2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay evet tüm kuzenler toplanınca resmen kadınlar günü gibi oluyordu evin ici 😁 hatta esprisi yapılırdı Erkek sinek bile yok diye 😁 şimdi Erkek bebis geliyor tüm gözler üzerinde olcak 😊
Geçen bir tanesinin sözü vardı toplu foto için dizildik etrafına karşı taraf aboo dedi bu kızlar hep sizn mi dedi kadın 😄😂 çoğuda bekar daha 😊😊 evet yakışıklı görsünler biraz ☺️☺️🤭

Kızlar günaydınn 💜 hurma yemeye başladınız mı bana doktorum başla squat vs de yapabilirsiniz dedi ama sanki bugün yersem yarın doğum yapıcak gibi hissedip korktuğumdan biraz çekiniyorum bi yandan da hemen doğurmak istiyorum arkadaşlar zeka seviyem yerlerde bence ya😀😀😀😀
Ay bende yersem öyle olur diye korkudan başlamadım 😂😂 sanki hemen gelen bişey 🤦‍♀️

Kızlar günaydınn 💜 hurma yemeye başladınız mı bana doktorum başla squat vs de yapabilirsiniz dedi ama sanki bugün yersem yarın doğum yapıcak gibi hissedip korktuğumdan biraz çekiniyorum bi yandan da hemen doğurmak istiyorum arkadaşlar zeka seviyem yerlerde bence ya😀😀😀😀
Kız keşke o kadar kolay doğurulsa😂 ben yemiyorum zaten şuan içerde dursun diye çabalıyorum ondan hurma işi yalan oldu 😂

@Sunrseee ejce ejce minseo minseo kızlar doğum sancısı belden geliyor en önemli belirtisi bu, regl ağrısı gibi. Sirttan gelen agri alt karına doğru vuruyor ve şiddeti yüksek, bende ilk dogumda 10-15 dk da bir başlamıştı sonra giderek zaman aralığı 3-5 dk ya düşüyor. Bir rahatlıyorsun geçiyor sonra yine başlıyor. Sertleşme ya da kesik ağrısı ya da bebegin hareketleri sonrasi duyulan aci gibi ağrılar doğum sancısı değildir
Tamamdır 🥰🥰🥰

Kızlar bi de ben depend’i xl almıştım ki benim ki iyice hasta bezi gibi olmasın 😅 denesem mi acaba bi, ya da gece pedlerinden mi alsam yanıma
Bende büyük aldım çünkü dar olduğunda sezeryan iken giymesi zor oluyor diye. Zaten çok çabuk doldugu için çok sık değiştirdim ben. İlk yoğun pihtili kanamadan sonra normal ped e geçiş yaptım. Görüntüsünden ziyade ben daha çok rahatlık kısmına odaklanıyorum sanirim...

Kızlar dün ishal kusma temizlik derken benim karnım aşağıya düştü miğde tarafım komple boşaldı sürekli idrar istedigide geçti rahmilde düştü sanırım bugün yarın ben doğuma giderim bana da dua edin lütfen henüz küçük artık nasip🤲🌸
Ben de dün evde detaylı temizlik yaptım akşam ağrıdan sancıdan bir hâl oldum. İnşallah su gibi kolay bir doğumun olur 🤲
Ben başladım hurmaya, bugün doktorum egzersizlere başla artık dedi

Kızlar gelen sancıları saymak için kullandığınız bir program var mı memnun olduğunuz
IMG_20230215_122138.jpg ben bunu indirdim canım

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Konyadayim ama aklimda doktor yok.
Özele mi gideceksiniz?

Benim 36+1 de yapıldı evet yapılıyor araştırdım bi sakıncası yokmuş canım benim dr önlem amaçlı yapmıştı her an almak zorunda olursak diye. Bi arkadaşımın da senin gibi sancıları vardi ona bi ilac verdi ve 2 hafta daha idare etmişti onu doğumu engelledi belki o tarz bir ilaç verir sana da
dün ben özellikle sordum o da dediki “34 haftadan sonra durdurmam ben sancıları/doğumları çünkü engellemek daha farklı komplikasyonlara sebep oluyor” dedi belki bunu benim özelimde söyledi genel bişey olmayabilir belki.çünkü kan sulandırıcı,gebelik şekeri,çocuğun kilosu gelişimi,2.doğumum olması vs hepsini bir bütün olarak değerlendirerek bu kararı almıştır belki de🧐 İşte her doktorun sistemi farklı her gebelik farklı ,işlerine karışmak da olmuyor güvendiğim için bişi diyemedim.

Kız keşke o kadar kolay doğurulsa😂 ben yemiyorum zaten şuan içerde dursun diye çabalıyorum ondan hurma işi yalan oldu 😂
durdu durdu annesi içerde dinledi seni bakkk daha da durur🥰🥰🥰😘😘

dün ben özellikle sordum o da dediki “34 haftadan sonra durdurmam ben sancıları/doğumları çünkü engellemek daha farklı komplikasyonlara sebep oluyor” dedi belki bunu benim özelimde söyledi genel bişey olmayabilir belki.çünkü kan sulandırıcı,gebelik şekeri,çocuğun kilosu gelişimi,2.doğumum olması vs hepsini bir bütün olarak değerlendirerek bu kararı almıştır belki de🧐 İşte her doktorun sistemi farklı her gebelik farklı ,işlerine karışmak da olmuyor güvendiğim için bişi diyemedim.
Anladım canım o zaman yapacak bir şey yok benimki de 37 yi tamamlatmak istiyor illa ki 1 gün 1 gündür kafasında

Medicana narin hanıma gittim o bakıyormuş depremzelere inş iyi doktordur
Doktor buldunuz mu?
Konya'da yaşıyorum. Ne ihtiyacınız olursa lütfen haber edin, özelden telefon da verebilirim. Hangi yurttasınız, adı ne?

Selam kızlar bugün kontrolden geldim bende. Ara sancılarım çıktı ama normal onlar. Baş aşağı dönmüş yine ve yeniden :) suyun fazla dönme alanı geniş olduğu için bi aşağı bi yukarı oynuyor dedi. Bugün 34+6 2550gr olmuşuz. Haftaya tekrar kontrol. Hastane su yolu oldu zaten :) beklemeye devam :)

38+2 yim doğumu başlatmak için neler yapıyorum 😀 keşke tek hurma ile olsaydı 😀

Merhabalar arkadaşlar, Nisan annelerinden komşuluğa geldim. Ara ara topiğinize misafir olup faydalandığım da oldu ikiz bebek bekliyorum belki ben de Mart annesi olabilirim beyler sabırsız çıkarsa ☺️ şimdi birşey rica etmek için geldim, bizim topiğimizde depremzede bir arkadaşımız var İstanbul- Beşiktaş taraflarına gelmiş 33 haftalık gebe. O civarlarda önerebileceğiniz özel çok uçuk olmayan hastane/ doktor önerisinde bulunabilir misiniz acaba? Bana özel mesaj yoluyla da iletebilirsiniz topiğinizin akışını çok meşgul etmeyeyim. Şimdiden teşekkür ederim 💐

38+2 yim doğumu başlatmak için neler yapıyorum 😀 keşke tek hurma ile olsaydı 😀

Ben de bugün 38+0 oldum, ahududu yaprağı çayı içiyorum bi kaç gündür. Hurma yeni yemeye başladım. Yürüyüş yapamıyorum çünkü çok belim ağrıyor 🥴 fırsat buldukça yoga oturuşunda oturuyorum ve sallanıyorum (doktor söyledi) dün biraz squart denedim, kendimi çok yormadan. Ama ev işlerine filan hiç es vermediğim için onun da faydalı olacağını düşünüyorum. Çömelip silme yapıyorum bazen. Bugün mesela 7’de kalktım şuna saat oldu yeni oturdum diyebilirim. Ama benim de kasılmam var bugün 🙃

X