- 2 Temmuz 2011
- 756
- 303
- 323
İnşallah ya valla kararsız kaldım işte bakalım haftaya salı ne olacakEmin olana kadar bırakmasaydın keşke adendoyu onun zararı yokki yararı vsr canım. İnşallah sağlıkla tutunur bebişin duyarsın kalp atışını canım benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya valla kararsız kaldım işte bakalım haftaya salı ne olacakEmin olana kadar bırakmasaydın keşke adendoyu onun zararı yokki yararı vsr canım. İnşallah sağlıkla tutunur bebişin duyarsın kalp atışını canım benim.
Benim 5+2 5000 göründü canımKizlarr ben carsamba kan verdim 479 cuma 1446 ve bu Cuma’ya da randevu aldım kese görünür mü acaba 5+2 olcak o zaman?
O zaman senin doktorun sisteme girmişse otomatik sağlık ocağında da gözükür canım. Ben gittim çünkü benim doktorumun özel muayenesine gittim onun sgk ile alakası yok kendi sistemine kaydediyor sadece. Aile hekimlerine poliklinikler özel hastaneler ve devlet bildiri veriyorBen testleri kendi doktoruma yaptırdım geçen hafta, sonuçlarım da çıktı.
Yine de tekrar yapıyor mu sağlık ocağı?
Aaa benim de tam 5+2 olcak umarım gözükür çok heyecanlı karından mi gözüktü ?Benim 5+2 5000 göründü canım
Ne zaman geçecek bulantılar bilmiyorum canım bende vallahi perişan oldum artım rahat etmek istiyorum. Hamilelikten keyif alamıyorum bile. Midem de yangın var sanki ne yesem boğazıma geliyor bulantıları olmayanlar gerçekten çok şanslı sürekli hasta gibiyiz böyleBen 2 tane alabilirsem daha rahat geçiriyorum günü ama bende de yemek yeme olayı maalesef yok peynir ekmek arada bir iki meyve Galeta öyle öyle akşamı yapıyorum ama prilam ı iki tane içebilirsem en azından bulantım yemek yedirecek şekilde olmasa da midemi daha fazla karıştırmayacak seviyeye geliyo
Evet canımAaa benim de tam 5+2 olcak umarım gözükür çok heyecanlı karından mi gözüktü ?
Geçen hafta 6+0'da 4mmlik küçük bir kese göründü o da anca vajinal ultrasonda gözüktü muhtemelen geç döllenme benimki. İlk gittiğimde göremeyince bende çok üzülmüştüm belki seninki de öyledir birkaç güne gözükür inşallah, sabretmeliyizKizlar ben bugün gittim 5+5 gebeyim ama en son betaya cuma günü baktırdım bugün kese görünmedi çok minik bir şey var ama görünmüyor dedi . Haftaya göre olsaydı çıkar mıydı çok üzüldüm bilemedim geç döllenme olunca mi böyle oluyor acaba? Gec gören var mı keseyi
Tamam canım yarın gideceğim bakalımBen geçen hafta pazartesi gittim gebelik rutin kan terslerlermiş yaptıracağım dedim hem kan testlerimi yaptılar hemde sisteme girdiler canım. Sen de öyle yap
İnşallah canımGeçen hafta 6+0'da 4mmlik küçük bir kese göründü o da anca vajinal ultrasonda gözüktü muhtemelen geç döllenme benimki. İlk gittiğimde göremeyince bende çok üzülmüştüm belki seninki de öyledir birkaç güne gözükür inşallah, sabretmeliyiz
Kesinlikle oğlumda 1 gün bile yaşamadım böyle bişey tam aksine yarınlar yokmuşçasına yedim +30 kilo ile doğuma girdim Ama bu çok farklı oldu sanki hiç daha önceden gebelik yaşamamış gibiyim .Ne zaman geçecek bulantılar bilmiyorum canım bende vallahi perişan oldum artım rahat etmek istiyorum. Hamilelikten keyif alamıyorum bile. Midem de yangın var sanki ne yesem boğazıma geliyor bulantıları olmayanlar gerçekten çok şanslı sürekli hasta gibiyiz böyle
Benim de 50 mg. Doktorum 12. Haftadan itibaren vitamin öneriyor. Tekrar sordum endokrinin dedigini de dedim d vit icin ama kullanma dedi.Bende tsh için 25mg lık ilaç kullanıyorum. Hamile kalmadan önce dahiliye doktorum balık yağlı multi vitamin ve d vitamini yazmıştı zaten onlara devam ediyorum. Yarın da kadın doğuma gideceğim bakalım o ne diyecek ne ekleyip ne çıkaracak :)
Tebrik ederim umarım benimki de gözükürEvet canım
Kuzucum salı günü kan vermiştim 287 çıktı. Tekrar beta baktırmadım ama pazar günü karından bakınca kese göründü bende. Senin de görünür kesinlikleKizlarr ben carsamba kan verdim 479 cuma 1446 ve bu Cuma’ya da randevu aldım kese görünür mü acaba 5+2 olcak o zaman?
Canım benim insallah tebrik ederim seniKuzucum salı günü kan vermiştim 287 çıktı. Tekrar beta baktırmadım ama pazar günü karından bakınca kese göründü bende. Senin de görünür kesinlikle
Ama beni Çarşamba günu yine çağırdı anlamadimTebrik ederim umarım benimki de gözükür
Bu işte tamamiyle gaz şişkinlikPeki dört haftalık biri icin bu göbek biraz şov değil mi dokuzuncu ayda patlayıp uzay boşluğunda kayıp mı olucam
Hesaplamalar karışık oluyor. Bizim bebek küçük diye hiç göreceğimi düşünmezdim ama dün keseyi gördük çok şaşırdım. Acilde olduğu için kaç mm falan diye bişey de sormadım. Perşembe öğrenirim artık ben deAynen öyle olmuş canım benim :) benimde döngüm 35te bir ama bakalım doktor ne diyecek yarın. Keseye bakacağız kaç günlük çıkacak :)
Sağol canım senden de güzel haberler bekliyoruz burada paylaşırsınCanım benim insallah tebrik ederim seni
Acaba kalp atısı icin mi cağırdıAma beni Çarşamba günu yine çağırdı anlamadim