2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar kontrolden çıktım bende şimdi tam 34+1 bugün ve iki tane 100 üzeri sancım çıktı.doktor alttan muayene etti kanalda değil daha gelmez ama 36ya kadar beklese bari dedi.yürüyüş vs yasakladı düzenli olursa sancın gel dedi.daha bebiş 2350 gr ancak,doğarsa küvöze girer çok korktum açıkçası 😞😞😞
Canım belkide girmicek küvöze sıkma canını kendini strese sokma 🙏 inşallah hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelir canım 😍😘 bol bol dinlen.

Ben de tahinin üstünde biriken yağı duymuştum canım. Bi de ayva çekirdeği tabi hala biriktiriyorum🙈
Tahini bende duymuştum canım. Bende biriktiriyorum hala. Sarıp buzluğa attım hep bu zamana kadar . Bi küçük deneme yapmıştım gerçekten jelleşti krem gibi umarım işe yarar 👍

Kizlar selamlar hepiniz yazmissiniz dusunmussunuz allah razi olsun dualariniz icin , evim enkaza donustugu icin telefonum esyalarim her seyim enkaz altinda bu nedenle gec cevap veriyorum . Cehennemi kiyameti yasadik antakyada oturuyordum cumhuriyet mah encok etkilenen mah basinda ki zaten antakyada oturulacak yer kalmadi sebir diye bir sey kalmadi . canimi zor kurtardim yanimda kiz kardesim uyuyordu deprem aninda ikimiz tektik evde cikarken merdivenler cokuyordu atladim kiz kardesimin ölursun abla atlama cigliklari esliginde elhamdulillah allahin izniyle bir sey olmadi fakat atlayip evden cikar cikmaz ev tarumar oldu bebegimle cokkorktuk ufak yaralarla atlattim bacaklarim mosmor hala atlamanin enkazin etkisiyle.dun esim geldi hataya 3 gunu yolda gecti onun dun sabah kayinvalidemlerin kirikkaledeki evine geldim.guvendeyim suan cok sukur yarin hemen doktora gidecegim bebegimin hareketleri iyi hep hareketli cok sukur suyum gelir diye cok korktum gelmedi,gorenler karnin inmis dogumun yakin diyor ama bilmiyorum bende asagida hissediyorum hareketlerini eskiye nazaran
. deprem ani ve ilk gunu korkudan cok kasildim 2 gun az bi lekelenmem oldu kan degil ama kahverengi koyu bir akintikimseye soyledim korkmasinlar diye onun disinda depremden sonra cok usudugum ve yagmur altinda bayagi durdugum icin hastalandim hala hastayim cok yipratici bir surecti hastane cantam dahi hazirdi bebegim icin aldigim her sey gitti enkazda uzulmuyorum sag kurtulduk ya elhamdulillah her sey olur olmasada sorun degil. Annemler koydeydi onlar cok etkilenmemis cok sukur annem kardeslerim iyi anneannem , amcam yengem , 20 yasinda kardes gibi bugudugum teyzemin kizi vefaat etti enkaz altinda . Annem dogumumda yanimda olmayacagi icin cok agladi dogumda anne diye aglama yavrum tamam mi dedi aglayarak vedalasirken,bu lafini unutamiyorum.psik olrak coktum. binami goren anneme seyma cikamaz ordan basin sagolsun demisler bu nedenlee annemi gordugumde yari baygindi . Allahim hepimize sabir dayanma gucu versin bir daha yasatmasin kimseye yasatmasin insallah
Çok geçmiş olsun.Kaybettiğin yakınların için de Allah sabırlar versin,mekanları cennet olsun İnşallah.ne güzel hep bir elden yardımcı olmuş arkadaşlar Allah razı olsun hepsinden de 🤲🏻inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Ankaradan İstanbul’a geldim ama burada da deprem olacak korkusundan uyuyamıyorum. İyice psikolojim bozuldu. Eşim çok yorgundu sen uyu çocukla dedim bende nöbet tutuyorum birşey olursa diye☹️ Gözümdende uyku akıyor. Hiç iyi değil psikolojim hemde hiç 😔
Canım ben o anı yaşamadığım halde benzer durumdayım. Gece 4-5ten önce asla uyuyamıyorum. Çok zor olacak evet ama geçecek.. Şuan hissettiğin her şey çok normal öncelikle bunu bil. Lütfen kendini hazır hissettiğinde profesyonel destek al hem kendin için hem miniğin için en sağlıklısı bu olur 🙏

Ankaradan İstanbul’a geldim ama burada da deprem olacak korkusundan uyuyamıyorum. İyice psikolojim bozuldu. Eşim çok yorgundu sen uyu çocukla dedim bende nöbet tutuyorum birşey olursa diye☹️ Gözümdende uyku akıyor. Hiç iyi değil psikolojim hemde hiç 😔
Canım neden istanbula gittin orda mi bir yer ayarlandı

Kızlae cok fena karnım sancılanıyor üst taraftan bebek cok kasılıuor ne yapıcam sabah nst ye gircektim bi geciyor gibi oluyor tekrar sancılanıyorum

Sorgulamak değilde meraktan sorarım ben hocam o nedir diye 🤩

Zaten pedlerinden pek satılmıyor ya da artık üretilmiyor bilemedim külot gibi olansa üzerine bidaha bişey giymeye gerek kalmıyor
:) Tansiyon dusuren bir cesit ilac... Yan etkisi dogumu durduruyormus ama riskliymis biraz.

Canımm geçmiş olsum inşallah zamanında sağlıcakla alırsın kucağına🙏🌸 Geçen ben nstdeyken de yanımdaki konuşmaya şahit oldum hemşire kadının yanına gitti senin baya sancın var hiç sesin çıkmıyor diye şaşırdı kadın hissetmiyorum ki hiç bişey dedi çok ilginç gerçekten 😅
Sagol canim... Artisi da var eksisi de iste bu durumun...

Kasılmaları ovalamamaktan kasıt nedir canım çok anlayamadım ben.

Çamaşır olmazsa akıntılar direkt kıyafete gelecek ama. Zaten rahat giyebildiğim 3-5 alt kıyafet var. Onu da saat başı değiştirsem yandım 🤭
Bebek tas gibi olup toplantiyor ya onu ovalamaktan bahsetttik... Masaj yapar gibi canim... Yapmamak lazimmis

Sancı sıklığı ne durumda canım dakika tuttun mu?
5dk da bir diyebilirim uzun sürdü o kadar sürdü ki oturup ağladım ki acıya dayanıklıyım
bana doktor eğer sancılar zamanla şiddetleniyorsa hastaneye gel demişti
Bugün 10’da kontrolüm var bir de telaslandırmak istemedim :KK43:
Merak ettim sancı durumun ne oldu acaba
Bi sağ bi sol derken uyuya kaldım gecmis o sıra hastaneye gidicem kontrole

X