• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Hanımlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızım hastalandı oğlana geçti ondan bana geçti ikigündür çocuğun ateşi düşmüyor uyumuyorum resmen bugün de ben ağırlaştım dikkat edin kendinize ben folik asitte kullanamıyorum bazen midem çok kötü gaz oluyor Recep ivedik gibi ağzımdan iğrenç bir gaz sesi kendimden iğreniyorum ☹️😣🥺gastritüm aşırı arttı galiba ya maden suyu olmasa ben yanmışım

Kızlar selam, d vitaminim çok düşük çıktı. Çarşamba doktor muayenem var doktoruma soracağım,
D vitamini düşük çıkanlar ne kullanıyorsunuz?

Kızlar selam, d vitaminim çok düşük çıktı. Çarşamba doktor muayenem var doktoruma soracağım,
Benim d vitaminim 8cıktı doktor 12.ci haftada d vitamini vercem dedi bu gün kontrolüm vardı hocam kendimi çok halsiz hissediyorum d vitaminim düşük ya ondan heralde kullanmaya başlasam dedim hayır 12.ci haftada verilir diye ısrarla vermedi ama burada kullanan arkadaşlar var benim doktor niye vermiyor anlayamadım erken vermemesinin bir sebebi olmalı benim doktorun yaptığı mi doğru diğer doktorlarn mı anlamadım

Benim d vitaminim 8cıktı doktor 12.ci haftada d vitamini vercem dedi bu gün kontrolüm vardı hocam kendimi çok halsiz hissediyorum d vitaminim düşük ya ondan heralde kullanmaya başlasam dedim hayır 12.ci haftada verilir diye ısrarla vermedi ama burada kullanan arkadaşlar var benim doktor niye vermiyor anlayamadım erken vermemesinin bir sebebi olmalı benim doktorun yaptığı mi doğru diğer doktorlarn mı anlamadım
Gittiğimde bende sorarım bakalım neymiş, belki bana da vermeyebilir. Aktif Vitamin kullanımlarına 3 aydan başlanıyor diye biliyorum ben de öyle söylemişti doktorlar. Benim de 10 çıktı, baya bu kadar düşükken de vermiyolar mı ama onu bilemedim işte.
bu mevsimde çok normal
ben bi şey kullanmıyorum
Ben düşük bekliyorum zaten de ama bu kadar düşük beklemiyodum 😂

Bir çok grupta okuduğum gibi endişeler bitmiyor sanırım
Ben kalbini duysam rahatlayacağım diyordum, duydum da 1. Den sebep korku kalmış ki içim de kalbini duymama rağmen rahat değildim
Kan tahlilimi yaptırdım sonuçların güzel olmasına rağmen şu 12. Hafta gelse diye bekliyordum
Gruplarda okumuştum ve çok doğru gelmişti bana ‘hamileliğin tadını çıkarın’ diyor dr lar
Endişeler bitmiyor odaklandığın yerleri değiştir boş ver haftaları an’ı yaşa
En azından bir şansım da olsa öyle yapacağım
Gerçekten bende öyleyim ilk gebeligimi düşük yaptım su an tekrar hamileyim kalbinin atışını duymak içimi biraz rahatlattı ama hala içimde o korku var bugün doktor randevum vardı ama ultrasyon aleti yok onun için ayrı bi yere randevu veriyorlar el dopleri ile karnımı dinledi ama duyamadı bebegim 10 haftalik daha çok küçük sorun yok duyamayabiliriz şimdi dedi ama insan endişeleniyor yine de

Hanımlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızım hastalandı oğlana geçti ondan bana geçti ikigündür çocuğun ateşi düşmüyor uyumuyorum resmen bugün de ben ağırlaştım dikkat edin kendinize ben folik asitte kullanamıyorum bazen midem çok kötü gaz oluyor Recep ivedik gibi ağzımdan iğrenç bir gaz sesi kendimden iğreniyorum ☹️😣🥺gastritüm aşırı arttı galiba ya maden suyu olmasa ben yanmışım
Maden suyu da öğürtür öyle biraz ara ver bakalım ondan oluyor olabilir

Gerçekten bende öyleyim ilk gebeligimi düşük yaptım su an tekrar hamileyim kalbinin atışını duymak içimi biraz rahatlattı ama hala içimde o korku var bugün doktor randevum vardı ama ultrasyon aleti yok onun için ayrı bi yere randevu veriyorlar el dopleri ile karnımı dinledi ama duyamadı bebegim 10 haftalik daha çok küçük sorun yok duyamayabiliriz şimdi dedi ama insan endişeleniyor yine de
Aynı şeyler bende de mevcut canım 2 gebeliğim de kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum.Şimdi tekrar hamileyim bugun Dr kontrolümüz vardı içeri geçip kalp atışını duyana kadar inan hatim indiriyoruz eşimle.Duyunca çok şükür deyip eve gelip şükür namazı kılıyoruz. Sanirim hep bu şekilde devam edecek endişe bitmiyor.Rabbim yine de sağlikla hayırla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

Aynı şeyler bende de mevcut canım 2 gebeliğim de kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum.Şimdi tekrar hamileyim bugun Dr kontrolümüz vardı içeri geçip kalp atışını duyana kadar inan hatim indiriyoruz eşimle.Duyunca çok şükür deyip eve gelip şükür namazı kılıyoruz. Sanirim hep bu şekilde devam edecek endişe bitmiyor.Rabbim yine de sağlikla hayırla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah gerçekten az önce çok tuhaf bisey yaşadım eşimle dertleşiyorum korktuğumu falan anlatıyorum o esnada sol tarafımda böyle damar atması olur ya onun gibi birsey hissettim bebek miydi neydi hala anlamadım şok oldum ama gerçekten böyle 6 ,7 kere oldu ve durdu Allah herkese bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hersey güzel olacak Allahın izniyle

Ne kadar çıktı?bende 8 çıktı ilk günler kullandım sonra mide bulantım daha fazla olmaya başladı kaç gündür kullanmıyorum

Kızlar doktordan çıktım 😍 her şey yolundaymiş :)) büyük ihtimalle kız ama değişebilir kesin demek için erken dedi. Bacak arası kız gibi gözüküyor dedi. 😍😍 bu da bebeğim yaa çok sevindim ama belli de olmaz diğer kontrolü 4 hafta sonraya verdi. Sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_6298.webp
    IMG_6298.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar doktordan çıktım 😍 her şey yolundaymiş :)) büyük ihtimalle kız ama değişebilir kesin demek için erken dedi. Bacak arası kız gibi gözüküyor dedi. 😍😍 bu da bebeğim yaa çok sevindim ama belli de olmaz diğer kontrolü 4 hafta sonraya verdi. Sizce nasıl?
Yaaa ne güzel sen şimdi kaç haftalıksın?😍bende 19 doktordayım testler için ne söylediler

Yaaa ne güzel sen şimdi kaç haftalıksın?😍bende 19 doktordayım testler için ne söylediler
Ben 12. Haftadayım, ya eşim çok sevindi ama ilerde erkeğe dönerse çok üzülecek bekle hemen sevinme desem de o çoktan kızım olacak diye geziyor 😍😍
Detaylı ultrason yaptı her şeyi düzgün görünüyor dedi ikili için kan verdim birkaç güne çıkarmış sonuç, fetal dna testini sordum istersen yaptır tabi dedi ama ben ikili test iyi gelirse ekstra fetal dna yaptırmayacağım diğerlerinde de yaptırmamıştım bilmiyorum inşallah hayırlısı olur tabi 🥲🥲

Ben 12. Haftadayım, ya eşim çok sevindi ama ilerde erkeğe dönerse çok üzülecek bekle hemen sevinme desem de o çoktan kızım olacak diye geziyor 😍😍
Detaylı ultrason yaptı her şeyi düzgün görünüyor dedi ikili için kan verdim birkaç güne çıkarmış sonuç, fetal dna testini sordum istersen yaptır tabi dedi ama ben ikili test iyi gelirse ekstra fetal dna yaptırmayacağım diğerlerinde de yaptırmamıştım bilmiyorum inşallah hayırlısı olur tabi 🥲🥲
senin kızın olacağını hissetmiştim ben 🤗inşallah sürpriz yaşamazsın kız anne babası olmak çok başka 🫠🫠🤭

Back
X