2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de 2 gündür böyleyim yaaa hiç kıpırdayacak halim yok hep yatıp uyuma isteği var. Hareketsizlik de iyi değil ama elimde değil. Benim de hastane çantam daha hazır değil nasipse yarın hazırlayacağım diye düşünüyorum ama bakalım miskinliği atabilirsem.

Aynen ben de sabrediyorum şurada kalmış azıcık vakit . Eşimden giyiyorum ben de zorda kalınca. Onun dışında yıka yıka aynı şeyleri giy durumdayım 🤭
Valla öyle bir salmışlık bizde ki bi yanım iki dk da hazırlarsın diyor 😂 bir yanım herseyin eksik.. Kafamın içinde hep acil bişey olsa şunları alırım direk diye kuruyorum 😂

Valla öyle bir salmışlık bizde ki bi yanım iki dk da hazırlarsın diyor 😂 bir yanım herseyin eksik.. Kafamın içinde hep acil bişey olsa şunları alırım direk diye kuruyorum 😂
Benim de kafamda acil durum senaryoları dolanıyor sürekli 🤭 tembelin eli değil fikri çalışıyor demek ki 🤣
dene bakalım en az 3-4gün, herkese attırıyorum donları :halay:
Alışkanlık olursa bu bizde sorumlusu sensin 😂

Yaaa işte benim gibi biri benimde 6sı gözüküyor ama 3 mart benim doğum gümüm bakalım ne zaman doğcak minnaklar 🥰
Ayy bende o kervandanım kızlar eşimin doğum günü 8 mart doktor her gittiğimde 8 mart diyip bizi daha çok heyecanlanıyor eşimde çok istiyor babasıyla aynı olsun diyip duruyor 😄😄

Kızlar bu dönem akıntısı fazla ve yoğun olanlar, doktorum evdeyken iç çamaşırı kullanmamamı tavsiye etti hava alması için o bölgenin ve gerçekten de fayda etti 3 günden sonra, aynı sorunu yaşayan varsa gece yatarken gecelikle veya gün içinde çamaşırsız takılmayı denesin, fikir olarak biliyorum çok rahatsız edici ama ilk birkaç saatten sonra alıştım ben de.
Ayy nasıl olacak o şimdi 😄😄 donlar havaya desene 😂

benim de toplamda 5 alt yok 😄 ust de cok sıkıntı oluyor esiminkileri aliyorum artik, doguma az kaldı ha gayret idare et derken sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum :)
Ay bu ben zaten sayılı kıyafetlerim oluyor artık 😂😂 geçen hafta giydiğim alt bu hafta olmadı ağzım açık kaldı ağlıcaktım neredeyse ya 😄 eşimden giydim bende 🤭

Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Nst de biraz sancım çıktı doktor hissediyormusun Bi iki sancı çıkmış dedi yok sadece kasılmalar oluyor dedim. Nst ye girince zaten bizim oğlana bişeyler oluyor bir kıpır kıpır oluyor anlatamam yani 😌😌 Haftaya çatı kontrolü yapalım dedi doktor. 28.haftamda kanama olunca iki parmağıyla bakmıştı yine öyle olcağını düşündüğüm için korkmuyorum pek. Şuanlık normal doğum gözüküyor Bi sıkıntı yok o konuda inşallah öyle devam eder diye umuyorum 🙏🙏 Hepimiz iyi haberlerle gelelim inşallah 😍😍

X