim ananem , dedem, dayım ikiz eşim hiç istemiyor ama bakalım kısmet artık :)
Kadın yumurtalgindn olduğu için senin tarafında ikiz olması gerekmiş ve sen de buna adaysin canım ❤️ ( tüp bebek hariç orda oluyor) ya sanki eşin doguracak 🤭🤭🤭

Canim referans farklılığı olma ihtimali yüksek. Burada okuyorum bu durum çoğu kişinin başına geliyor. Endişeni çok iyi anlıyorum ama Içini ferah tut bebeğin sağlıklı ve sana sımsıkı tutundu inşallah 🙏
4 gün arayla bugün bende yaptıracam korkuyorum, en son cuma günü 308 çıkmıştı, tekrar 96 saat sonra vermiş olacam.
Umarım öyledir kuzum. Bu kadar büyük bir fark olur mu bilmiyorum ama öyle olması için dua ediyorum. Önceki kayıplardan çok korkuyor insan.. iyi düşün, harika sonuçlar alacaksın inşallah 🙏 bekliyorum ben de güzel haberini
R Random3
Cnm birde bu programdan bir artış düzeyine bak

Hemen bakıyorum

Umarım öyledir kuzum. Bu kadar büyük bir fark olur mu bilmiyorum ama öyle olması için dua ediyorum. Önceki kayıplardan çok korkuyor insan.. iyi düşün, harika sonuçlar alacaksın inşallah 🙏 bekliyorum ben de güzel haberini

Hemen bakıyorum
Son yaptığın 2 testi baz alarak hesapla, babymed de hesaplarken dopnu ona göre yaz.

Kadın yumurtalgindn olduğu için senin tarafında ikiz olması gerekmiş ve sen de buna adaysin canım ❤️ ( tüp bebek hariç orda oluyor) ya sanki eşin doguracak 🤭🤭🤭
biz hep bir diye odaklandık birde tabi hayat şartları ve bakım var ben tek başımayım aile yok yanımda o yüzden bize çok zor olur ondan istemiyor ama olursa da başımızın üstüne tabi :)

Canım git ama bizi de habersiz bırakma olur mu, inşallah birsey yoktur sizin evhaminizdir. Güzel haberlerle gelin inşallah 🤲

Merhabalar ben Cuma yaptırmıştım 96 idi pazartesi yaptırdım 475 çıkmıştı . 2 günde bir en az 2 katı oranında artış olması gerekiyor seninki normal görünüyor neden kötü düşüncelere kapıldın ki? ben doktora gittim keseyi gördük bu haftada tekrar gideceğim kontrole Allah'ın izniyle hepimiz kucağımıza alırız inşallah. böyle kötü düşünme kötü kötüyü çağırır çünkü

Back