2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sevgili anneler ben dr. Banu çiftçinin uygulaması var onu kullanyrm hafta hafta neler olur detaylı usltrsnd fotolarına kadar paylaşıyor.
Dr. Banu Çiftçi aratiyorsnz.

Hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah
Kızlar acile gidildiğinde ultrason vs idrar testi yapılıyor mu? Sancım var kahverengi lekelenmem var saglık ocagına gittim bana doktor idrar enfeksiyonu veya düşük olabilir dedi şimdi acile gidicem
Geçmiş olsun canım. Kötü düşünme. Kahverengi lekelenme çok olan bir şey. Sancı da nasıl bir sancı o önemli. Acilden kadın doğuma yönlendirirler sanırım. Normalde bakmaları lazım. Sağlıkla kalın inşallah

İçinde kadın doğum bulunan bir acil olan hastaneye gidilmeli diye duymstm bir yerden seçeneğin varsa o şekilde git canım. İdrar yapılır mutlaka
Valla canım kocaelinde oturuyorum her hastaneyi aradım acilde asistanlar bakıyor dediler bende kadın dogum hastanesine gidicem

Merhaba. Doktordan geliyorum. 6+0 yolc sac ı gördük. Bebek için haftaya tekrar gel dedi. Haftaya bugün hem bebek hem kalp atışı inşallah göreceğiz

Sancı adet sancısı gibi canım krampli her krapta hafif akıntı geliyor oda kahverengi 2 günden beride ishalde var bu tehlikeliymii hamilelikte en azından gösteririm içim rahat eder

Benide eklermisiniz yaş 23 son adet tarihi 18 Temmuz istanbul ama şuan geçici olarak Fethiyedeyim kilo 78 ilk çocuk

Mer
Merhaba yaşım 26. İlk çocuğum Allah izin verirse Son adet tarihim 21 haziran. Tahmini doğum 27 mart. Kilom 50 Benide ekleyebilirsin

Aynen öyle olmuş canım benim :) benimde döngüm 35te bir ama bakalım doktor ne diyecek yarın. Keseye bakacağız kaç günlük çıkacak :)

Bende tsh için 25mg lık ilaç kullanıyorum. Hamile kalmadan önce dahiliye doktorum balık yağlı multi vitamin ve d vitamini yazmıştı zaten onlara devam ediyorum. Yarın da kadın doğuma gideceğim bakalım o ne diyecek ne ekleyip ne çıkaracak :)

Merhabalar, ben de kısmet olursa Mart 2023 annesi olacağım. Yaşım 38, sat 14 Haziran, Ankara’dayım, 1.çocuk ve 70 kilo ile başladım

Bugün keseyi de kalp atışını da gördük çok şükür. Umarım sağlıkla devam eder, burada cinsiyet, isim, alışveriş sonra da doğum konuşuyor oluruz .

İnşallah cnm bize düşen artık tevekkül edip beklemek rabbimin ikramı işte onca tedaviye rağmen olmadı bugün kalp atışını duyduk rabbim çok büyük

İns bize de nasip olur kalp atışını duymak Ankara'da hangi doktora gidiyorsunuz?

Kizlar ben bugün gittim 5+5 gebeyim ama en son betaya cuma günü baktırdım bugün kese görünmedi çok minik bir şey var ama görünmüyor dedi . Haftaya göre olsaydı çıkar mıydı çok üzüldüm bilemedim geç döllenme olunca mi böyle oluyor acaba? Gec gören var mı keseyi

Bnde 29 haziranda yumurtlama oldu bnm bugün dediki 3ile 4 hafta olabilir çok küçük cap gs 4.5 mm yani bnde 15gun sonra gidicem inşallah birşey olmaz kucamiza aliriz

Yaa ikiz geliyor ikizler üçüzler var ne bereketli grubuz benimde saat 7.30 da kontorlum var akşam. Kalp atisi için gideceğiz diyeyim doktora iyi baksın kıyıda köşede bi pıtırcık daha var mı diye

Yaa ikiz geliyor ikizler üçüzler var ne bereketli grubuz benimde saat 7.30 da kontorlum var akşam. Kalp atisi için gideceğiz diyeyim doktora iyi baksın kıyıda köşede bi pıtırcık daha var mı diye
Ben de ikiz gibi hissediyorum bilmiyorum kizlar ya
Ama bende aşırı derecede uyku yapıyor neye ugradigimi şaşırdım valla

Kizlarr ben carsamba kan verdim 479 cuma 1446 ve bu Cuma’ya da randevu aldım kese görünür mü acaba 5+2 olcak o zaman?

Emin olana kadar bırakmasaydın keşke adendoyu onun zararı yokki yararı vsr canım. İnşallah sağlıkla tutunur bebişin duyarsın kalp atışını canım benim.

Kızlar ya ben gebeliğimi sağlık ocağına bildirmedim henüz. Gidip ne demem lazım onu da bilmiyorum. Giden var mı ne gibi işlemler uyguluyorlar?
Ben geçen hafta pazartesi gittim gebelik rutin kan terslerlermiş yaptıracağım dedim hem kan testlerimi yaptılar hemde sisteme girdiler canım. Sen de öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…