- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
Ayy gerçekten mi eee ben hep ovalıyorum sertleşince dikkat edeyim bundan sonra bariBebek tas gibi olup toplantiyor ya onu ovalamaktan bahsetttik... Masaj yapar gibi canim... Yapmamak lazimmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy gerçekten mi eee ben hep ovalıyorum sertleşince dikkat edeyim bundan sonra bariBebek tas gibi olup toplantiyor ya onu ovalamaktan bahsetttik... Masaj yapar gibi canim... Yapmamak lazimmis
Ah Deisa rüyamda don pantalon giymeyi unutup sadece sabahlikla doktora gitmistim, bu utancı da yaşadım sayende yalnız harbiden rahatlikmis yahu Sutyen de zaten zulüm bisey, iç çamaşırlarına savaş aciyoruz :)dene bakalım en az 3-4gün, herkese attırıyorum donları
Belli olmaz kızlar ya bir tanidigimin kızı 40+10 da doğdu:) simdi doktorlar okadar beklemiyor gerçi ama belli olmaz 41.haftada dogan bebekler var umudunuzu kaybetmeyin :)Neden bende de böyle bi his var bilmiyorum yaaa benimde 6 mart ama asla ve asla o kadar bekliceğimi sanmıyorum
Ben depend almadım lohusa pedi de almadım sonrası için de orta yoğunluk için elimde orkid var..Peki üzerine külot mu giyicez bunun ya
Bendeki de külot gibi canım ondan almıştım ped olanlardan almadım hiç neyse 1 gün idare edicem artik 2-3 tane de gece pedi koyarim olmazsa çantaya duruma göre kullanırım
Bence bi dene ben de gece pedlerinden alıcam yanima
Bu benim düşüncem neden bilmiyorum ama 39. Bitimi gibi gelecek diye düşünüyorumBelli olmaz kızlar ya bir tanidigimin kızı 40+10 da doğdu:) simdi doktorlar okadar beklemiyor gerçi ama belli olmaz 41.haftada dogan bebekler var umudunuzu kaybetmeyin :)
Doğumdan çıkınca kadın pedi yeterli olmuyor canım mümkün değil yani hem sen de rahat edemiyosun o kadar kanama bulaştı mi sağıma soluma diyeBen depend almadım lohusa pedi de almadım sonrası için de orta yoğunluk için elimde orkid var..
bu işin gerekeni nedir? Beni aydınlatır mısınız
CNm hiç korkma benim oğlan 35+5 de doğdu 2.5 kilo ve kuveze girmedi her çocuk da kuveze girmiyor. Sen elinden geleni yap inş 36 da görürsün. Sancı bazen bizde de görünüyor ama doğum sancısına dönüşmüyor çok şükür.Kızlar kontrolden çıktım bende şimdi tam 34+1 bugün ve iki tane 100 üzeri sancım çıktı.doktor alttan muayene etti kanalda değil daha gelmez ama 36ya kadar beklese bari dedi.yürüyüş vs yasakladı düzenli olursa sancın gel dedi.daha bebiş 2350 gr ancak,doğarsa küvöze girer çok korktum açıkçası
Ablam Halkalı’da oturuyor pislikten ölecektim çok ısrar etti çocukta ortalıkta sefil oldu anne eve gidelim anne oyuncaklarımı istiyorum yemek istiyorum deyince kalktık geldik ama ankaradan ev bakılıyor bize bulursak hemen geçicez. Ablamda burada kal temiz ev çam sakurada doğumun yapılır diyor ama yok bir depreme daha dayanacak gücüm takatim psikolojim yok. Eniştemde kal kal diye çok ısrar ediyorCanım neden istanbula gittin orda mi bir yer ayarlandı
Ben de kesin bilmiyorum. Bir arkadas da erken dogum riskinde de o sordunuz mu dedigi icin gunden oldu. Ama mantiken uyariyor ya bebegi muhtemelen olumsuz etkisi olabilir. Mesela yuzunu gostermeyince doktor oksuyor gobusu hemen pozisyon degiatiriyor onun gibi belki masaj da dogumu tetikliyor olabilir. Doktora sormak lazim ... Ben yapmadigim icin sormadim. BllossomAyy gerçekten mi eee ben hep ovalıyorum sertleşince dikkat edeyim bundan sonra bari
Sancılarım hala devam ediyor açıkçası stres olmayım diyorum ama baya baya stres yaptıCNm hiç korkma benim oğlan 35+5 de doğdu 2.5 kilo ve kuveze girmedi her çocuk da kuveze girmiyor. Sen elinden geleni yap inş 36 da görürsün. Sancı bazen bizde de görünüyor ama doğum sancısına dönüşmüyor çok şükür.
Ablanın olması çok iyi olmus canım birilerinin destegine cok ihtiyacın oluyor zaten hamileyken bir de ustune senin yasadiklarin inşallah bir deprem daha görmeyiz en kısa süreçte gönlüne gore bir yer bulunur Ankara 'da. Hangi semtleri düşünüyorsun bende bakayım canım çevremeAblam Halkalı’da oturuyor pislikten ölecektim çok ısrar etti çocukta ortalıkta sefil oldu anne eve gidelim anne oyuncaklarımı istiyorum yemek istiyorum deyince kalktık geldik ama ankaradan ev bakılıyor bize bulursak hemen geçicez. Ablamda burada kal temiz ev çam sakurada doğumun yapılır diyor ama yok bir depreme daha dayanacak gücüm takatim psikolojim yok. Eniştemde kal kal diye çok ısrar ediyor
Günaydın canım psikolojik değildir dimi çok mu şiddetli sancilar inşallah bekler aceleci bebiş. Doktora sor bence ona gore karar ver sana mutlaka yol gösterirGünaydın kızlar dünden bu yana sancılarım devam ediyor rutin değil belirsiz aralıklarla geliyor ama gece bile 4/5 defa geldi.karnım da ağrıyor afedersiniz ishal gibiyim de dua ediyorum bu kadar erken gelmesin diye ama sanki gelecek gibi doktoruma tekrar gitsemmi bugün bilemedim
Şuan nasılsın canım? Nst nasıl çıktı?Kızlae cok fena karnım sancılanıyor üst taraftan bebek cok kasılıuor ne yapıcam sabah nst ye gircektim bi geciyor gibi oluyor tekrar sancılanıyorum
Yetkili ve tecrübeli anneler pedin yetmeyeceğini söylüyor doğumdan sonra kanama miktara regle oranla daha fazla oluyormus depend tarzi Bezler çok rahat oluyormuş o yüzden al at çantama bence normal ped ile rahat olmayabilir kirlenebilirsinBen depend almadım lohusa pedi de almadım sonrası için de orta yoğunluk için elimde orkid var..
bu işin gerekeni nedir? Beni aydınlatır mısınız
Günaydın canım sancıların geldiği saatleri yazip doktoruna at ama ishal de doğum belirtisi diye biliyorum geçen happy mom da da yazıyordu hormonal olarak ishal oluyomus vücut sancilardan kaynaklı eğer şüphe icindeysen bi git tekrar nst ye gir ne bilim nidicard falan verir belki sana hiç bişey vermemiş bı ciğer geliştirici vursun en azindanGünaydın kızlar dünden bu yana sancılarım devam ediyor rutin değil belirsiz aralıklarla geliyor ama gece bile 4/5 defa geldi.karnım da ağrıyor afedersiniz ishal gibiyim de dua ediyorum bu kadar erken gelmesin diye ama sanki gelecek gibi doktoruma tekrar gitsemmi bugün bilemedim
Sanmıyorum çünkü gece de uyandım dün sancılar 100ün üzeri çıkınca endişelendim tabi ama bu denli etkileyemez sanırım.bakalım biraz daha dinlenicem olmazsa mesaj atıcamGünaydın canım psikolojik değildir dimi çok mu şiddetli sancilar inşallah bekler aceleci bebiş. Doktora sor bence ona gore karar ver sana mutlaka yol gösterir
Yazdım canım düzensiz ama dünden beri bel ağrım var karın ağrım geçmedi bide ishal gibi olunca panikledim baya şimdi.bakalım biraz daha dinlenip doktoruma yazıcam olmazsa .ciğer geliştirici 34ten sonra yapılıyormu senin kaçta yaptılar kuzum ? Doktor yapıp yapmamak arasında kalmıştı dün,rahimde açıklık olmayıp bebekte kanalda olmayınca gerek görmedi sanırımŞuan nasılsın canım? Nst nasıl çıktı?
Yetkili ve tecrübeli anneler pedin yetmeyeceğini söylüyor doğumdan sonra kanama miktara regle oranla daha fazla oluyormus depend tarzi Bezler çok rahat oluyormuş o yüzden al at çantama bence normal ped ile rahat olmayabilir kirlenebilirsin
Günaydın canım sancıların geldiği saatleri yazip doktoruna at ama ishal de doğum belirtisi diye biliyorum geçen happy mom da da yazıyordu hormonal olarak ishal oluyomus vücut sancilardan kaynaklı eğer şüphe icindeysen bi git tekrar nst ye gir ne bilim nidicard falan verir belki sana hiç bişey vermemiş bı ciğer geliştirici vursun en azindan
O zaman gece pedi alayım ben bir paket mutlaka ev içinDoğumdan çıkınca kadın pedi yeterli olmuyor canım mümkün değil yani hem sen de rahat edemiyosun o kadar kanama bulaştı mi sağıma soluma diye
Bunu ben de merak ediyorumKızlar bu bahsettiğiniz sancılar nasıl? Benim de ara ara sancım oluyor etim kesiliyor gibi ama geçiyor sonra çok uzun ve abartılı diyemem günde 2-3 kez oluyor çok uzun sürmüyor et kesiği acısı gibi alt karnımda
Cidden ya sancı acı şeklinde mi geliyo bnde de oluyor bazen gece korkudan uyuyamıyorum. Bebek sürekli içerde hareketliyken bı anda karnımın bı tarafını semsert yapiyo yanlarima o esnada acı giriyo sancı bu mudur ? Ben yalancı kasılmalar diye düşünmek istiyorum ama bilemedim.Kızlar bu bahsettiğiniz sancılar nasıl? Benim de ara ara sancım oluyor etim kesiliyor gibi ama geçiyor sonra çok uzun ve abartılı diyemem günde 2-3 kez oluyor çok uzun sürmüyor et kesiği acısı gibi alt karnımda