2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
3. Trimestrda tsh 3 -4 arası olması normal kabul ediliyor canım.
Geçen kontrolde 2.86 cıkmıstı doktorum 2 buçuk altı olmasını isterim ama bu kadar yükseklik sıkıntı degil demişti doktorlar arasında fikir ayrılığı var sanırım bu konuda 🙄 şimdi Kağan kocatepeyi dinledim üç buçuğa kadar normal diyor o da. Yarın kontrolüm var yine bir sorayım canım teşekkür ederim

Merkez çok pahalı ve ev bulmak biraz zor canım benim de ev sahibim evi satacak çıkmak zorunda kalabilirim inan arıyor ama yer bulamıyorum. Şehir hastanesi kadın doğum doktorları çok iyi diyor ablam orda ameliyat oldu. Polatlı da temiz ilçelerden inşallah gönlüne gore olur sağlıcakla alırsın evladını kucağına canım birseye ihtiyacın olursa söyle lütfen elimden geldiğince yapmaya çalışırım
Çok teşekkürler cnm. Allah razı olsun

Kızlar çam sakuraya Dr gittim. Kadın doğum acilden giriş yaptım muayene oldum.
Bpd 36+3
Ac 31+2
Fl+ 36+4
Kilosuda 2291

Ultrason farkından dolayımı bilmiyorum ama karın çevresi 2 hafta 1 gün geriydi ama şimdi 3 hafta 4 gün geri çıktı. 12 gün önce muayene olmuştum. Suyumda çok artmış. Erken alacak gibiler. 🥺 bakalım. Şekerim düşük çıktı ama suyum artıyor. Ama iyi kilo almış bence. 12 günde 460 gr almış. Kafam çok karışık neden suyum yükseliyor ve karın çevresinde gerilik oluyor ????

Gerçekten de aynı valla. Benimki de aynı yaptı o yüzden şimdi hiç bişey beklemiyorum. Gelmesin ben daha az stres yaparım. Millet geliyordu bebek görmeye benimki şişip bi kenara çekiliyordu rahat oturamıyor diye yine hizmeti çayı falan ben yapıyordum yada gelen kişi kendi yapıyordu. Kolik bebeğim vardı bi gram bakmazdı. Neyse bu konulara girmeyelim stresten doğurmayalım 🤣
Hepsi aynı yemin ederim ya 😀
Bpd 36+3
Ac 31+2
Fl+ 36+4
Kilosuda 2291

Ultrason farkından dolayımı bilmiyorum ama karın çevresi 2 hafta 1 gün geriydi ama şimdi 3 hafta 4 gün geri çıktı. 12 gün önce muayene olmuştum. Suyumda çok artmış. Erken alacak gibiler. 🥺 bakalım. Şekerim düşük çıktı ama suyum artıyor. Ama iyi kilo almış bence. 12 günde 460 gr almış. Kafam çok karışık neden suyum yükseliyor ve karın çevresinde gerilik oluyor ????
Ultrason da fatk ettirir, ama ona rağmen bence 12.gunde çok iyi kilo almış neredeyse yarım kilo.

Bpd 36+3
Ac 31+2
Fl+ 36+4
Kilosuda 2291

Benim de 2 hafta karın geriliği ve su azlığı var dr bunun sebebini bilemiyoruz annenin hamilelikte geçirdiği kovid enfeksiyon bile sebep olabilir dedi yeme içme ile çok alakası yok dedi

Bpd 36+3
Ac 31+2
Fl+ 36+4
Kilosuda 2291

Ultrasondan fark ediyor olabilr canim benim de karın çevresi geride canım doktor takip ediyor kilo alması iyi birşey genetik olabilir dedi. Stres yapma inşallah herşey güzel olsun. Zaten onca şey yaşadın hala da yaşıyorsun en kısa zamanda ev bulunup duzen kurarsın inşallah.

Gebelik eğitiminde onu ebe de söyledi. Doğum öncesi vücut kendini enerjik hissedermiş. Hani son halimle bi evi temizledim falan dersiniz ya o işte doğum enerjisiymiş. Orada da onu diyor onu doğuma saklayın evi temizlemeyin diye 🤣 ama biz kadınlar ne olursa olsun iş yapma peşindeyiz. Doğurdum doğurucam bende hala rahat durmuyorum sil süpür temizle 😬
Ay hangi arkadaşımla konuşsam normal doğum yapan hep aynısını söylüyor😀 temizlik yaptım,misafirim geldi ertesi gün dogurdum😀
Haydi bakalım bezler hazırlanaaaaaa,temizlikler başlayaaaaa😂
36+3 canım. Ama gelişim 3.5 hafta önde 🙄 cuma günü kontrolde son kilosunu öğreneceğim bakalım.🫣
Maşallah miniktostoss asıl seninki yaav🫣😁Benimde bugün 36+3🥳ama başlardaki önden gitmesi duruldu. kasılmalarım çok fazla bir yere toplanıyor bir de bugün çok bıçaklaar batıyooor vajinaya sona yaklaşıyorum benceee😩

Heh işte tam olarak bu doğum sancısı kasılma değil yani. Ama bunun doğum eylemine dönüşmesi için o ağrının sık sık gelmesi hatta sana sadece arada bir oh nefesi aldıracak kadar sıklaşması lazım. Ama korkma bu dediğim sık sancıyla ben 4 saat içinde doğurdum. Anlatıldığı kadar zor değil. Rabbim dayanma gücü veriyor biz kadınlar çok kuvvetliyiz 😘
Zaten biraz daha devam etseydi doğuracaktım :KK43:(

Kizlar merhabalar ben 36+1de doğum yaptım kızlarım 4 günlük oldular biri malesef kuvözde solunum sıkıntısı yaşıyor diğeri ile evimize geldik dün, kac gündür okuyamıyorum aşırı yoğun geçiyor günler, herkese sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum 🌸
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Allah analı babali büyütsün😇
İnşallah kızına kavuştursun bir an önce sağlıkla sıhhatle💓💓

Maşallah ya ne kaynanalar var 😀 bizimki de benden bekler eşimden yüz bulsa.
Egzersize bugünki kontrolde başla artık dedi bana doktor canım.

Amaan al birini vur ötekine, Allah kaynanalara da muhtaç etmesin. Tırnağım varsa kendi başımı kaşıyorum. İlk doğumda geldi de ne yaptı benimki 1 tas çorba koymadığı gibi utanmadan benden hizmet beklediler, düşündükçe geriliyorum

Nasıl bilir. 😀

Aman ne büyük acı deseydin 😠
Şimdi kaynanalara laf ediyoruz ya Erkek anası olarak ileride gelinler bana da öyle der mi acaba diye dusunmeden edemiyorum.🙈😁

Ben hastaneye yattığımda annem Türkiye’nin öbür ucundan gelip temizliğimi yaptı saolsun. Kaynanam ise yarım saatlik yoldan gelmedi. Gelmediği gibi hafta sonu bide bir ay daha buralardayım sonra annemlere gidicem dedim. Benimde son ayım :) siz anlayın işte gerisini
Benim de tam tersi canım yaa işte. Annem yapmaz. Gerçi şuan yapamaz dizlerinden sıkıntısı var. Ama sağlıklı olsa da çok o taraklarda bezi yok. Rabbim de kayınvalideden yana tamamlamış beni demek ki 🤭
Maşallah ya ne kaynanalar var 😀 bizimki de benden bekler eşimden yüz bulsa.
Egzersize bugünki kontrolde başla artık dedi bana doktor canım.

Amaan al birini vur ötekine, Allah kaynanalara da muhtaç etmesin. Tırnağım varsa kendi başımı kaşıyorum. İlk doğumda geldi de ne yaptı benimki 1 tas çorba koymadığı gibi utanmadan benden hizmet beklediler, düşündükçe geriliyorum

Nasıl bilir. 😀

Aman ne büyük acı deseydin 😠
Valla ben de torun bakmaya yardıma gelene annelere özeniyorum bende de o yok 🤭
Tamam 37.hafta başlama için uygun gibi duruyor o zaman ✌️

Maşallah miniktostoss asıl seninki yaav🫣😁Benimde bugün 36+3🥳ama başlardaki önden gitmesi duruldu. kasılmalarım çok fazla bir yere toplanıyor bir de bugün çok bıçaklaar batıyooor vajinaya sona yaklaşıyorum benceee😩
Evet cnm günlerimiz ayni seninle 😁 benim oğlan geçen hafta atağa kalkmıştı demiştim kesin doğururum ama bu hafta çok durgun 🙄 bekler daha 1-2 hafta gibi geliyor tabi kısmet 😁

Şimdi kaynanalara laf ediyoruz ya Erkek anası olarak ileride gelinler bana da öyle der mi acaba diye dusunmeden edemiyorum.🙈😁
Ona göre kaynana olman lazım işte senin de o zaman. Kaynana olunca da deme geline mi hizmet edicem ben diye 😂😂

Erkek anaları seri üzgün 😂 yok ya bizim kafalar ile eski kafalar aynı değil bence artık gelinler kaynanalara cektiriyor yeni nesilde 🤣
Ya kuzum günümüzde de var o eskilerden malesef... 🤧 duyuyorum çevreden çok. Tek korkum bugün laf söylediğim kişilerin yerine yarın benim geçmem diyebilirim. Benim kaynanam çocuk resmen. 8-10 yas arası zekaya sahip çocuk diyebilirim. Rahatsız, ne kadar üzerinde durmasam da laflarını bazen beni çileden çıkartıyor laf söylüyorum sonra çok üzülüyorum kendini bilse zaten yapmaz/söylemez diye.😓

X