2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben testleri kendi doktoruma yaptırdım geçen hafta, sonuçlarım da çıktı.
Yine de tekrar yapıyor mu sağlık ocağı?
O zaman senin doktorun sisteme girmişse otomatik sağlık ocağında da gözükür canım. Ben gittim çünkü benim doktorumun özel muayenesine gittim onun sgk ile alakası yok kendi sistemine kaydediyor sadece. Aile hekimlerine poliklinikler özel hastaneler ve devlet bildiri veriyor

Ne zaman geçecek bulantılar bilmiyorum canım bende vallahi perişan oldum artım rahat etmek istiyorum. Hamilelikten keyif alamıyorum bile. Midem de yangın var sanki ne yesem boğazıma geliyor bulantıları olmayanlar gerçekten çok şanslı sürekli hasta gibiyiz böyle

Geçen hafta 6+0'da 4mmlik küçük bir kese göründü o da anca vajinal ultrasonda gözüktü muhtemelen geç döllenme benimki. İlk gittiğimde göremeyince bende çok üzülmüştüm belki seninki de öyledir birkaç güne gözükür inşallah, sabretmeliyiz

İnşallah canım

Kesinlikle oğlumda 1 gün bile yaşamadım böyle bişey tam aksine yarınlar yokmuşçasına yedim +30 kilo ile doğuma girdim Ama bu çok farklı oldu sanki hiç daha önceden gebelik yaşamamış gibiyim .

Benim de 50 mg. Doktorum 12. Haftadan itibaren vitamin öneriyor. Tekrar sordum endokrinin dedigini de dedim d vit icin ama kullanma dedi.

Kizlarr ben carsamba kan verdim 479 cuma 1446 ve bu Cuma’ya da randevu aldım kese görünür mü acaba 5+2 olcak o zaman?
Kuzucum salı günü kan vermiştim 287 çıktı. Tekrar beta baktırmadım ama pazar günü karından bakınca kese göründü bende. Senin de görünür kesinlikle

Aynen öyle olmuş canım benim :) benimde döngüm 35te bir ama bakalım doktor ne diyecek yarın. Keseye bakacağız kaç günlük çıkacak :)
Hesaplamalar karışık oluyor. Bizim bebek küçük diye hiç göreceğimi düşünmezdim ama dün keseyi gördük çok şaşırdım. Acilde olduğu için kaç mm falan diye bişey de sormadım. Perşembe öğrenirim artık ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…