2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bizde bugun kontroldeydik rahim içi varis olduğundan sezeryan dedi doktor beklerse inşallah 3 martta doğum olacak
Benim de sol alt bacağımda çok az varis vardı hamilelik öncesi şimdi komple varis oldu acaba rahim içi de var mıdır bu bir belirti olabilir mi? Sizin bacaklarda olmuş muydu?

Benim de sol alt bacağımda çok az varis vardı hamilelik öncesi şimdi komple varis oldu acaba rahim içi de var mıdır bu bir belirti olabilir mi? Sizin bacaklarda olmuş muydu?
Hiç bir yerimde olmadi rahim ici hariç ultrasonda gözüküyor benim ki doktorunuz birsey dedimi size

O basmamız için verdiği şey bebek hareketleri için değil mi? Seslendim geldi zaten asistan
AA bana kalp sesini duymadan baş gelirim dedi bebek hareketi için olsaydı bn sürekli başardım heralde cocum stresten dört dönüyodu 🤤
Merhabalar.Kk mail atmış konyada hataydan gelen bir gebe arkadaşımız doğum yapacakdiye. Bir ay önce doğum yaptım şehir hastanesinde.Mete beyde. Memnun kaldım doktordan da hastaneden de.Mesaj atarsa yyakamoz arkadaş cevap verebilirim.
Y yyakamoz

Hiç bir yerimde olmadi rahim ici hariç ultrasonda gözüküyor benim ki doktorunuz birsey dedimi size
Aa anladım ultrasondan görünüyorsa yoktur o zaman bende olsa söylerdi doktorum. Rahim içi varisi ilk defa duydum bnm bacaklar da felaket hale gelince alakası var mıdır dedim de yok sanırım.
Siz de sağlıkla kavuşun miniğinize.

Kızlar bu dönem akıntısı fazla ve yoğun olanlar, doktorum evdeyken iç çamaşırı kullanmamamı tavsiye etti hava alması için o bölgenin ve gerçekten de fayda etti 3 günden sonra, aynı sorunu yaşayan varsa gece yatarken gecelikle veya gün içinde çamaşırsız takılmayı denesin, fikir olarak biliyorum çok rahatsız edici ama ilk birkaç saatten sonra alıştım ben de.
İlk defa duyuyorum akintiyi mi azaltiyor🤔 neye faydasi var?

Aa anladım ultrasondan görünüyorsa yoktur o zaman bende olsa söylerdi doktorum. Rahim içi varisi ilk defa duydum bnm bacaklar da felaket hale gelince alakası var mıdır dedim de yok sanırım.
Siz de sağlıkla kavuşun miniğinize.
Amin hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza miniklerimizi

Canim sikinti iste ben hissetmiyorum. Nst takili iken hemsire geldi suan aci hissediyor musun dedi hayir dedim. Yok yani diyorum ya dogumda bile son 1 saat kala hissettim ustulik suni sanci aldim 🤷🏻‍♀️ normalde benim doguruyorum diye bagirarak hastaneye kosmam lazimdi :KK70:
Canımm geçmiş olsum inşallah zamanında sağlıcakla alırsın kucağına🙏🌸 Geçen ben nstdeyken de yanımdaki konuşmaya şahit oldum hemşire kadının yanına gitti senin baya sancın var hiç sesin çıkmıyor diye şaşırdı kadın hissetmiyorum ki hiç bişey dedi çok ilginç gerçekten 😅

İlk defa duyuyorum akintiyi mi azaltiyor🤔 neye faydasi var?
Evet, yoğun akıntım vardı ilaç vermişti ama pek işe yaramadı ilaç, akıntı yine tekrarladı, doktorum da havalandır o bölgeyi, zaten başka bir ilaç yok hamileyken verebileceğim dedi ve işe yaradı birkaç gün havalandırmak, azaldı akıntım.

Evet, yoğun akıntım vardı ilaç vermişti ama pek işe yaramadı ilaç, akıntı yine tekrarladı, doktorum da havalandır o bölgeyi, zaten başka bir ilaç yok hamileyken verebileceğim dedi ve işe yaradı birkaç gün havalandırmak, azaldı akıntım.
Ben de de enfeksiyon var ise yarar mi acaba🤔 Ben de deneyeyim bakalim

Peki üzerine külot mu giyicez bunun ya 😂

Bendeki de külot gibi canım ondan almıştım ped olanlardan almadım hiç neyse 1 gün idare edicem artik 2-3 tane de gece pedi koyarim olmazsa çantaya duruma göre kullanırım

Bence bi dene😅 ben de gece pedlerinden alıcam yanima
Yok canım ben üzerine bir daha külot giymedim.
Kızlar e bebekteki lohusa pedini onermislerdi belki bundan da alırım diye düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_20230214_225008_ebebek.jpg
    Screenshot_20230214_225008_ebebek.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 54
Özel takipli miydin canım? Ben kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum dersin yeterli bence, önemli olan senin ne istediğin sonuçta. Doktorun sana tavsiyede bulunabilir tabiki ama herhangi bir doğum şeklini dayatamaz..
Evet kuşum ozel takipliyim bu cuma son kez kontrol edecek bakalim o zaman bu sezaryan işini daha net konuscam. Korkuyorum aslinda sezaryandan da🤭 gecen hafta sezaryan olsun dedigimde son haftaya kadar bekleyelim demisti bakalim cuma ne diyecek merak icindeyim gunler gecmiyor :)

Kızlar bu dönem akıntısı fazla ve yoğun olanlar, doktorum evdeyken iç çamaşırı kullanmamamı tavsiye etti hava alması için o bölgenin ve gerçekten de fayda etti 3 günden sonra, aynı sorunu yaşayan varsa gece yatarken gecelikle veya gün içinde çamaşırsız takılmayı denesin, fikir olarak biliyorum çok rahatsız edici ama ilk birkaç saatten sonra alıştım ben de.
Nasil yani 🤔 mantigim bu fikri almadı alamadi :KK70:

Genetik olabilir mi canım, benimkinin de boy ve kilo 2 hafta önde gidiyor. Önde çıkınca ilk oğlumun doğum bilgilerini sormuştu bana doktorum. Sonra çok takılmadı senin bebeklerin yüksek ihtimalle iri bebek oluyor diye.

Benim arkadaşım 8 cm e kadar beklemiş. E dedim bekleseydin çıkacakmış çocuk 😁
Ama lütfen korkma, benim ilki suni sancı ileydi inşallah gene normal doğururum bence korkulacak bir şey yok. Sadece ebe ve doktorları dinle , ve bağırıp çağırma. Benim gikim çıkmadı, hemsire şaşırdı sana sancı verilmedi mi diye. Enerjini doğum anına sakla. Doğduktan sonra öyle bir rahatlama hissi geliyor ki anlatamam

Evet kesinlikle dediğin gibi. Seninle aynı şeyleri yaşamışız. Bağırmak tamamen doğumu uzatıyor, çünkü; ikinmaya halin kalmiyo bağırmaktan

Sanmıyorum canım ya , kafayı soktuktan sonra zor gibi

Kuzum seninki büyük cesaret, ben buna cesaret edemezdim. İnşallah bunda kendi sancın gelir de bu kadar sıkıntıya girmezsin
Evet evet en bastan beri uzun boylu olcak dedi sonra adet tarihimi dogru hatirladigina emin misin diye de sordu dedim evet 4 haziran bu sefer dedi ki adetine gore 36sin bebege gore 38sin kafa capina gore 41sin hepsi farkli dedi karistiriyosundur belki iyi dusun adetini dedi dedim eminim uygulamaya da not aliyodum dedim haftaya bi gorelim bi daha dedi bakalim cuma kontrol var ne dicek 🤭

X