• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar iyi akşamlar.
Oturduğum yerden anlık kalktığımda, karnimda 4-5 saniye bıçak kesiği gibi ağrım oluyor. O an hareket edemiyorum.
Sizlerde de oldumu? Sebebi nedir? Tehlikeli bir durum mu 😥
Daha çok yeni hamileyim, 4+5 diyebilirz. Kese falan görmeye gitmedim henüz.

Kızlar iyi akşamlar.
Oturduğum yerden anlık kalktığımda, karnimda 4-5 saniye bıçak kesiği gibi ağrım oluyor. O an hareket edemiyorum.
Oluyor canım ben hapşurdugumda bile hissadiyorum onu 🥲

Oluyor canım ben hapşurdugumda bile hissadiyorum onu 🥲
Normalde çok hareketli biriyim, hamile olduğumu unuttuğum zamanlar oluyor 😏 bu sızı çok korkuttu beni. Allah'tan ağrısı devam etmiyor etse dayanılmaz.
Siz kesin arastirdiniz yani bunu hiç bir sorun teşkil etmiyor dimi? Birde biliyorsanız sebebi neymiş?

Kızlar iyi akşamlar.
Hayırlısı olsun bilgilerinizi paylaşırsanız listemize sizi de ekleyelim.🌺

Kızlar iyi akşamlar.
Ani hareketlerde bende de oluyor canım 4+3 benim de. Rahim genişlemeye başladığı için bağlar geriliyormuş. Bu hafta kasılmalar, ağrılar çok normalmiş, endişelenme 🥰

Merhabalar, ben de kısmet olursa Mart 2023 annesi olacağım. Yaşım 38, sat 14 Haziran, Ankara’dayım, 1.çocuk 🤩 ve 70 kilo ile başladım 🤦‍♀️

Bugün keseyi de kalp atışını da gördük çok şükür. Umarım sağlıkla devam eder, burada cinsiyet, isim, alışveriş sonra da doğum konuşuyor oluruz .
💕💕
Ekledim 🌺 aramiza hosgeldiniz 💕

Normalde çok hareketli biriyim, hamile olduğumu unuttuğum zamanlar oluyor 😏 bu sızı çok korkuttu beni. Allah'tan ağrısı devam etmiyor etse dayanılmaz.
Siz kesin arastirdiniz yani bunu hiç bir sorun teşkil etmiyor dimi? Birde biliyorsanız sebebi neymiş?
Yok kuzum ya bak hala çalışıyorum 24 saat. Arada çiz ediyor. Yerleşmeye çalışıyor hala garibim🥰😘 valla durdukça hantallaşirim diye korkumdan oturmuyorum

Kızlar nasılsınız? Ruh haliniz nasıl?

Benim bazen modum çok yüksek. Bazen korkulara yenik düşüyorum. Bebeğim sağlıklı mı her şey yolunda mı diye düşünürken buluyorum sürekli kendimi. Onun değerleri iyi çıkacak mı? Normal şekilde her şey ilerleyecek mi… Kafam hep böyle.

Eğer sizde böyleyseniz yalnız değilsiniz demek istedim. İnsan kendinde bir sıkıntı arıyor çünkü. Bu kötü düşüncelerden kurtulmak istiyor kendini suçluyor. Bizi bitek biz anlarız galiba.

Öyle işte içimi dökmek istedim. Allah sağlık versin bebeklerimize. Bize de hep pozitif kalma gücü ❤️
Off ben de böyleyim tam olarak 🙄 bi de sonraki kontrolüm taa 12 ağustosta. O zamana kadar ya bişey olursa nasıl farkedeceğim ki 🥺 ben de kurtulamıyorum bu düşüncelerden

Off ben de böyleyim tam olarak 🙄 bi de sonraki kontrolüm taa 12 ağustosta. O zamana kadar ya bişey olursa nasıl farkedeceğim ki 🥺 ben de kurtulamıyorum bu düşüncelerden
Bu düşünceler hepimizin içinde kendisine söyledikleri sanırım..

Kızlar ablamın ikinci çocuğunda düşük riski vardı. Benim yaşım genç diye hiç ayrıntısını sormamıştım bugün sordum ne yaşamıştın diye. Hamile olduğunu bilmeden iki kez adet görmüş üçüncüde gecikme oldu diye doktora gitmiş ve yeğenim 8 haftalıkmış hamile olduğunu öğrendiğinde. Bizim kız dana kadar olmuş haberim yoktu dedi😂😂😂 Adet gördüğünü düşünecek kadar çok kanama yaşamış. Test yapmak aklına bile gelmemiş. Yeğenim şu an 8 yaşında. Bu ufak tefek lekelenmeler kanamalar size panik yaptırmasın.Yaşayan varsa diye paylaşmak istedim. Güzel düşünelim hep 😇😇😇

Kızlar selam 🖐
Akşam 7.30da kontrolüm vardı. Dedim sevgili doktorum bende hiç belirti yok acaba bebek yerinde mi çok merak ediyorum adam bi güldü 🤭🤭 baktık, pıtır pıtır atan bir kalbi var... Hem ekrandan gösterdi hemde dinletti. Bebisi de gördüm minicik. 9 milim. 1 cm bile değil. 7+1 im 7+2 ile uyumlu gelisimi. Beyin oluşmaya başlamış öyle söyledi hatta gösterdi. Karından ultrasonla baktı bu arada. Konumu kese durumu gayet iyi dedi. Kese çapını, yumurtaliklari , rahmi önden ve arkadan kontrol edip kanama alanı ve alan oluşumu var mı diye baktı yokmuş. Bebeğin tutunduğu alana gelen kan akımına, kan dolaşımını baktı bir sorun yok dedi. Bu arada kese yuvarlak fasulye felan değildi 🙂
20 gün sonra kontrole çağırdı tekrar.
Bu arada kanaman hiç oldu mu diye sordu yok dedim bu süreçte olabiliyor kanama durumlarının %80 inde bir sorun çıkmıyor dedi.

Sagol canım sonuçlar çıkmış doktorun yanında çıktım kanama bebekten gelmiyor dedi hiç görmediğim bir aparattı onla baktı alttan çok canım yandı🥺 çok korktum alttan muane ile ultrasyonla baktı bide bebek iyi dedi 8+5 günlük dedi sonuç idrar yolu enfeksiyonu ilaç verdi tek kullanımlık
Ohh. Çok şükür bebek olmasında enfeksiyon olsun o bir şekilde halledilir çok geçmiş olsun bitanem 🌹

Üfff çok güzel 🤣
Ama eksikleri tamamlayalım lütfen 🤗
Şu hamiş arkadaşımızı zorlamayalim 😘
Dimi kendimi ne gibi hissediyorum hemen tarif edeyim 🤭
Hani kırmızı ışıkta beklerken cama yapışan çiçekçi teyzeler var ya alirmisin bir çiçek güzel ablam abim der ,bende sayfaya yeni biri gelince hemen bilgilerini soruyorum etiketliyorum dönüş yoksa özel mesaj atıyorum🤧🤧🤧

Kızlar selam 🖐
Akşam 7.30da kontrolüm vardı. Dedim sevgili doktorum bende hiç belirti yok acaba bebek yerinde mi çok merak ediyorum adam bi güldü 🤭🤭 baktık, pıtır pıtır atan bir kalbi var... Hem ekrandan gösterdi hemde dinletti. Bebisi de gördüm minicik. 9 milim. 1 cm bile değil. 7+1 im 7+2 ile uyumlu gelisimi. Beyin oluşmaya başlamış öyle söyledi hatta gösterdi. Karından ultrasonla baktı bu arada. Konumu kese durumu gayet iyi dedi. Kese çapını, yumurtaliklari , rahmi önden ve arkadan kontrol edip kanama alanı ve alan oluşumu var mı diye baktı yokmuş. Bebeğin tutunduğu alana gelen kan akımına, kan dolaşımını baktı bir sorun yok dedi. Bu arada kese yuvarlak fasulye felan değildi 🙂
20 gün sonra kontrole çağırdı tekrar.
Bu arada kanaman hiç oldu mu diye sordu yok dedim bu süreçte olabiliyor kanama durumlarının %80 inde bir sorun çıkmıyor dedi.
Çok sevindim canım senin adına sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah 🙏

Back