2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşlar, bir şey soracağım. Benim gün içinde tadımı kaçıran, memnuniyetsiz bir ifadeyle sıkıntıya sokan sinir bozucu bir mide bulantım oluyor. Kusmuyorum ve beni perişan etmiyor ama tatsız bir his işte... Hamilelikte normaldir deyip çekiyorum ama bir tanıdığım ilacı vardır, ilaç al dedi. Siz kullanıyor musunuz böyle ilaçlar?

Kızlar bende ki belirtiler çok farklı akşam saatlerinde ateş basması gibi oluyor göğüs uclarim hassaslasto ve burnum hep dolu dolu sert ayıptır söylemesi beskerrede temizledim beş kerede dolu değişik

Benim tek bildiğim zofer zofran tipi ilaçlar var. Umarım hızlıca geçer

Ay kizlar tarihler ne kadar yakın
Mart geldiğinde bu doğurdu şu doğurdu diye sürekli bildirim mi alacağız şimdi
Ya o güne bi ulaşalım hayırlısıyla ben de bebeğimin doğduğunu hayal ediyorum sonra henüz kalp atışını bile duymadığım aklıma geliyor. Zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor. Burada hepimizin tam kadro Mart anneleri olarak mutlu paylaşımlar yapmamızı istiyorum

Kızlar nasılsınız? Ruh haliniz nasıl?

Benim bazen modum çok yüksek. Bazen korkulara yenik düşüyorum. Bebeğim sağlıklı mı her şey yolunda mı diye düşünürken buluyorum sürekli kendimi. Onun değerleri iyi çıkacak mı? Normal şekilde her şey ilerleyecek mi… Kafam hep böyle.

Eğer sizde böyleyseniz yalnız değilsiniz demek istedim. İnsan kendinde bir sıkıntı arıyor çünkü. Bu kötü düşüncelerden kurtulmak istiyor kendini suçluyor. Bizi bitek biz anlarız galiba.

Öyle işte içimi dökmek istedim. Allah sağlık versin bebeklerimize. Bize de hep pozitif kalma gücü

Aynen ya böyle kalp atışını duyduktan sonra usgde bakıp aman burnu kime ağzı kime benziyor ne zaman kucağıma alacagim telaşı

Çok fazla şey bekliyor bizleri

Normalde ebe nin sizi araması lazım ama eğer aranmadıysanız randevu alıp gidin gebeyim deyin onlar bilgilendirme yapıyorlar canım
Canım sağlık ocağına ilk siz gidiyorsunuz gebelik durumunuzu belirtmek için. Onun içinde kalp atışını duymanız gerekiyor. Duyunca bilgi veriyorsunuz bazi testler yapiyorlar , bilgilerinizi aliyorlar . Sonraki süreçlerde sağlık ocağı takip için sizi arıyor.

Kızlar acile gidildiğinde ultrason vs idrar testi yapılıyor mu? Sancım var kahverengi lekelenmem var saglık ocagına gittim bana doktor idrar enfeksiyonu veya düşük olabilir dedi şimdi acile gidicem
İnşallah ciddi bir durum yoktur canım benimde oluyo ara ara bugün de regl ağrısı çektim sırtıma sabahtan beri vuruyo anlamadım nedir. Haber ver bizede inşallah toparlarsın bian önce

Beni kendileri aradılar canım ebe bizzat aradı şaşırdım bende hatta

Yaa ikiz geliyor ikizler üçüzler var ne bereketli grubuz benimde saat 7.30 da kontorlum var akşam. Kalp atisi için gideceğiz diyeyim doktora iyi baksın kıyıda köşede bi pıtırcık daha var mı diye
geliyor gibi görünüyorlar ya bakalım 1 ağustosta kendi doktorumda randevum var kalp atışı için gideceğiz hayırlısıyla , o zaman belli olacak tek mi çift mi artık
tabii tabii söyleyin doktora iyi bi turlasın bu bebiklerin nereye saklanacağı nereden çıkacağı belli olmuyor

Merhaba bende aynı sıkıntıları yaşıyorum zaten bulantılarım yanmalarım baş dönmelerim var hasta gibi yatıyorum hep evde hiç bişi yapamıyorum. Birde acaba sağlıklı mı ya bir engeli çıkarsa ya sağlık sorunu varsa diye hep düşünüyorum. Herkes böyle mi diyorum acaba yoksa sadeve ben mi hala benimsiyemedim bebeğimi bağlanmıyorum korkuyorum düşer diye 6 düşükten sonra bu neden tutsun ki diyorum ister istemez. Hem de doğal yolla. Tuttu da yoksa engelimi diyorum zekası yerinde mi diyorum sağlıklı mı gelişiyor acaba gerçekten de çok yoruldum bulantılar baş dönmekerş beni yatalak gibi yaptı. Belirsizlik çok kötü bişey. Allah hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah ciddi bir durum yoktur canım benimde oluyo ara ara bugün de regl ağrısı çektim sırtıma sabahtan beri vuruyo anlamadım nedir. Haber ver bizede inşallah toparlarsın bian önce
Sagol canım sonuçlar çıkmış doktorun yanında çıktım kanama bebekten gelmiyor dedi hiç görmediğim bir aparattı onla baktı alttan çok canım yandı çok korktum alttan muane ile ultrasyonla baktı bide bebek iyi dedi 8+5 günlük dedi sonuç idrar yolu enfeksiyonu ilaç verdi tek kullanımlık

İnan ki yalnız değilsin. Bence hepimizin aklından bunlar ama az ama çok geçiyor. Ruh halimiz gitgelli. Geçecek.. Yalnız olmadığını bil. Hepsi normal bir süreç sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…