2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doktor bir şey dedi mi peki canım? İçin rahat etmiyorsa başka doktordan da görüş alabilirsin, belki genetik olabilir yada ultrason ölçüm hatası da olabili
Bir baska doktora gorundum onda da 40 haftalik ciktim kendi dr uma gore cuma 39 olmam lazimdi. Kendi druma gore sat ı yanlis hatirliyor olabilecegimi dusundu ama imkansiz yani uygulamadan takip ediyodum not aliyodum

Evet kuşum ozel takipliyim bu cuma son kez kontrol edecek bakalim o zaman bu sezaryan işini daha net konuscam. Korkuyorum aslinda sezaryandan da🤭 gecen hafta sezaryan olsun dedigimde son haftaya kadar bekleyelim demisti bakalim cuma ne diyecek merak icindeyim gunler gecmiyor :)
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler de normal sezeryan farketmez 🙏🌸

Kızlar merhaba ben yarın 31 haftalık olcam nasipse üçüz gebeyim. Dün baya çok sancım çıktı nst de acil yatış verdiler ilaç serum derken şimdilik sancı gözükmüyor. Dün sancıdan erken doğum olabilir ertelemeye çalışıyoruz dedi doktorlar acilde.
Bu durumu yaşayıp zamanında doğum yapan var mı. Sancılar ne kadar ertelenir acaba?

Evet denedim arkadaşlar 😅 karın kısmı çook rahat ama arkası bol duruyor. Benim popo olmadığı için belki. Sabahlıksız giyersem altı sarılı bebek gibi gözükürüm muhtemelen
Üzdü😅😅😅
Evet, yoğun akıntım vardı ilaç vermişti ama pek işe yaramadı ilaç, akıntı yine tekrarladı, doktorum da havalandır o bölgeyi, zaten başka bir ilaç yok hamileyken verebileceğim dedi ve işe yaradı birkaç gün havalandırmak, azaldı akıntım.
Ben de de enfeksiyon var ise yarar mi acaba🤔 Ben de deneyeyim bakalim
Nasil yani 🤔 mantigim bu fikri almadı alamadi :KK70:
Benim kardeşimde de akıntı sorunu çok var tekrarlayan mantar vs. Doktoru ona da geceleri iç çamaşırı giyme demişti ve organik sirke ile siliyordu genital bölgeyi inanılmaz rahatladı iç çamaşırı akıntıyı gerçekten arttırıyor ve mantardan kurtuldu sanirim akinti geldikçe iç camasirindaki nem akintiyi mantari daha da tetikliyor

Fikir rahatsız edici biliyorum ama işe yarıyor, evde yalnızken gezcen işte öyle efil efil :KK48: Doktoruna da sorabilirsin.
Googleda da yazıyormuş aslında enfeksiyon mantar için gece çamaşır giymeyin diye baktım da şimdi. örnek:
Kronik vajinal mantar şikayetinizin geçmesi için ne yapmamalısınız?
Evet canım sonradan hatırladim enfeksiyon durumlarinda oneriyorlar ama hamilelikteki akinti için hiç duymamıştım. Gece yatarken olabilir aslında, bir de o rahatlığa alışırsam hiç giymek istemem bir daha 😄 sadece gündüz zor olur gibi geldi

Ben ovalamiyorum ama sanki yapmamak lazim diye ben de okumustum... Ben doktoruma cok guveniyorum hic sorgulamadan ictim :)
Kasılmaları ovalamamaktan kasıt nedir canım çok anlayamadım ben.
Kızlar bu dönem akıntısı fazla ve yoğun olanlar, doktorum evdeyken iç çamaşırı kullanmamamı tavsiye etti hava alması için o bölgenin ve gerçekten de fayda etti 3 günden sonra, aynı sorunu yaşayan varsa gece yatarken gecelikle veya gün içinde çamaşırsız takılmayı denesin, fikir olarak biliyorum çok rahatsız edici ama ilk birkaç saatten sonra alıştım ben de.
Çamaşır olmazsa akıntılar direkt kıyafete gelecek ama. Zaten rahat giyebildiğim 3-5 alt kıyafet var. Onu da saat başı değiştirsem yandım 🤭

Üzdü😅😅😅

Benim kardeşimde de akıntı sorunu çok var tekrarlayan mantar vs. Doktoru ona da geceleri iç çamaşırı giyme demişti ve organik sirke ile siliyordu genital bölgeyi inanılmaz rahatladı iç çamaşırı akıntıyı gerçekten arttırıyor ve mantardan kurtuldu sanirim akinti geldikçe iç camasirindaki nem akintiyi mantari daha da tetikliyor
heh aynen dediğin gibi cnm nem zaten bakterilerin çoğalma ortamını hazırlıyor, sirke kısmını söylemedi benim doktorum belki hamilelikte uygun değildir onu bilemiyorum.

kızlar bende dependi L almışım pijamalar S beden hep 🙈 oyshodan L sabahlık aldım kocaman onu geçircem artık 😁
Ben hala hastane çantamı hazırlamadım son 1 haftadır hep yorgunum uyuyorum iyice ağırlaştım 😕 doktor 39 u bekleriz dedi ben sezeryan doğum yapıcam zaten konuşsam biraz daha erkene çekmez mi acaba

kızlar bende dependi L almışım pijamalar S beden hep 🙈 oyshodan L sabahlık aldım kocaman onu geçircem artık 😁
Ben hala hastane çantamı hazırlamadım son 1 haftadır hep yorgunum uyuyorum iyice ağırlaştım 😕 doktor 39 u bekleriz dedi ben sezeryan doğum yapıcam zaten konuşsam biraz daha erkene çekmez mi acaba
Hiç bekleme canım, son haftalarda insan iyice agirlasiyor, hiccc canın bir şey yapmak istemiyor

Çamaşır olmazsa akıntılar direkt kıyafete gelecek ama. Zaten rahat giyebildiğim 3-5 alt kıyafet var. Onu da saat başı değiştirsem yandım 🤭
benim de toplamda 5 alt yok 😄 ust de cok sıkıntı oluyor esiminkileri aliyorum artik, doguma az kaldı ha gayret idare et derken sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum :)

Evet denedim arkadaşlar 😅 karın kısmı çook rahat ama arkası bol duruyor. Benim popo olmadığı için belki. Sabahlıksız giyersem altı sarılı bebek gibi gözükürüm muhtemelen
Xl bedeni de mi varmış ya dependin o kadar baktım bulamadım dedim heralde en büyüğü L beden onu aldım. İnşallah L sıkmaz beni ya.

Saat başı abartı olur biraz zaten :) Sadece gece yatarken deneyebilirsin her gece değiştirmen yeterli.

Ben de 2 gündür böyleyim yaaa hiç kıpırdayacak halim yok hep yatıp uyuma isteği var. Hareketsizlik de iyi değil ama elimde değil. Benim de hastane çantam daha hazır değil nasipse yarın hazırlayacağım diye düşünüyorum ama bakalım miskinliği atabilirsem.
benim de toplamda 5 alt yok 😄 ust de cok sıkıntı oluyor esiminkileri aliyorum artik, doguma az kaldı ha gayret idare et derken sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum :)
Aynen ben de sabrediyorum şurada kalmış azıcık vakit . Eşimden giyiyorum ben de zorda kalınca. Onun dışında yıka yıka aynı şeyleri giy durumdayım 🤭

Ben bi paket l bi paket xl aldım bu pijamadan belli olma olayı beni korkuttu yarın denicem ikisinide haber veriyim sana 😍
Tamam canım haberini beklicem 🤗 belli olup olmadığını hiç hatırlamıyorum ilk doğumumdan çok önemsemedim galiba canımın acısından 🤣 belli olursa napalım üstüne uzun giyerim sabahlık da alıyorum yanıma zaten

X